• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşırı mide bulantısı acil tavsiye

aydinlik0626

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
61
27
88
kızlar bir buçuk yıldır mide bulantım hergün heran ama allahtan kusmuyorum endoskobi yapıldı gastrik çıktı strese bağlı ama ben bu hastalıktan kurtulamadım bana tavsiye verin artık ağlıyacak duruma geldim bulantıdan eşimede sürekli söyleyip üzmek istemiyorum sonuçta 1,5 yıl oldu bulanıyor sürekli heran her dakika psikiyatriyede gittim bi çözüm yok çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum yaşamıma engel oluyor artık.

bendede gastrıt var ama sadece asırı sınır yaptıgımda ortaya cıkıyor mıde bulantısı ve ardından ıstıfra edıyorum..
sızın yapacagınız sey dıyet uygulamak..
yaglı ve baharatlı gıdaları tuketmeyın.
alkol ve sigara asla içmeyeceksiniz.
gaz yapan çiğ sebze ve meyvelerden uzal durmaya çalışın..
yemeklerinizi az az ve sık aralıklarla yavas tempoda yıyın ve bol sıvı alın...
ayrıca mide koruyucu da kullanın ilaç olarak...

sıvıyı hiç alamıyorum midem çok kötü oluyor affedersiniz diş fırçalarken bile öğürmek geliyor içimden hamile olmak istiyorum bu mide bulantısının yüzünden titriyorum resmen

üzüldüğümde bulantı artıyor sinirlenince iki gün daha fena oluyorum diyetimde var ama ne fayda verilen ilaçlar bile bulantımı kesmiyor

kızlar bir buçuk yıldır mide bulantım hergün heran ama allahtan kusmuyorum endoskobi yapıldı gastrik çıktı strese bağlı ama ben bu hastalıktan kurtulamadım bana tavsiye verin artık ağlıyacak duruma geldim bulantıdan eşimede sürekli söyleyip üzmek istemiyorum sonuçta 1,5 yıl oldu bulanıyor sürekli heran her dakika psikiyatriyede gittim bi çözüm yok çok yoruldum ne yapacağımı bilmiyorum yaşamıma engel oluyor artık.

Bir yerde görmüştüm ufak bir parça mandalina kabuğu çiğnemek işe yarıyormuş. Bi dene istersen Hoppa

Benimde aynı sorunum var.kronik gastrit.ben de ilaç içemiyorum.patetesi rendeleyip suyunu sıkıp içiyorum.çok faydasını gördüm.hassas ve duygusal bir yapınız var sanırım.

metpamid verdi emedur verdi onları içince daha çok kusma oldu içme dedi doktor sonra bir sürü bitkisel denedim ama çare yok vertigom yok

Ben bu dert yüzünden yıllardır acillerdeyim . Mide koruyucu kullanıyorum .Ama özellikle sonbahar ve ilkbahar hele ki şu günler midem çok kötü durumda yaşamaya çalışmaya yol da yürümeye her şeye engel .

Anemin olabilir mi ? Kansızlıkta mide bulantısı yapar bir baktırsanız ? Benim 7/24 bulanır mesela anlıyorum sizi..

bir hafta önce baktırdım anemim yok bende şaşırdım hatta bu kadar iyi besleyemezken kendimi nasıl yok diye düzenli yemek yiyemiyorum mesela sabah azıcık bide akşam azıcık sağolsun bulantı hiç gitmediği için

bendede var bu kadar şidettli değil ama geldiğinde şiddeti çok oluyor.karaciğer ile ilgili olabilirmi diyorum birde bir arkadaşım kadın doğuma gözükmemi söledi ondanda olabiliyormuş.sizlerdede bulantıyla beraber soğuk ter oluyormu

Back