• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı silik çizgi

Canım benimde öyleydi hatta eşim hayal görüyorsun filan demişti bir iki gün sonra tekrarladim hala cok net değildi sonra tekrar yaptım kipkirmiziydi inşallah sende hamilesindir

Canim cok teşekkür ederim cevabın için. Ben dün akşam aynı testen yine yaptım ve daha da belirgin olmuştu cızgı. Bu sabah da öyle :) şimdi başka daha iyi markadan test alacam. Bugün adet günüm. İnşallah tutar ve adet olmam

Canim cok teşekkür ederim cevabın için. Ben dün akşam aynı testen yine yaptım ve daha da belirgin olmuştu cızgı. Bu sabah da öyle :) şimdi başka daha iyi markadan test alacam. Bugün adet günüm. İnşallah tutar ve adet olmam

İnşallah canım iyi haberlerini bekliyoruz :KK49:

Kızlar banada bakarmısınız? Bende çok çok silik görüyorum ama eşimde yok diyor sen öyle görmek istediğin için diyor. Sizce varmı ?

Eklentiler

• 1529487200578-1559767477.jpg
    1529487200578-1559767477.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 99
Daha erkenmis canım kırmızıları görmedikçe umut vardır:)
Elbette öyle :) hatırlarmısın bilmiyorum ama geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Çok üzülmüştüm ondan dolayıda hemen olsun istiyorum da işte bizim isteğimizle olmuyo malesef. Bekleyip görücem

Elbette öyle :) hatırlarmısın bilmiyorum ama geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Çok üzülmüştüm ondan dolayıda hemen olsun istiyorum da işte bizim isteğimizle olmuyo malesef. Bekleyip görücem
Moralini hiç bozma canım kimyasal bile olsa demek ki hamile kalabiliyosun bu konuda bi sıkıntı yok çok şükür bunu biliyosun :)

Merhaba bende bugün gebelik testi yaptım aşırı silik çizgi çıktı bende. Ama ben normal regl tarihimden önce oldum ve normal adet gibiydi. Yardımcı olursanız sevinirim

Banada yardimci olurmusunuz lutfenn. Coook silik bi cizgi gordum bende ama 1 saat sonra kayboldu, ustunede 2 tane daha yaptim hic birsey cikmadii. Sizce nedir bu?

Eklentiler

• 20181017_145757.jpg
    20181017_145757.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 103
Back