Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşırı korku lütfen yardım edin!!!
- Konu Sahibi nzlylcnn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Kasım 2023
- 863
- 139
- 23
- 33
Neyden korkuyorsunuz tam olarakOKB var hiç bu kadar zorlamamisti...
- 26 Ağustos 2017
- 2.893
- 7.571
- 158
Melatonin kullanabilirsiniz diye düşünüyorum. Doktorunuza danışın size 8 saatlik salınımı olan bir melatonin önersin onunla bebek gibi uyuyun. Yeğenime bebekliğinden beri doktor yazıyor.Arkadaşlar ben hamileyim 14 haftalık ama çok kotu geciriyorum hamilelikten önce ilaçlarımı bırakmıştım uyuyamama korkum ve okb var bende hiç iyi değilim nolur yardım edin
Bende ilaç kullanıyorum ve hamile kalmak için bırakırsam nolcak diye çok kokuyorumArkadaşlar ben hamileyim 14 haftalık ama çok kotu geciriyorum hamilelikten önce ilaçlarımı bırakmıştım uyuyamama korkum ve okb var bende hiç iyi değilim nolur yardım edin
- 30 Mart 2009
- 14.449
- 1
- 64.802
- 1.123
Kimse kusura bakmasin ama benim soyle bir gorusum var: kadin-erkek farketmez, esini de yoran rahatsiz huzursuz eden ruhsal sorunlari olanlar, tedavisi tamamlanana kadar evlenmesin. Evliyken bir sey olur o ayri, neticede saglikli halinizi vs biliyor karsinizdaki ama evlenir evlenmez ben bir seylerden korkuyorum ya da mesela cok kiskancim sokaga cikma ve buna benzer seyleri aklim almiyor.Arkadaşlar merhaba... Arada yazıyorum forumlara gormussunuzdur belki. Uyuyamama korkusu bir fobi haline geldi bende. Arada bunu kontrol edip uyuyordum ancak dün atarax icmeme ragmen uyuyamadım kendime inanamadim dalamiyorum.... Sürekli ya uyuyamazsam ya uyumayı unutursam ya bu sebeple ölürsem düşüncesindeyim... Kafamda başka.bir şey yok. Yeni evliyim ve kocam da artık bikti kendi kendine yapıyorsun internette sürekli arastiiryorsun diyor anlatamiyorum... Senelerdir lustral kullanıyorum ancak etki etmiyor saniirim artık.. uyku ilaçlarından da çok korkuyorum bağımlı olmaktan ya da o da etki etmezse diye...
Böyle bişey yaşayıp atlatan var mı aranızda??? Kimse beni anlamıyor nolur yardım edin.....
Belli ki yillardir kullandiginiz lustral artik ise yaramiyor, ilacinizi+doktorunuzu degistirin, kendiniz de dahil kimsenin hayatini zehir etmeyin
- 24 Şubat 2022
- 4
- 0
- 16
- 27
Size yardimci olabilirim.. ayni sorunu yaşadim .. lutfen whatsaptan ulasin bu yorumu gorurseniz. 05533718257OKB var hiç bu kadar zorlamamisti...
- 26 Ağustos 2017
- 2.893
- 7.571
- 158
Bence özelden mesaj atın kendisine, burdan numaranızı yazmayın.
Size yardimci olabilirim.. ayni sorunu yaşadim .. lutfen whatsaptan ulasin bu yorumu gorurseniz.
- 16 Kasım 2023
- 863
- 139
- 23
- 33
Merhaba nasılsınızArkadaşlar merhaba... Arada yazıyorum forumlara gormussunuzdur belki. Uyuyamama korkusu bir fobi haline geldi bende. Arada bunu kontrol edip uyuyordum ancak dün atarax icmeme ragmen uyuyamadım kendime inanamadim dalamiyorum.... Sürekli ya uyuyamazsam ya uyumayı unutursam ya bu sebeple ölürsem düşüncesindeyim... Kafamda başka.bir şey yok. Yeni evliyim ve kocam da artık bikti kendi kendine yapıyorsun internette sürekli arastiiryorsun diyor anlatamiyorum... Senelerdir lustral kullanıyorum ancak etki etmiyor saniirim artık.. uyku ilaçlarından da çok korkuyorum bağımlı olmaktan ya da o da etki etmezse diye...
Böyle bişey yaşayıp atlatan var mı aranızda??? Kimse beni anlamıyor nolur yardım edin.....
- 27 Ekim 2024
- 3
- 0
- 1
- 27
Ben de aynı şeyleri yaşıyorum nasıl çözdünüz nolur bana da söyleyin dayanamıyorumArkadaşlar ben hamileyim 14 haftalık ama çok kotu geciriyorum hamilelikten önce ilaçlarımı bırakmıştım uyuyamama korkum ve okb var bende hiç iyi değilim nolur yardım edin