aşırı sinir oluyorum.

groenline

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
821
1.080
merhaba
erkek arkadaşımın en yakın arkadaşlarından biri bana zaman zaman aşırı gereksiz davranışlarda bulunuyor. şaka olduğunun farkındayım ama sinirleniyorum ister istemez. bunu kendisine söylemedim ama erkek arkadaşım biliyor ve onu uyardığını söyledi ama devam ediyor.
dışarı çıktığımızda üçümüz takiliyorsak eğer bana sürekli "git, seni istemiyor" falan diyor. erkek arkadaşım beni eve bırakacağı zaman "boş ver o kendisi gider, ne gerek var" gibi şeyler söylüyor. yanımda olduğu her an böyle gıcıkliklar yapıyor. mesela ikisi birlikte yanıma geliyor diyelim bana "yolda bir kız gördük tam sevgilinin boyu boyunaydi çok güzeldi" diyor. bir sefer telefonda konuşurken çocuğun evine gideceklerini söyledi erkek arkadaşım ve arkadan şöyle bir ses duydum "kızları da çağıralım ya kızlar da gelsin, ayseye söyledim" vs vs
biz sevgili olmadan önce ikisi bir gün akşam dışarı çıkmış belki birileriyle kızlarla falan tanışırız diyerek, bana anlatmayı en sevdiği şey bu. ki o zaman biz tanismiyorduk bile ama kendisinin sevgilisi vardı :)) evine gitmiştik bir defa en son sedayla birlikte gelmistiniz hehehe gibi saçma bir şey söyledi.
ben bir şey söylemiyorum arkadaşların arası bozulmasın diye ama cidden sinirimi bozuyor.
aklıma gelmeyen buna benzer çok örnek var. ne yapmalıyım

Gereksiz insan boşver konuşsun dursun benim de eşimin vardı bir tane ha bana böyle çok konuşamazdı ama nişanlılığımızı 3 kişi yaşadık resmen gibi gıcık oluyordum eninde sonunda uzaklaştırdım ayda yılda belki bir görüşürler o da telefonda daha çok :KK70:

merhaba
erkek arkadaşımın en yakın arkadaşlarından biri bana zaman zaman aşırı gereksiz davranışlarda bulunuyor. şaka olduğunun farkındayım ama sinirleniyorum ister istemez. bunu kendisine söylemedim ama erkek arkadaşım biliyor ve onu uyardığını söyledi ama devam ediyor.
dışarı çıktığımızda üçümüz takiliyorsak eğer bana sürekli "git, seni istemiyor" falan diyor. erkek arkadaşım beni eve bırakacağı zaman "boş ver o kendisi gider, ne gerek var" gibi şeyler söylüyor. yanımda olduğu her an böyle gıcıkliklar yapıyor. mesela ikisi birlikte yanıma geliyor diyelim bana "yolda bir kız gördük tam sevgilinin boyu boyunaydi çok güzeldi" diyor. bir sefer telefonda konuşurken çocuğun evine gideceklerini söyledi erkek arkadaşım ve arkadan şöyle bir ses duydum "kızları da çağıralım ya kızlar da gelsin, ayseye söyledim" vs vs
biz sevgili olmadan önce ikisi bir gün akşam dışarı çıkmış belki birileriyle kızlarla falan tanışırız diyerek, bana anlatmayı en sevdiği şey bu. ki o zaman biz tanismiyorduk bile ama kendisinin sevgilisi vardı :)) ben bir şey söylemiyorum arkadaşların arası bozulmasın diye ama cidden sinirimi bozuyor.
aklıma gelmeyen buna benzer çok örnek var. ne yapmalıyım
Bir araya gelmek zorunda mısınız?

Gereksiz insan boşver konuşsun dursun benim de eşimin vardı bir tane ha bana böyle çok konuşamazdı ama nişanlılığımızı 3 kişi yaşadık resmen gibi gıcık oluyordum eninde sonunda uzaklaştırdım ayda yılda belki bir görüşürler o da telefonda daha çok :KK70:
bizimkiler her gün beraber nerdeyse

erkek arkadaşım sürekli görüşüyor ve beni telefondan bile sinir etmeyi başarıyor
O zaman erkek arkadaşınıza sizi bir araya getirmemesini istediğiniz söyleyin ve sizinleyken telefon ettiğinde açmasın. Mümkün olduğunca iletişiminizi kesin.

X