Çokta aşırı silik değil yani canım ben yakınlaştırmadan görüyorumKızlar çizgiyi görebilen var mı yoksa ben mi görüyorum adetim iki gün geçti ve kahve rengi akıntı var. adetim den önce de kahverengi akıntı olmuştu, adet olacağım sandım ama adetim gecikince test yaptım. Daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için inanmak istemiyorum sanırım
Çok silik gözüküyor benimde adet 3 gün geçikince yapmıştım bu şekilde siliktiKızlar çizgiyi görebilen var mı yoksa ben mi görüyorum adetim iki gün geçti ve kahve rengi akıntı var. adetim den önce de kahverengi akıntı olmuştu, adet olacağım sandım ama adetim gecikince test yaptım. Daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için inanmak istemiyorum sanırım
Gebelik devam etti dimi ben kimyasal gebelik geçirince gerçekten varsa da inanamıyorum yani içim de kıpır kıpır garip bir duygudayımÇok silik gözüküyor benimde adet 3 gün geçikince yapmıştım bu şekilde silikti
Ayy inşallah kendim kurmuyor muşum çok sağolun vallahibende gördüm, hayırlı olsun
Emin olmadan gitmek istemiyorum brnde yarın sabah kan testi verip emin olmak istiyorum dediğim gibi daha önce kimyasal geçirdim adetim 2 gün geçmişti 3. Gün adet görmüştüm aglaya aglaya gitmiştim doktora aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum açıkçasıÇokta aşırı silik değil yani canım ben yakınlaştırmadan görüyorumbelkide yerleşme kanamasıdır doktoramı gitsen acaba ne olur ne olmaz
Evet canım adet son günü yani 6.gğn kan testi verdi merhaba beta 212 cıktı bes gun sonrada kadın doguma gittim 1998 çıktı 4+5 kese gördük şuan 5+6 haftalık olduk 7 haftada kalp atısı ve bebk için gidicegiz Rabbim herkese hayırlısını versin inşallah sende hamilesindir. Üstelik benım çizgi seninkinden çok daha silikti foto çekince belli bile değildi ben ışıkta zor farkediyordum ama adet 5 gun gecıknce idrar testide yaptm evde kıpkırmızı olmstu iki gunde sonra hemen kan vermeye gttim ıkı gun sonra evde testi tekrarlaGebelik devam etti dimi ben kimyasal gebelik geçirince gerçekten varsa da inanamıyorum yani içim de kıpır kıpır garip bir duygudayım
Ayy hayırlısıyla kucağına al canım çok teşekkürler dediğin gibi yapacağım pazartesi test yaparım tamamen koyulaşırsa hastaneye giderim kandan da bakarımEvet canım adet son günü yani 6.gğn kan testi verdi merhaba beta 212 cıktı bes gun sonrada kadın doguma gittim 1998 çıktı 4+5 kese gördük şuan 5+6 haftalık olduk 7 haftada kalp atısı ve bebk için gidicegiz Rabbim herkese hayırlısını versin inşallah sende hamilesindir. Üstelik benım çizgi seninkinden çok daha silikti foto çekince belli bile değildi ben ışıkta zor farkediyordum ama adet 5 gun gecıknce idrar testide yaptm evde kıpkırmızı olmstu iki gunde sonra hemen kan vermeye gttim ıkı gun sonra evde testi tekrarla
Anladım canım allah tekrarını yaştmasın sımsıkı tutunsun inşallah bebişinEmin olmadan gitmek istemiyorum brnde yarın sabah kan testi verip emin olmak istiyorum dediğim gibi daha önce kimyasal geçirdim adetim 2 gün geçmişti 3. Gün adet görmüştüm aglaya aglaya gitmiştim doktora aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum açıkçası
Çok sağol canım inşallah sende güzel haberler alırsın, bu süre zarfında çok hareket etme dinlen, sürekli hastane kan verip de kendini yorma çünkü düşünüyor insan kafayı takıyor en iyisi bir kac gun daha bekle herşey gönlünce olsunAyy hayırlısıyla kucağına al canım çok teşekkürler dediğin gibi yapacağım pazartesi test yaparım tamamen koyulaşırsa hastaneye giderim kandan da bakarım
Teşekkürler canım dikkat edeceğim zaten agrı oluyor çok hafif ama ince bi sancı biraz daha bekleyelim bakalım inşallah hayırlısıyla olurÇok sağol canım inşallah sende güzel haberler alırsın, bu süre zarfında çok hareket etme dinlen, sürekli hastane kan verip de kendini yorma çünkü düşünüyor insan kafayı takıyor en iyisi bir kac gun daha bekle herşey gönlünce olsun
Bende de oluyordu canm halada arada oluyor inşallah canım Dualarım seninleTeşekkürler canım dikkat edeceğim zaten agrı oluyor çok hafif ama ince bi sancı biraz daha bekleyelim bakalım inşallah hayırlısıyla olur
Teşekkürler canım benimBende de oluyordu canm halada arada oluyor inşallah canım Dualarım seninle
Test yapınca haber ver canımTeşekkürler canım benim
Vanu marka bi test alıp dsyanamayın bugün de yaptım tabi yine akşam üstü yeni yaptım il başta 3. Resim gibi karalama olmayan resim gibiydi Sonradan böyle olduTest yapınca haber ver canım
Canım hamilesinVanu marka bi test alıp dsyanamayın bugün de yaptım tabi yine akşam üstü yeni yaptım il başta 3. Resim gibi karalama olmayan resim gibiydi Sonradan böyle oldu
Son testi sabaha sakladımCanım hamilesinama bida test yaparsan sabah ilk idrarla yap daha net çıkar
Rica ederim canım ama ertesi gun yapma bekle 2.3 gun sonra yap koyulasacakmı cizgi koyulasnca da kan vermeye git güzel haberlerin gelir inşallahSon testi sabaha sakladımahhh kızlarrrr iyiki varsınızzzzzz çok yardımcı oldunuz hepiniz