- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
-
Çok teşekkür ederim. Yarın sabah kadın doğuma gitmek niyetindeyim. Pek çok kişi görebildi çizgiyi demek ki bir şeyler varKanda daha çabuk çıkar çünkü gebelik önce kanda belirir daha sonra idrara geçer o yüzden ki kan tahlili daha net sonuç verir. Bu arada çizgiyi bende gördüm hayırlısı olsun
bende öyle yapmıştım o ay korunmamıştık işte. dayanamadım yani adete 4 gün vardı gittim test aldım yaptım. böyle var yok gibiydi. sonra bidaha aldım. resmen çıktı. kan vermeye gittim doktora hemen tabi adet günüm geçmediği için hcg çok düşük çıktı. doktor dedi kaç gün gecikti adetin utandım daha 2-3 var demeye 2 gün gecikti dedim.iki gün sonra tekrar gel yeniden ölçelim çok düşük normal değil dedi. öyle öyle 1 yaşında oğlum var. ama sen olumsuzu da düşün her zaman. ama testi bidaha yap burdan at.
Evet ama drlar adetin geçmesini bekleme taraftarı bizler sabırsızız bense 4 gün kalasıya evde test yaptım 2 gün kala da kanda baktırdım dra da bi kaç hafta sonra gittim kızdı bana adetin geçmesini bi hafta beklemelisiniz diyeÇok teşekkür ederim. Yarın sabah kadın doğuma gitmek niyetindeyim. Pek çok kişi görebildi çizgiyi demek ki bir şeyler var
BekleyemiyorumCok dusuk cikar bu cizgiyle.bosuna canini sikarsin yani.bekle bence
Evet ama drlar adetin geçmesini bekleme taraftarı bizler sabırsızız bense 4 gün kalasıya evde test yaptım 2 gün kala da kanda baktırdım dra da bi kaç hafta sonra gittim kızdı bana adetin geçmesini bi hafta beklemelisiniz diye
İnşallah canımİnşallah vardır yaa
Insallah bu sevincin kan testi yaptiktan sonra ikiye katlanir Allah hayirlisini nasip etsin:) bu araya silik cizgi var gibi haydi hayirlisi darisi benim gibi uzun suredir bekliyenlerin basina insallah:)
bende öyle yapmıştım o ay korunmamıştık işte. dayanamadım yani adete 4 gün vardı gittim test aldım yaptım. böyle var yok gibiydi. sonra bidaha aldım. resmen çıktı. kan vermeye gittim doktora hemen tabi adet günüm geçmediği için hcg çok düşük çıktı. doktor dedi kaç gün gecikti adetin utandım daha 2-3 var demeye 2 gün gecikti dedim.iki gün sonra tekrar gel yeniden ölçelim çok düşük normal değil dedi. öyle öyle 1 yaşında oğlum var. ama sen olumsuzu da düşün her zaman. ama testi bidaha yap burdan at.
Ben gördüm hayırlı olsn ❤Arkadaşlar aşırı derecede silik bir çizgi görüyorum. Büyük ihtimal kimse göremeyecek bu çizgiyi hayali mi görüyorum? Fotoğraf yükledim bakar mısınız? Eşim de görebildi fakat psikolojik olabilir mi?
Canım bizide haberdar et. Merakla bekliyorumÇok teşekkür ederim. Yarın sabah kadın doğuma gitmek niyetindeyim. Pek çok kişi görebildi çizgiyi demek ki bir şeyler var
İnşallahBen de kolay kolay o silik çizgi denen hayalet çizgileri göremem ama bu sondakinde ben bile gördüm..
Hadi inşallah minik gelmiş olsuun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?