Hanımlar merhaba, benim 3 yaşında bir oğlum var herşeyimizi düzene oturtmuştum yeme, içme, uyku vs. ama ne olduysa 3,4 aydır kontrolü kaybettiğimi hissediyorum yemek yemek istemiyor, uyumak istemiyor, her yemeğimiz yaklaşık 1,5 saat sürüyor ağzında tutuyor yiyecekleri ben yut yut diye bağırırken buluyorum kendimi oda ağlıyor ağlama krizleri kusmalar sonra o yemeği yemeyip öğünü aç geçiriyoruz (sevdiği yiyecek dahi olsa böyle) günün her öğünü böyle geçiyor acıkana kadar bekliyorum acıkıyor yemek saatinde yediriyorum ama bu sefer yine yemiycemler kusmalar
araya hiç bir şekilde başka yiyecekler girmiyor abur cubur vs. ben de inat edip yedirmiyorum yemek yeme saatinin dışında. Örneğin bugün 12,5 da yedi en son ondan sonra akşama kadar bişey yemedi saat 6,5 7 arası akşam yemeği saati yemeğini koydum şarkılar türküler şebeklikler yok yemiycem diye ağladı bi saat yeme kalk dedim yedirmedim bu sefer acıkıyorum diye ağladı dedim 8 e kadar vaktin var başka bişey yedireyim sevdiği bişey köfte getirdim yemiycem istemiyorum diye tükürdü ağzındakileri ve saat 9 da yatacak diye daha bişey yedirmedim meyve yiycem onu yiycem bunu yiycem açım diye ağlamalara başladı yenik düşmedim yedirmedim. Annem sen nasıl annesin çocuğu aç yatıracaksın diye azarladı ama yine de yelkenleri indirmedim uyuttum şimdi uykudan yarım saatte bir uyanıp acıktım diye ağlıyor ben çok mu katı davrandım yedirmeli miydim
oğlumda reflü başlangıcı var yedirmem yasak zaten ama annemin lafları oğlumun acıktım diye ağlaması bilmiyorum. Çok mu katıyım, kuralcıyım diye sorguluyorum aman diyip mutlu ama sağlıksız mı büyütmeliyim bilmiyorum