• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı silik çizgi

Ben de gördüm, ilk testte de gördüm, son koyduğun da gayet belli :KK200: tebrik ederim :anneadayı:
Laboquick’in testleri güvenilir oluyor, ben de onunla öğrendim :KK48:

Tebrik ederim canim.:KK200:
Benim de bata 1 gün kaldi. Bugün erken hamilelik testi yaptim ve cok silik bir cizgi cikti. Yani göze hemen carpmiyack bir sekilde. Ben yurtisindayim ve burdaki sizin kullandiginiz testler bizim Burda olmadigi icin kafam cok karisik. Kimseyle de kiyaslastiramiyorum. Simdiye Kadar o testlerden yaptigim her negatif, bembeyazdi. Ve ilk defa birsey gördüm. Esim de gördü o silik cizgiyi ama cok acik bir cizgi.. hic emin degilim. Acaba gercekten Hamilige isaret mi degil mi diye :(

Tebrik ederim canim.:KK200:
Benim de bata 1 gün kaldi. Bugün erken hamilelik testi yaptim ve cok silik bir cizgi cikti. Yani göze hemen carpmiyack bir sekilde. Ben yurtisindayim ve burdaki sizin kullandiginiz testler bizim Burda olmadigi icin kafam cok karisik. Kimseyle de kiyaslastiramiyorum. Simdiye Kadar o testlerden yaptigim her negatif, bembeyazdi. Ve ilk defa birsey gördüm. Esim de gördü o silik cizgiyi ama cok acik bir cizgi.. hic emin degilim. Acaba gercekten Hamilige isaret mi degil mi diye :KK43:
Canım benimde öyleydi hatta eşim hayal görüyorsun filan demişti bir iki gün sonra tekrarladim hala cok net değildi sonra tekrar yaptım kipkirmiziydi inşallah sende hamilesindir

Back