• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asiri makarna istegi:(

Sana burdan ekmek çıkmaz bacım bu istek herkeste ve herkes aylarca yese bıkmaz içimizdeki makarna aşkını depreştirdin valla

Ben bildiginiz makarna canavariyim 1 hafta ustuste yesem asla bikmam cerez gibi goriyorum onu:KK43: meesela aksam tv karsisinda dizi keyf yapunca saat 22 de falan tok da olsam keyif icin yapip yiyorum ya..asla da usenmem yapmaya...bigun ketcapli bigun domates sarimsakli kekik soslu bigun yogurtlu bi gun salatasini allahim hic bikmiuom..kilo problemim yok sayilir aslinda varda 3 kilo falan bi fazlalik..onu da 2 haftada tamamen hallediyorum..suan diyetteyim.hatta yilbasina kadar baya bi incelim.diyorum.ama.makarna ole bi vurdu ki aklima suan..fena alistirmisim kendimi..takinti yapmisim.hobi olmus makaarna yemek o derece ..napicam.nasil.basedicem diyetteyken hele..suan 1 tencere olsa yerdim heralde allahtan cok bi kilom yok boyum 167 kilom 64 65 arasi ..diyetle 61 olunca gobek bel bisey kalmiyor kemikliyim.bide ...makarna cik hayatimdan:KK43:((((
Makarna yemesen daha da zayif olursun onu düşün. Ben 1 64 um kilom 50 ama yine de hep dikkat ediyorum yesemde kilo almıyorum çok ama öyle yeme dedigim asiri çok değil . Ya bende cips çikolatayı bırakamıyorum offff:((((( asla ve asla bırakamıyorum o yüzden seni anliyorum

Kilo probleminden ziyade dengesiz karbonhidrat alımı zararlıdır,ileride insülin problemi yaşayabilirsiniz. Dikkat etmekte fayda var.

Ben de çok severim ama en son ne zaman yediğimi hatırlamıyorum. Şu an kk’da gezinirken bir yandan mandalina greyfurt vs C vitamini patlaması yaşıyorum. Makarna sıkıntı bebek.

Ben de çok severim makarnayı her çeşitini hergün yesem bıkmam :) ama hergün yiyemem tabi kilo sorunundan ötürü :)

Artik cok gec:(((??

Eklentiler

• 20171205_215827.webp
    20171205_215827.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 49
Back
X