• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşırı sağlık anksiyetesi ne yapacağımı şaşırdım artık

Belirtileri google aratıp yazarsanız, belki de hiç alakası olmayan şeylere yönlendirir. Bendeki fiziksel sıkıntıları yazıp aratsam heralde ölümcül bir hastalığa bağlardı :) Ama ciddi derece b12 ve folik asit eksikliği varmış. İğne ve hap takviyesi ile düzelmeye başladı.

Evet çoğu zaman yatağa yattıgımda Allahım sıradan bir gün gecirdiğim icin teşekkür ederim diye şükrediyorum. Ben o kadar cıvıl cıvıl bi insandım ki etrafıma neşe saçardım insan benim yanımda derdini unuturdu hep gülmenin mutlu olmanın bir yolunu bulurdum. Simdi bambaska birine dönüştüm mutsuz kaygılı alıngan depresif..
Sizi ben sandim..benimde 6 yil once yegenimin anne karninda bobreginde cokta onemli olmayan bisey ciktiginda basladi.gunlerce surdu.sonra bidaha olmadi dogum yaptim covid basladi falan filan gayet iyiydi. Cok neseli cok pozitif bir insanim afedersin arkadaslarimla bir araya geldigimizde yedek camasr alirdilar bu kiz bizi gulmekten altimiza kacittirir diye.velhasil aradan baya bi zaman gecti grip oldum sonra bu beni bir tuttu.oyle olursa boyle olursa.cocuklarim ne olur.burnum uyustu.1 hafta yemek yiyemedim zayifladim uyuyamadim delirdim ben diye gorumcemi aradim.ikiz kizlarim var 5 yasinda.rabbim ol dedi de oldu 7 yil sonra.onlara cevap veremez hale geldim 1 haftada.sonra dr a gittim halada gdidiyorum kisa bi sure ilac kullandim.terapiye baslayacagiz insallah.dr devlette ben ozele gitmeyi dusunuyorum bakalm.su an daha iyiyim 3 gun once yine yakalamaya calisti kizlarim hasta olunca ama sukurler olsun iyiyim.dvit omega magnezyum takviyesi aliyorum.eger randiman alamazsam dr degistirecegim dedigim gibi.cok ama cok haklisiniz berbat bi hale geliyor insan.sunu gozlemledim birde.gamsiza bisey olmuyor.stres yonetimini saglamak zorundayim diyorum kendi kendime.uzun oldu ama kusuruma bakmayin sifa bulalim insallah ama kesiinlikle hep pskyatri hem pskolog hem dini vecibeler rahatlatyor.gecen ay asla bir daha boyle olamam demistim gulemem yiyemem eglenemem.ama sukur bugunume

Bu arada diger arkadaslardan okuyan varsa sunu da yazayim gecen yil tamamen tesadufen yumurtaligimda 20 cm bakin santim.kist oldugu cikti ortaya.aniden.onkologlar tahliller vs acik ameliyat olucaksin ediceksin kotu cikarsa falan filan her bir dr yuzume soyledi.uzuldum ama boyle olmadim.dua ve rabbime sigindim.ve beni bekleyen zorlu yollara ragmen rabbimin hikmeti ile evimin dibindeki hastanede kapali ameliyat olup 1 gece sonra evime dondum 1 haftaya ise basladim.yani bu rabbimin hikmeti.oyle kolayliklar verdi ki bana.hic ummazken.basa gelenle birlikte kolaylikta geliyor.ve rabbim kimseye tasiyamayacgindan fazlasini vermezmis.bu yil ananemi beni buyuten ve bu hayatta tek yuk olmadigim insani kaybettim.aniden.anne babasiz buyudum asiri ama asiri travmtik bir hayatta.neleri astim bir gripte tuttu beni dedim.ama sebep bu degil altta yatan biseyler var ve onlar bulunucak ama devlet ama ozel pskolog sart.tetikleyen seyler bulundugunda biticek buna inanin.ve kesinlikle daha fazla ama daha daha fazla rabbimize yonelelim.hobiler gerekirse ise girip calisalim benim asmamda yardimci yontemler bunlar oldu.dvit magnzyum omega bunlarinda etkili oldugunu dusunuyorum.

Back
X