- 29 Mart 2025
- 15
- 4
- 1
- 32
- Konu Sahibi ecemmsssssss
-
Kan verin var gibi yada başka marka ile testi tekrarlayınBu sabah ilk idrarda artimed test uyguladım.
Yumurta çatlaması pik 18 mart. Henüz adet olmadım.
Kasıklarımda adet olacakmış hissi
Bacaklarıma inen ağrı eşlik ediyor.
Ama bu markaya yorumlar kötüymüş
Hamile miyim acaba aşırı silik çizgiEki Görüntüle 3568247
Evet yalancı pozitif çıkaran bir marka ama bu hamile olduğunuz zaman negatif çıkarır demek değil hamileyseniz de böyle çıkar bu sebeple kimse net bir şey diyemez bu konuda en iyisi siz baska marka bir test alın ama testi mutlaka en az 2 3 saat bekleyen idrarla yapın. Çünkü ben hamile olduğumu öğrendiğim gün days doctor ile yaptım elimde başka yoktu pozitif çıktı ama yalancı pozitif çıkaran bir marka diye baska marka aldım ve hemen su içip yaptım hiç beklemeden negatif çıktı değilim diye üzüldüm hatta days doctor markasını bu sefer şikayet etmeyi kafaya koymuştum meğer hamileymişimBu sabah ilk idrarda artimed test uyguladım.
Yumurta çatlaması pik 18 mart. Henüz adet olmadım.
Kasıklarımda adet olacakmış hissi
Bacaklarıma inen ağrı eşlik ediyor.
Ama bu markaya yorumlar kötüymüş
Hamile miyim acaba aşırı silik çizgiEki Görüntüle 3568247
Evet yalancı pozitif çıkaran bir marka ama bu hamile olduğunuz zaman negatif çıkarır demek değil hamileyseniz de böyle çıkar bu sebeple kimse net bir şey diyemez bu konuda en iyisi siz baska marka bir test alın ama testi mutlaka en az 2 3 saat bekleyen idrarla yapın. Çünkü ben hamile olduğumu öğrendiğim gün days doctor ile yaptım elimde başka yoktu pozitif çıktı ama yalancı pozitif çıkaran bir marka diye baska marka aldım ve hemen su içip yaptım hiç beklemeden negatif çıktı değilim diye üzüldüm hatta days doctor markasını bu sefer şikayet etmeyi kafaya koymuştum meğer hamileymişim
5 dk içinde baktım fotoğraftaki gibiydi farklı bir marka ile deneyeceğim yine deAslında şöyle bir durum var artımet test yalancı pozitif çıkarmıyor ben gebeliğimi bu test öğrenmiştim yani kaset testi olandan sadece 2-3 dakika içinde çıkan testleri baz alın 5 dakikadan sonrasını kuruma çizgisi çıkartıyor yalancı dedikleri o aslında
Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinn hayırlı olsuunBende şuan ki gebeliğimi artimed marka testle öğrendim adetime 5/6 gün varken ama dediğiniz gibi aman yalancı sonuç diyip sallamadım sonra başka başka marka testleri yaptığımda her geçen gün silik çizgi koyulaşmaya başladı adetimin gecikmesini bekleyip kan verip teyit ettim hakkınızda hayırlısı istiyorsanız inşallah gebelik vardır testlerimide ekledim
Valla çok komik gelcek ama ben testi yapmadan 1 hafta önce rüyamda gördüm ama umursamadım bir kaç gün sonrası birden bembeyaz bir akıntım geldi daha öncede bir gebelik geçirdim ondada gelmişti onu görünce şüphelenip yaptım testi ama çok silik diye umursamamıştımAllah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinn hayırlı olsuun
Bu süreçte gebelik belirtisi var mıydı?
Vaay keşke ben de görebilsem aşırı tedirginim kendimi dinlemeye başladım acaba gebelik var mı diye.Valla çok komik gelcek ama ben testi yapmadan 1 hafta önce rüyamda gördüm ama umursamadım bir kaç gün sonrası birden bembeyaz bir akıntım geldi daha öncede bir gebelik geçirdim ondada gelmişti onu görünce şüphelenip yaptım testi ama çok silik diye umursamamıştım
Şuan elimde test ne yazık ki yok gün içinde de alamadım. Bu sabah yaptım bu testi ilk 5 dk içinde aşırı silikti bugün akşam gelince de bu şekilde belirginleşmiş 2. çizgiBaşka testiniz varsa tekrar yapın bunu ne zaman yapmıştınız
Bence yarın tekrar alın test yapın tekrar bir kaç gün kendini evde yapın baktınız koyulaşıyor kanla teyit edersinizŞuan elimde test ne yazık ki yok gün içinde de alamadım. Bu sabah yaptım bu testi ilk 5 dk içinde aşırı silikti bugün akşam gelince de bu şekilde belirginleşmiş 2. çizgi
Test yapayım tamamBence yarın tekrar alın test yapın tekrar bir kaç gün kendini evde yapın baktınız koyulaşıyor kanla teyit edersiniz
İnşallahhTest yapayım tamam
Yarın çifte bayram olur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?