- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
- Konu Sahibi smollgirl20
bendensin..bende bayılırım,bıkmadan yerim,kilo problemınde yokmuş zaten,ye gitsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Makarna yemesen daha da zayif olursun onu düşün. Ben 1 64 um kilom 50 ama yine de hep dikkat ediyorum yesemde kilo almıyorum çok ama öyle yeme dedigim asiri çok değil . Ya bende cips çikolatayı bırakamıyorum offffBen bildiginiz makarna canavariyim 1 hafta ustuste yesem asla bikmam cerez gibi goriyorum onumeesela aksam tv karsisinda dizi keyf yapunca saat 22 de falan tok da olsam keyif icin yapip yiyorum ya..asla da usenmem yapmaya...bigun ketcapli bigun domates sarimsakli kekik soslu bigun yogurtlu bi gun salatasini allahim hic bikmiuom..kilo problemim yok sayilir aslinda varda 3 kilo falan bi fazlalik..onu da 2 haftada tamamen hallediyorum..suan diyetteyim.hatta yilbasina kadar baya bi incelim.diyorum.ama.makarna ole bi vurdu ki aklima suan..fena alistirmisim kendimi..takinti yapmisim.hobi olmus makaarna yemek o derece ..napicam.nasil.basedicem diyetteyken hele..suan 1 tencere olsa yerdim heralde allahtan cok bi kilom yok boyum 167 kilom 64 65 arasi ..diyetle 61 olunca gobek bel bisey kalmiyor kemikliyim.bide ...makarna cik hayatimdan
((((
Kiz canımı istettin sabah sabah
Kurtulmaya bak bu alışkanlıktan, arada bi yersen de şu diyet olanlardan ye kahverengi olanlardan.
Gideyim de makarna yapayım![]()
Basligi akil almak icin actim ama konuyu okuyan herkez makarna suyu koyduSu basligi her gordugumde karnim acikiyor gidecem simdi yapicam mutfakta. Yazmayin soyle basliklar![]()