Aşırı kıskançlığımın üstesinden gelemiyorum.

Senin yaptığın çok ayip demekki sen kardeşine guvenmiyorsun evlendiginizde eviniz de kalsa kardesine bile iftira atarsin biran evvel oglanin senden kurtulmasi lazim ama biran evvel

Öncelikle lütfen taşlamayın, çözüm verin kendimi düzeltmek istiyorum.
Ciddi bir ilişkim var 9 ay oldu, aileler tanıştı, ramazan bitince isteme olacak.
Erkek arkadaşım bana her gün iltifat eden, dışarıda hesap ödetmeyen, düğün harcamalarım için para gönderecek kadar düşünceli, özel günleri atlamayan sözümden çıkmayan birisi.
Bensiz hiçbir yere gitmez.
Hiçbir sorun olmamasına rağmen sürekli benim aşırı kıskançlığımdan tartışıyoruz.
Dışarı çıkınca hep tartışma ona baktın şuna baktın
baktığım yönde insanların olması benim suçum mu diyor
haklı da aslında
En büyük benim için can sıkıcı durum kardeşimden bile kıskanıyorum
aile tanışmasında su dağıtacak mesela neden kardeşime baktın ya da ona baktığımda etrafına bakarken kardeşime de baktığını görüyorum kavga ediyoruz
Bana diyor en çok boş yere canını sıkıyorsun ona üzülüyorum
o benim kardeşim bu nasıl bir düşünce herkesten kıskan ama bunun için tartışma benimle diyor
senden başkasına bakıyorsam ölen anneme kavuşmak nasip olmasın diyor
yeminler ediyor benim beyin hala kabul etmiyor
psikolojik tedavi alsam geçer belki ama şuan için buna zamanım da yok
Nasıl kurtulucam?
Benim gibi olan var mı ?
Eskiden ayni sizin gibiydim sonra kendimin farkina vardikca disaridaki insanlari hic onemsememeye basladim. Ozellikle kendime bakip guzel giyinip bakimli olduktan sonra disaridaki kadinlar hic umrumda olmadi. Bu kiskanclik fazla sevgiden de kaynaklanabiliyor guvensizliktende. Ben bu sekilde kiskanclikla evliligin uzun omurlu olacagini pek zannetmiyorum. En azindan bunu yenin ondan snra evlenin derim. Ben oyle yapmistim.

Ciddi bir ilişkim var 9 ay oldu, aileler tanıştı, ramazan bitince isteme olacak.
Erkek arkadaşım bana her gün iltifat eden, dışarıda hesap ödetmeyen, düğün harcamalarım için para gönderecek kadar düşünceli, özel günleri atlamayan sözümden çıkmayan birisi.
Hiçbir sorun olmamasına rağmen sürekli benim aşırı kıskançlığımdan tartışıyoruz.
haklı da aslında
aile tanışmasında su dağıtacak mesela neden kardeşime baktın ya da ona baktığımda etrafına bakarken kardeşime de baktığını görüyorum kavga ediyoruz
o benim kardeşim bu nasıl bir düşünce herkesten kıskan ama bunun için tartışma benimle diyor
senden başkasına bakıyorsam ölen anneme kavuşmak nasip olmasın diyor
Nasıl kurtulucam?
Benim gibi olan var mı ?
Eşeğin aklına karpuz düşürmek diye bir deyim vardır. Sürekli bu muhabbeti yaparsan adamın bakacağı yoksa da kıska dığın insanlara bi süre sonra bakmaya başalr ben diyim. Tedavi ol ve o süreçte de kıskansan da ona yansıtma

Sana şükrettim şuan benim daha kaynımın sevgilisi olan şahıs kaynımı benden kıskanıyor nedenini sorduğumda KAYNIYLA KACANI HİÇ Mİ DUYMADIN diyecek kadar sapkın düşünceli. Kıskançlığın dozu vardır. Adam napsın gözlerini kapatıp mı yürüsün? Bence destek almalısın sonu böyle kötü düşüncelere kadar gidebiliyor..

Kız kardeşinden kıskandığını şuan gördüm destek almalısın kesinlikle ..

Eşeğin aklına karpuz düşürmek diye bir deyim vardır. Sürekli bu muhabbeti yaparsan adamın bakacağı yoksa da kıska dığın insanlara bi süre sonra bakmaya başalr ben diyim. Tedavi ol ve o süreçte de kıskansan da ona yansıtma
HAKLISIN diyorum yansıtmıcam en fazla 1 dakika yansıtmıyorum :/

Tedavi olun zamanım yok bunun için bir erteleme sebebi olamaz insan sağlığına zaman ayırmayacaksa neye ayıracak. Kardeşinden kendi kardeşinden bile kıskanmak nasıl bir durum yaaa ki ayrıca nişanlınız şuan bunu sorun etkiyor olabilir ama siz ona baktın buna baktın dedikçe baktığı insanların sizden daha güzel daha çekici olduğunu düşünmeye başlayacak haberiniz olsun

Ona baktın buna baktın deyince tartışıyoruz ama, bitiremez nasılsa diye bu durum o an hoşuna mı gidiyor acaba. Kıskandığımı düşünürse beni daha çok sever diye mi düyünüyorsun?
Kırılma ama gerçekten çok abartmışsın. Ona baktın buna baktın diyeceğini aşkım herkes bana bakıyor yine çok mu tatlıyım de bari az özgüvenli davran bence. Kardeş konusunu gelecek olursak şahsen onun adına üzüldüm.

Son düzenleme:
Ona baktın buna baktın deyince tartışıyoruz ama, bitiremez nasılsa diye bu durum o an hoşuna mı gidiyor acaba. Kıskandığımı düşünürse beni daha çok sever diye mi düyünüyorsun?
Kırılma ama gerçekten çok abartmışsın. Ona baktın buna baktın diyeceğini aşkım herkes bana bakıyor yine çok mu tatlıyım de bari az özgüvenli davran bence. Kardeş konusunu gelecek olursak şahsen onun adına üzüldüm.
yani beni sevdiğinden eminim zaten hergün bana dünyanın en güzeliymişim gibi davranıyor ama nedense ben bu duruma inanamıyorum sanırım

Benim kocam da böyle maalesef hayat benim için çekilmez bir hal aldı canım bir an önce tedavi olmalısın .yoksa o çok sevdiğin nişanlın ya dayanamayıp terk edecek ya da evlenince aldatacak .erkekler hic gelemezler böyle şeyler e haberin olsun biz kadınlar sabrederiz ama onlar etmezler

Erkek arkadaşınızı "sözünüzden çıkmayan, hiçbir dişiye gözünün kenarı değmemesi gereken evcil" olarak bakmayarak başlayabilirsiniz mesela.
Kardeşinden kıskanmak nedir, gerçekten midesizce bir şey, erkek arkadaşım erkek kardeşini benden kıskansa ciddi ciddi ayrılırım ondan. Kardeşinizi kardeşi olarak görmesine engel oluyorsunuz, böyle gözüne soka soka gerçekten kafasında yer bile ettirebilirsiniz. Azıcık özgüven.

haklı da aslında
senden başkasına bakıyoraklinaanneme kavuşmak nasip olmasın diyor
Nasıl kurtulucam?
Benim gibi olan var mı ?
Çocuğun aklinda yoksa bile aklina getiriyorsun yapmayin şunu Allah aşkına benim de 3 senelik ilişkim var ona belli etmiyorum kiskandigimi simarmasin aklina getirmesin diye bu kadar kıskançlık adami yorar simdi olmasa bile ilerde yeter biktim cekemiyorum artik der kafanizdan atin bunu bence tadini cikarin hayatin ya zehir etme bence

her dakika değil de güzel kız görünce :))

O zaman yasamamak lazim her yerde guzel kiz var guzel olmak bir tercih degil oyle dogmuslar ne yapsinlar onlarin da erkek arkadasi vardir belki guzel diye yasamasinlar mi?
Kendinizi onlarin yerine koyun her erkekle muhabbetinizde kizlar kiskaclik yapsalar surekli bir tavir ne hissederdiniz tabi neleri var ama gozlemleyip oyle hareket etmek lazim ve erkek arkadasiniz daha cok begendigi biri olursa sizden ayrilabilir bu normal sevgililik nisanlilik tanimak icindir.

X