Aşırı silik çizgi

Kanda daha çabuk çıkar çünkü gebelik önce kanda belirir daha sonra idrara geçer o yüzden ki kan tahlili daha net sonuç verir. Bu arada çizgiyi bende gördüm hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim. Yarın sabah kadın doğuma gitmek niyetindeyim. Pek çok kişi görebildi çizgiyi demek ki bir şeyler var

Tamam canım yapıp atarım. Biz istiyoruz lütfen olsunnn Eşim de gördü ve çok heyecanlandı umarım negatif çıkmaz

Çok teşekkür ederim. Yarın sabah kadın doğuma gitmek niyetindeyim. Pek çok kişi görebildi çizgiyi demek ki bir şeyler var
Evet ama drlar adetin geçmesini bekleme taraftarı bizler sabırsızız bense 4 gün kalasıya evde test yaptım 2 gün kala da kanda baktırdım dra da bi kaç hafta sonra gittim kızdı bana adetin geçmesini bi hafta beklemelisiniz diye

Evet çok haklısınız ama işte çok merak ediyorum

Insallah bu sevincin kan testi yaptiktan sonra ikiye katlanir Allah hayirlisini nasip etsin:) bu araya silik cizgi var gibi haydi hayirlisi darisi benim gibi uzun suredir bekliyenlerin basina insallah:)

Ayyy çok tatlısın yaaaaa 2 gün gecikti ama yani doktorlarda erken gidince katil olmuşuz gibi bakıyorlar

Ben de kolay kolay o silik çizgi denen hayalet çizgileri göremem ama bu sondakinde ben bile gördüm..
Hadi inşallah minik gelmiş olsuun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…