• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asiri makarna istegi:(

Aa hiç aklıma gelmiyor benim pişirirken soğan eklemek yarın öyle deneyeyim bari. :hamarat:Buarada karafırında da karamelize soğan koyuyorlar patatesli yumurtaya. Patatesleri neredeyse cips gibi kızartıyorlar diye ben pek sevmiyorum ama patateste hafif kıtırlık seviyorsan beğenirsin kesin.

Dene dene İspanyol omleti gibi oluyor patatesleri at ilk onlar azıcık pişsin sonra soğanları yarım ay şeklinde doğra at üstüne iyice karamelize olsunlar aaayy vallahi yastık kemiriyorum burada :D Mmhh İstanbul'da di mi deneyeyim muhakkak screen aldım mesajı.

Sen kac kilosun peeki cnm malesef suan makarna dusunerek pulbiberli uogurt yiyorum
Bende alanyaya tatile gitmistik 5 yildizli otelde envai cesit yemekler varken makarna yiyodum
Ben suan kilo koruma cabalarindayim 22 kg vermistim :KK70:
Ya son kisma suan gercekten kahkaha attim :KK70: bizde hersene 5 yildizli otele gidiyoruz ve ben tum aldigm yemeklern yaninda makarna aliyorm esim baana sasip kaliyo burdada mi diyo :KK70: hahahaha :KK70: ama evde hergun yapmiyorm haftada bir diyetteyken hic napalimmmm :KK43:

aslına bakarsan diyetle alakası yok, ideal kiloda olmanla da alakası yok, normalde de yenmemesi gereken bişey ama çok cezbedici meret:KK53: hafta da bir mesela haftasonu bir tabak olarak yiyebilirsin bence

Bu saatte kalkıp yapasın geldi uykumda geldi :110:biz diyetteyken tambuğdaylı yiyoruz yağsız ama tonbalıkli yapıyorum tonbalığıyla soğan biber kavurup ustüne koyuyorum :kk77:

Ben bildiginiz makarna canavariyim 1 hafta ustuste yesem asla bikmam cerez gibi goriyorum onu:KK43: meesela aksam tv karsisinda dizi keyf yapunca saat 22 de falan tok da olsam keyif icin yapip yiyorum ya..asla da usenmem yapmaya...bigun ketcapli bigun domates sarimsakli kekik soslu bigun yogurtlu bi gun salatasini allahim hic bikmiuom..kilo problemim yok sayilir aslinda varda 3 kilo falan bi fazlalik..onu da 2 haftada tamamen hallediyorum..suan diyetteyim.hatta yilbasina kadar baya bi incelim.diyorum.ama.makarna ole bi vurdu ki aklima suan..fena alistirmisim kendimi..takinti yapmisim.hobi olmus makaarna yemek o derece ..napicam.nasil.basedicem diyetteyken hele..suan 1 tencere olsa yerdim heralde allahtan cok bi kilom yok boyum 167 kilom 64 65 arasi ..diyetle 61 olunca gobek bel bisey kalmiyor kemikliyim.bide ...makarna cik hayatimdan:KK43:((((
Kendinize yazık ediyorsunuz. Kalorisini geçtim pakete giren hiçbirşeyi bu kadar tüketmemek lazım. Artık un bile masum değil, ki siz çerez gibi tuketiyormussunuz.

Ek olarak kilonuz yüksek bence. Baya bi balık etlisiniz muhtemelen. Bu da kilo almaya müsait olduğunuzu gösterir. Benim boyum 170 sizden 8 kilo zayıfım. Ve ona rağmen de halen biraz toplu gorunuyorum

makarna dediniz beni benden aldınız :D
bayılırım hastasıyım hatta burda eski nickimde soslu makarna

peynirli hariç her türlüsünü bayıla bayıla yerim.. yalnız ben öğünlerde öyle dizi falan izlerken aklıma gelmez
acıktığımda ilk aklıma gelendir.. hem yapımı kolay hem ucuz:dondurma::dondurma:

Ay beeenn. Ölüyorum makarna için. Uykumdan uyanırım yinede yapar yerim canım isterse. En sevdiğim salçalı yoğurtlu. Canım makarnam. Makarna bi tutku bence bi çözümü yok. Eşim “1 bardak su iç, 1 tane meyve ye isteğin gider belki” dedi bi ara, denedim. Ama nafile. Boşuna su içip meyve yemiş oldum ekstra.

1.67 boyla ideal kilo 56-57 olmalı diye düşünüyorum, ama burd asaıl sorun kilodan ziyade sağlıklı beslenme. bu tarz karbonhidratların aşırı tüketimi de zararlı biliyosunuzdur. bi hatfa eve hiç makarna almayın evde olmayınca mecbur yapamıcaksınız.

Ya makarnaya kurban olurum her gün yesem bıkmam kıymalısı salçalısı domateslisi pesto soslusu kremalısı peynirlisi tavuklusu mantarlısı bifteklisi kurban olam makarnaya :D

Kiz canımı istettin sabah sabah :KK53:

Kurtulmaya bak bu alışkanlıktan, arada bi yersen de şu diyet olanlardan ye kahverengi olanlardan.

Gideyim de makarna yapayım :KK70:

Su basligi her gordugumde karnim acikiyor gidecem simdi yapicam mutfakta. Yazmayin soyle basliklar :D

Bence yiyosanizda gece yemeyin hamur bildigin.direk kilo yapar boyunuza gore zayif degilsiniz sanirim.illa yiyicem diyosaniz sporda yapin birbirini esitlesin

ben hamilelikte makarnacı olsum çıktım kızım tam gün çocuğu olacak sanırım yoğurt turşu makarna önüme günlerce koy yer dururum. hiç bıkmam hamilelikten önce bu kadar değildim.:kk77::kk77::kk77:

Off ya aç aç bunu görmeseydim iyiydi :KK43:
Bekarken gece yapar yapar yerdim evlendim şimdi eşimden çekiniyorum yapamıyorum ama bu sefer de gündüz yapıyorum. Genelde bu meret yüzünden kilo alıyorum :sinirli:

Back
X