- 8 Mayıs 2018
- 69
- 36
- 3
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Canım benimde öyleydi hatta eşim hayal görüyorsun filan demişti bir iki gün sonra tekrarladim hala cok net değildi sonra tekrar yaptım kipkirmiziydi inşallah sende hamilesindir
Canim cok teşekkür ederim cevabın için. Ben dün akşam aynı testen yine yaptım ve daha da belirgin olmuştu cızgı. Bu sabah da öyle :) şimdi başka daha iyi markadan test alacam. Bugün adet günüm. İnşallah tutar ve adet olmam
Canım ışıkta görünen şeffaf ip gibi ise testin kendi çizgisi oKızlar banada bakarmısınız? Bende çok çok silik görüyorum ama eşimde yok diyor sen öyle görmek istediğin için diyor. Sizce varmı ?
Kızlar banada bakarmısınız? Bende çok çok silik görüyorum ama eşimde yok diyor sen öyle görmek istediğin için diyor. Sizce varmı ?
Canım maalesef bu testin kendi çizgisi siyah. Pembe olması gerekiyor çizgininBu şekilde kızlar. Yok ozaman öyle mi
Hayırlısı ozamanCanım maalesef bu testin kendi çizgisi siyah. Pembe olması gerekiyor çizginin
Ne kadar var bataHayırlısı ozamanadeti beklicem o halde.Boşa sevinmişim demekki
Bata 6 gün var canımNe kadar var bata
Daha erkenmis canım kırmızıları görmedikçe umut vardır:)Bata 6 gün var canım
Elbette öyle :) hatırlarmısın bilmiyorum ama geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Çok üzülmüştüm ondan dolayıda hemen olsun istiyorum da işte bizim isteğimizle olmuyo malesef. Bekleyip görücemDaha erkenmis canım kırmızıları görmedikçe umut vardır:)
Moralini hiç bozma canım kimyasal bile olsa demek ki hamile kalabiliyosun bu konuda bi sıkıntı yok çok şükür bunu biliyosun :)Elbette öyle :) hatırlarmısın bilmiyorum ama geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Çok üzülmüştüm ondan dolayıda hemen olsun istiyorum da işte bizim isteğimizle olmuyo malesef. Bekleyip görücem
Evet bunun için sürekli şükrediyorum. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah :)Moralini hiç bozma canım kimyasal bile olsa demek ki hamile kalabiliyosun bu konuda bi sıkıntı yok çok şükür bunu biliyosun :)
Inşallah canım cümlemize inşallah:)Evet bunun için sürekli şükrediyorum. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah :)
canim nasil geciyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?