AŞIRI KURALCI OLMAK

Evet sadece sıkıntımı paylaştım burda önerilen şeylerin hepsini daha fazlasını yaptım zaten ben çözüm istemedim çözüm zaman sadece bunu biliyorum. Öylesine içimi döküp yazdım hepsi bu

Derdi ne biliyor musun ? Annesi onu eleştirir ya zoruna gitti buraya geldi konu açtı biz onu onaylayalım kendini iyi hissetsin baktı ki olmuyor vazgeçti saldırmaya başladı işte sorun bu
Gerçekten boşluktan insanlara saldırmayı yanlışını hatasını açığını bişeyini bulalımda hakaret edelim aşşağılayalım derdindesiniz bunla besleniyorsunuz şu ünlülere her şeye kötü yorum yapan insanlar var ya siz öylesiniz. Allah size daha beter bi iştahsız çocuk versin o zaman okuduğunuz kitaplar yedirir çocuğa

Benim çocuğumun yemek yediğini nereden biliyorsunuz ? o beddualarınız size döner merak etmeyin şikayet ettim yine byyyy

Evet sadece sıkıntımı paylaştım burda önerilen şeylerin hepsini daha fazlasını yaptım zaten ben çözüm istemedim çözüm zaman sadece bunu biliyorum. Öylesine içimi döküp yazdım hepsi bu
O zaman açıkça baştan yazsaydınız ya”ben doğru yaptığımı biliyorum,içimi döküyorum,boşuna eleştirmeyin” diye.

İlk mesajınızda ve konu başlığınızda yardım ister gibi bir durum var.

Gerçekten çok şaşkınım!

Sizinle konuşulmaz bence.

Kolay gelsin kalanlara!!!

Ben kaçtım!

Benim çocuğumun yemek yediğini nereden biliyorsunuz ? o beddualarınız size döner merak etmeyin şikayet ettim yine byyyy
Ahaha ayy nasıl korktum şikayet etmiş etsen ne olur etmesen ne olur? Söyleyecek bişey bulamayınca şikayet ediyorsunuz? Bana edilen hakarete de şikayet etsenize o kadar karakteriniz varsa? Sen çocuğuna gecenin bi saati yemek yediriyor musun? Astım mı? Reflüsü var mı? Önce bunlarda aynı olacaksın ondan sonra istediği zaman yesin gibi bir genişlik göstereceksin. Sebeplerini yazıyorum istediği zaman yiyemeyeceğinin nedenini anlatıyorum ama nato mermer nato kafa

Yardım ister gibi falan yazmadım hiç bir yerinde yardım edin napmalıyım diye birşey yok. Niye illa not iliştireyim eleştirmeyin diye haklı eleştiri yapan başım üstüne ama siz anlamak istemiyorsunuz bakın size de yazdım neden istediği saatte yiyemeyeceğini o konuya da değinin mesela ama yok tek derdiniz eleştirmek belli

Çocuk yaşı gereği gelişimi gereği inatlaşmayı kendi isteklerini yapmayı öğrenmiş bunu keşfetmiş ve uyguluyor sizde tam bu noktada sizde kendi kişiliğinizle karşılık verip inadına inatla ısrarla cevap verdiğiniz için süreç çok uzamış.En başında çocuk yememeye başlayınca sizde panikleyip kurallarınızı esnetmeyip düzeninizi bozmadığınız için sonradan tamam yemek istemiyorsan yeme desenizde işe yaramamış. Çocukta bir yicem bir yemicem diyerek sizi yönetip yönemediğini görerek kendi isteklerini nereye kadar uygulayabileceğini keşfediyor. En başında yemiyor musun tamam sen bilirsin acıkınca gel söyle diyip kaldırsaydınız o an isteği olduğu için süreç böyle uzamazdı.

aynen katiliyorum sana
Tutmuş birde bana beddua ediyor utanmadan. Benim oğlum ek gıdaya geçtiği zaman çok güzel yiyordu sonra çevre baskısı ile çocuğa bende baskı yaptım ( ayrıca kendi annem bana zorla yemek yedirdi çünkü hiç yemek istemedim bende psikolojik izler bıraktı ) yiyen çocuk yemez oldu dişleri çıkmaya başlamıştı birde . 2 yaşına kadar çektim hatamın bedelini .

Uyuyamamiski zaten acliktan uyanip durmus yemek verip 2 saat oyalayip uyutsaydinız

Bu kadar insan yazmış hala anlamamakta ısrar ediyosunuz kurallar saatler sınırlar bu demek değildir.Sabah yemesine sevinmiş zafer elde ettim sanmışsınız , böyle giderse karnı tok ruhu aç bir çocuk yetiştirmiş olacaksınız.

beddua doner dolasir sahibini bulur. cok saldirgan bi tavri var cocuga uzuldum bende. takmis birde kuralciyim deyip duruyo trajikomik gibi birsey... Allah im akil fikir versin

beddua doner dolasir sahibini bulur. cok saldirgan bi tavri var cocuga uzuldum bende. takmis birde kuralciyim deyip duruyo trajikomik gibi birsey... Allah im akil fikir versin
Ya ben mi yanlış anladım çocuk 12:30 da yemiş sonra yememiş gece öyle 12:30 da yediği ile mi uyutmuş ?

Aşırı iştahsız bi çocuk annesiyim.
Tek öğrendiğim zorlamanın asla işe yaramadığı.
Saatinde yemeli demişsiniz de kime göre o saat?
Canı o an istemez yarım saat sonra ister.
Siz, size dayatılan saatlere uymak ister miydiniz?
Gezerek yemek sağlıksız, illa ki.
Çocuklar gayet tolere edebiliyor bunu.
Dışarda yürüyüşte özellikle ne güzel yerler.
Her çocuk oturup yemeğini tek seferde bitiremez, midesi almaz, hareket ihtiyacı vardır oturamaz vs.
Biraz gezip gelip yemenin kime ne zararı var.
Kurallar olacak elbette ama böyle esnemez kurallarla çocuğu yormaya gerek var mı?

Mental sorunlariniz mi var hanimefendi? Hayir ben de gaddarindir da bu bambaska bir seviye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…