- 20 Ocak 2019
- 2.999
- 2.687
- 33
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Aloevera kullaniyorum sık olmasada bunuda dneyecegim tesekkur ederimPaketli gidalari ve gluteni biraktigimda kirmiziliklarim gidiyor,arti aleovera jel de iyi geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aloevera kullaniyorum sık olmasada bunuda dneyecegim tesekkur ederimPaketli gidalari ve gluteni biraktigimda kirmiziliklarim gidiyor,arti aleovera jel de iyi geliyor
Su salgin bi bitsin doktorumu degistirecegim gitmeyi dusundugum doktor bu tarz uygulamalar yapiyor uygunsa cildin icin neden olmasinHayır cildi iyilestiriyor gozenek sivilce yag bezesi leke ne var ne yok hepsini yok ediyor bebek cildi gibi oluyor tavsiye ederim ☺
Evet cildim atopik doktora sorarim once tabiki sudan bile rahatsiz olan bi cildim var herseyi kullanamiyorum uygun gormezse elbette yaptirmam. Ben dermapen nedir arastirdim biraz korktum ama duzeliyor diyorlarhassas atopik cıldınız var sızın dermapen yapmanızı tavsıye etmem konu sahıbı
kullanmıyorum ben hıc kullanmadımGayet guzel anladim peki roller kullaniyo musun onerir misin
Aslinda yasim 30 ve bu kuruluk beni cabuk kiristircak gibi geliyor ailede yatkinlikda var annemi utulesek olur yani daha derine etki etmesi icin arada kullansam mi diyordumkullanmıyorum ben hıc kullanmadım
daha cok lekelı cıltler ıcın veya kırısıklıkları yavaslatmak ıcın bılınclı yapılması gereken bırsey aslında bu... sıze hassas cıldınıze uygun degıl yanı ben bıle yapmıyorum sızın kadar hassas ve kuru bır cıldım olsa elımı yuzume degdırmeye bıle cekınırdım acıkcası mekanık olarak hassas olan yuzeyle oynamak en azından suan kı durumunuz ıcın dogru olmaz
Excipial lipo öneririm bnde kullanıyordm yüzü baya pürüzsüz ve güzel yapıyorduMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
aslında cıldınızı sakınlestırmek neme doyurmak sandıgınız kadar zor degılEvet cildim atopik doktora sorarim once tabiki sudan bile rahatsiz olan bi cildim var herseyi kullanamiyorum uygun gormezse elbette yaptirmam. Ben dermapen nedir arastirdim biraz korktum ama duzeliyor diyorlar
Selam ben bi firmanın diş macunu aldım kızıma sürdüm malum ergenlik bende cilt öyle diş macunu kullanıyorumMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
eminim çok rahatlatacaktır yüzünüzü tavsiye ederim sevgilerBepanthen onarici bakim kremi kullaniyorum ama sensidermi denemedim bu bitince onuda alayim
Merhaba benimde cildim çok kuru özellikle duştan sonra daha da kuruyor Dr. Cevdet Tuna' nın yüz kremini kullanıyorum iyi geliyor aynı Sefa yağı yüz kremi. Tavsiye ederim yaniMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
Benimde kuru olan cildime en iyi gelen şu anda sürekli kullandığım bepanthon onarıcı bakım kremi bu zamana kadar cildime en iyi gelen şey ve aloe vera maskeMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
su içmeyi de artırmak işe yarayabilirMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
BB krem kullanMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
Doktorunuzla Diyabet ve alerjiyi eledikten sonra cildiyeye gidin isterseniz fazla sabun maalesef derinin ph ını bozuyor aleovera ve zeytinyağı macunu öneririm eğer cilt problemi iseMerhaba arkadaslar. Asiri kuru bi cildim var surekli kizarik pul pul olan. Makyaj yapmayi cok seviyorum ama surekli makyajla dolasmadan soyle isil isil lekesiz mukemmel bi cilt istiyorum. Bunu herhangi bi bakim kremi ile yapabilir miyim yoksa ekstra estetik uygulamalara mi ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler