- 29 Aralık 2014
- 1.004
- 964
Ne yani kanamayimi azaltiyor??Rahim içine bişey mi takiliyor??ilaçlı progestoronlu ria, rahim içi araç.MİRENA , kullanım ömrü 5 yıl...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yani kanamayimi azaltiyor??Rahim içine bişey mi takiliyor??ilaçlı progestoronlu ria, rahim içi araç.MİRENA , kullanım ömrü 5 yıl...
canım ben bu tedaviyi yoğun geçen regl dönemlerim için yaptırdım, artık bıkmıştım halsizlikten hayattan hiç ama hiç zevk alamıyordum regl dönemlerimde işe gitmek istemiyordum oturmak kalkmak problemdi , pedler yetersiz kalıyordu 5 gün sürüyordu ama ikinci günüm çook yoğundu , bu nedenlede sürekli kansız cansız bitmiş bir haldeydim, demir hapları ,b12 iğneleri, en nihayet damar yoluyla demir yüklemesine kadar gidince iş kendimi jinekologumun koltuğuna attım resmen:)Mirina ney canim biraz bahsedermisin.Ben çok halsizim hemen yoruluyorum hep uyuyasim var biktim artık. 2 tane cocugum var ama onlari asla ihmal etmedim.Regl imde 7 gün sürüyor. Biktim bu halsizlikten banada yardim edin.
Ayni şeyleri yaşadığım sizin gibi umarim bu mirena burda da vardır. Ben yurt disindayim canım bu arada herhangi bir zararı varmidirki aceba???canım ben bu tedaviyi yoğun geçen regl dönemlerim için yaptırdım, artık bıkmıştım halsizlikten hayattan hiç ama hiç zevk alamıyordum regl dönemlerimde işe gitmek istemiyordum oturmak kalkmak problemdi , pedler yetersiz kalıyordu 5 gün sürüyordu ama ikinci günüm çook yoğundu , bu nedenlede sürekli kansız cansız bitmiş bir haldeydim, demir hapları ,b12 iğneleri, en nihayet damar yoluyla demir yüklemesine kadar gidince iş kendimi jinekologumun koltuğuna attım resmen:)
taktırdım kurtuldum en azından içtiğim ilaçlar yediklerim depoda kaldı her ay sil baştan tedavi görmüyorum süperim harikayımm:) kan sayımım hep 7-8 olurdu şuan da 14 (maşaallah):) demir bağlamam 49 , takdırmadan önce 19 du. (
artık kanamam olmuyorum diyecek kadar azaldı, ben kurtuldum darısı sizleri...
Buarada tam ismi MİRENA...
evet rahim içine takılıyor, bildiğimiz spiral ama hormonlusu, kanamaları azaltıyor hatta bazen hiç olmuyorsunuz diyebilirim, süper rahatlık:)Ne yani kanamayimi azaltiyor??Rahim içine bişey mi takiliyor??
valla canım kansızlığın yaptığı yan etkiler kadar olmuyordur heralde, 2 seneye yaklaştı arada kontrole gidiyorum o kadar, önemli olan kendimi iyi hissetmem çocuklarımla parklarda koşturuyorum sabahın köründe kalksamda uyuma ihtiyacı duymuyorum eskiden yataktan kalkamazdımAyni şeyleri yaşadığım sizin gibi umarim bu mirena burda da vardır. Ben yurt disindayim canım bu arada herhangi bir zararı varmidirki aceba???
Allahim yıllardır aradığım şey galiba. .Yataktan kalkamiyorum hep uykum var halsizim bitkinim vs.vs. bunu mutlaka soracağım tatlım Allah razı olsun senden inşallah bende dinamik olurum insallahvalla canım kansızlığın yaptığı yan etkiler kadar olmuyordur heralde, 2 seneye yaklaştı arada kontrole gidiyorum o kadar, önemli olan kendimi iyi hissetmem çocuklarımla parklarda koşturuyorum sabahın köründe kalksamda uyuma ihtiyacı duymuyorum eskiden yataktan kalkamazdım
jinekologunuza gidin durumunuzu anlatın ve Mirena takdırmak istediğinizi söyleyin ben doktoruma bıktım kansızlıktan artık ilaç içmek istemiyorum kurtar beni demiştim :)) Mirena takın bana diye ben rica etmiştim:))
caresizlikten onu bile içtiğimi hatırlıyorumKırmızı şarapta iyi gelir.
amin inşaallah canım Allah yardımcınız olsun...Allahim yıllardır aradığım şey galiba. .Yataktan kalkamiyorum hep uykum var halsizim bitkinim vs.vs. bunu mutlaka soracağım tatlım Allah razı olsun senden inşallah bende dinamik olurum insallah
Buldum canım burdada varmış ama sey gibi diyor spiralle gibi diyor dogrumu??Aynı zamanda hamile kalmayida önlüyormu???valla canım kansızlığın yaptığı yan etkiler kadar olmuyordur heralde, 2 seneye yaklaştı arada kontrole gidiyorum o kadar, önemli olan kendimi iyi hissetmem çocuklarımla parklarda koşturuyorum sabahın köründe kalksamda uyuma ihtiyacı duymuyorum eskiden yataktan kalkamazdım
jinekologunuza gidin durumunuzu anlatın ve Mirena takdırmak istediğinizi söyleyin ben doktoruma bıktım kansızlıktan artık ilaç içmek istemiyorum kurtar beni demiştim :)) Mirena takın bana diye ben rica etmiştim:))
evet canım spıral ama ilaçlı spıral korumayıda saglıyor...Buldum canım burdada varmış ama sey gibi diyor spiralle gibi diyor dogrumu??Aynı zamanda hamile kalmayida önlüyormu???
çok geçmiş olsun Allah şifanızı versınBen de, kalp problemim yüzünden ne yaparsam yapayım kansızım.
yumurtaya limon mu sıkıyoruz :)
ay ilk defa duydum ne ilginç :):)
Arkadaşlar kan ilacı kullanmama ramen değerlerimin çok düşük olduğunu söyledi doktor. İlacı ikiye çıkardı. Bunun dışında yapabileceğim bir şey var mı aşırı çarpıntım oluyo çok kötü hissediyorum:)
ilaçlı progestoronlu ria, rahim içi araç.MİRENA , kullanım ömrü 5 yıl...