- 30 Ocak 2015
- 1.276
- 821
- Konu Sahibi bendekidurumlar
biraz olsun düzeltmek için gerçekten işe yarayan yöntem var mı? evde yapabilecek bir şey? çok kötü bir görüntü bir de erkekler bunu sorun eder mi?
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lazerle bölge rengini açabilirsin ben yaptırdım Mehmet Akgün'e sonuçlar olumlu memnun kaldım öneririm. Erkeklere sorun olursa gitsin bence.biraz olsun düzeltmek için gerçekten işe yarayan yöntem var mı? evde yapabilecek bir şey? çok kötü bir görüntü bir de erkekler bunu sorun eder mi?
Canım senin Ten rengin nasıldı nasıl oldu şimdi bembeyaz oldumu bariKendini dusun en basta kendin rahatsizsan bende psikolojik bozukluk yaratmisti.Evde onerilenler ise yaramadi lazer yaptirabilirsin.Ben yaptirdim 3 ton acildi suan ideal renginde.Ankarada isen Esra Cabuk Comerte yaptirdim.1 ay sonra iyiki diyosun acikcasi benim kendim rahatiszsam karsimdaki de rahatsizdir diye bi dusuncem oldugu icin.Belki sacma ama aklima oyle yerlesti.Genelde takilmazlar biliyorum.Arstir belki evdede cozum bulabilirsin ben ugrastim.Karbonat falanda surdum yok renk degismiyor.
Canım senin ten rengin ne ve nasıldı nasıl oldu bembeyaz oluyomu bariLazerle bölge rengini açabilirsin ben yaptırdım Mehmet Akgün'e sonuçlar olumlu memnun kaldım öneririm. Erkeklere sorun olursa gitsin bence.
Bembeyaz olmadı canım ten renginden Bi kotu veya 2 kotu kalıyor. Kabuk dokulunce açılıyor renk. Benim tenim siyaha yakındı önceden jilet ve ağda bu hale getirdi.Şimdi normale döndü.Canım senin ten rengin ne ve nasıldı nasıl oldu bembeyaz oluyomu bari
Canımm benim tenim buğday ama bacaklarım falan beyaz bikimi bölgeside 1-2 ton koyu ama kara değil çok şükür ben önce epilasyon yaptıracağım ondan sonra beyazlatma inşallah işe yarar ya bari tenimle aynı renk olsaBembeyaz olmadı canım ten renginden Bi kotu veya 2 kotu kalıyor. Kabuk dokulunce açılıyor renk. Benim tenim siyaha yakındı önceden jilet ve ağda bu hale getirdi.Şimdi normale döndü.
Kendini dusun en basta kendin rahatsizsan bende psikolojik bozukluk yaratmisti.Evde onerilenler ise yaramadi lazer yaptirabilirsin.Ben yaptirdim 3 ton acildi suan ideal renginde.Ankarada isen Esra Cabuk Comerte yaptirdim.1 ay sonra iyiki diyosun acikcasi benim kendim rahatiszsam karsimdaki de rahatsizdir diye bi dusuncem oldugu icin.Belki sacma ama aklima oyle yerlesti.Genelde takilmazlar biliyorum.Arstir belki evdede cozum bulabilirsin ben ugrastim.Karbonat falanda surdum yok renk degismiyor.
Bana söyleyebilirsin canım denerim zaten çok koyu değil benimkiBununla ilgili birkac yontem var. Konuyla ilgili evde kendin de birseyler yapabilirsin ama hem zahmetli hem de surekliligini saglamak zor. Ben doktora baska bir konuda gittigimde bundan bahsetmisti. Kesin cozum sunabiliyorlar. Tabi ki doktora ve yonteme gore ucreti degisiyor.
Evdeki yontemlerle olucak gibi degildi ciddi oranda koyuydu tenim.Esra Hanimdan memnun kaldim ben verilen parada hakkini buldu.Psikolojimi cok etkilemisti suan iyiyim :)Bununla ilgili birkac yontem var. Konuyla ilgili evde kendin de birseyler yapabilirsin ama hem zahmetli hem de surekliligini saglamak zor. Ben doktora baska bir konuda gittigimde bundan bahsetmisti. Kesin cozum sunabiliyorlar. Tabi ki doktora ve yonteme gore ucreti degisiyor.
İllaki yarayacak rahat olabilirsin deriye lazer uygulandıktan sonra cilt kendini yineliyor bu sefer alt katmandaki deri daha açık bir renk tonu alıyor.Lazer epilasyon için nereye gidiceksin karar verdin mi? Ben gene Mehmet Akgün'de bitirdim lazerimi memnun kaldım biteli gerçi hayli zaman oldu tekrarlama olmadı.Hangi cihaza gitmeyi düşünüyorsunuz?Canımm benim tenim buğday ama bacaklarım falan beyaz bikimi bölgeside 1-2 ton koyu ama kara değil çok şükür ben önce epilasyon yaptıracağım ondan sonra beyazlatma inşallah işe yarar ya bari tenimle aynı renk olsa