Aşırı kansızsın dedi doktor ne yapmalıyım

Kuru uzumleri cekirdegini cigneyerek yemelisin. Internette kan yapıcı cok sey yazıyor onlara da bak istersen. Bir de ilaçları ihmal etme hic

Bir de söylenen üzümü çekirdeklerini çiğneyerek yiyeceksiniz önemli olan çekirdeği sindirmek

Bende degerlerimi haftada 4 gün kırmızı et yiyip demir ilacimi içerek toparladim. Bide bol bol üzüm ve erik kurusu

a, post: 39874738, member: 661677"]Arkadaşlar kan ilacı kullanmama ramen değerlerimin çok düşük olduğunu söyledi doktor. İlacı ikiye çıkardı. Bunun dışında yapabileceğim bir şey var mı aşırı çarpıntım oluyo çok kötü hissediyorum:)[/QUOTE]
Öncelikle gecmis olsun, bununla ilgili ürünler satan bir tanidigim var, çok ta faydasíní görenler var. Annem kanser hastasi o da kullaniyo kan değerleri çok şükür iyi cikiyo. Bu ürünler herkesin kullanmasi gereken tamamen doğal ürünler. Mesela omega 3 propolis gibi... Eğer istersennn yardimci olurum

Bende de var kansızlık çok şükür normale döndü.. Ben hergün mutlaka iki yumurta, bir avuç kan üzümü, keçiboynuzu pekmezi, ve özellikle kırmızı et yedim..
8 lerde olan ferritin seviyem 20ye yükseldi.. Bunları yapmanı tavsiye ederim

kirmizi et,kirmizi pancar,kara uzum,pekmez..
etin yaninda yogurt ayran gibi sut urunleri tuketmeyin,yogurt etin kan yapici etkisini azaltir.
et yedikten bi 5dk sonra hatta yiyebiliyorsaniz etle birlikte portakal yiyin,protein emilimini artiracaktir.

Doktoru demir iğnesi için ikna et, çok daha kolay sonuç alırsın. Ben kestirmeden gitmeyi sevdiğimden genellikle bu tür vitaminleri enjeksiyon şeklinde uyguluyorum...

Beslenmenize dikkat etmiyorsunuz demektir. Beslenme herşeyin başında gelir. Mesela anneannem annemi doğururken aşırı kansızlıktan ölmüş, annemde de kansızlık başladı. Ama nedeni beslenmeme düzensizliği. Keçiboynuzu, pekmez, kuru üzüm, mercimek yiyerek kendine geldi.
Teyzemin oğlu ise kansızlıktan ölecekti. Ona teyzem her sabah pekmez yedirmiş ve şimdi hiç sorunu yok. Beslenmenize dikkat ettiğiniz sürece normale dönersiniz.
Geçmiş olsun.

Etin yanina asla yogurt yemeyin. Bol limonlu salata falan yiyin. Sabahlari yumurta haslayin ustune limkn sikin yanina da portakal suyu sikin icin. Ac karnina da keci boynuzu pekmezi yerseniz bir yemek kasigi kadar bi aya duzeltirsiniz hatta iki uc gune etkisini gosteriyo. Benim de degerlerim yerlerdeydi bu sekilde toparladim
yumurtaya limon mu sıkıyoruz :)
ay ilk defa duydum ne ilginç :):)

Yeşilliklerde var .Bal kuru siyah üzüm bende de var demir eksikliği çekirdeksiz yiyorum ben . Sindirim sisteminizde herhangi probleminiz var mı .

Öncelikle geçmiş olsun, eğer regl dönemlerinizde yoğunluk varsa yaptığınız hiçbir şeyden fayda göremezsiniz, doldur boşalt serüveni yaşarsınız.

bitkisel demirin emilimi düşüktür. boşuna pekmez falan içip şeker alma. hele ıspanak mercimek falan faso fiso. bunun tek yolu var. ilacını içip kırmızı et,ciğer yiceksin. kırmızı et ile c vitamini alırsan hele süper olur.

Çekirdekli kuru üzüm siyah olan
Keçiboynuzu pekmezi
Ben bunlarla düzeldim, her sene yerlerde sürünen kan değerlerim artık normal
Keçiboynuzu pekmezi özellikle hayatımı değiştirdi diyebilirim

Çoğu bayanın yaşadığı bu sorunu uzun zaman bende yaşadım, öyle kötü bir rahatsızlık ki hayattan zevk almıyor evi çekip çeviremez hale geliyorsunuz, hayatım ilaçla iğneyle pekmezle geçmeye başlamıştı, peşinde koşmam gereken iki çocuğum varken bu durum bana fazlasıyla lüks görünüyordu. Ailemde halime üZülüp duruyordu. En nihayet aile hekimim hematoloji bölümüne sevk etti beni, 10 gün boyunca damardan demir yüklemesi yapıldı.

Canımın yanmasına mı yanayım evimle ilgilenemediğime mi yanayım...

Sonra bir karar verdim beni bu hale getiren regl dönemlerimdi oldukça yoğun geçiriyordum...
Gittim jinekologuma bana Mirina takın acilen, çok araştırdım kanamayı bitirmenin tek yolu bu...bir daha kansızlık yaşamak istemiyorum dedim...

1,5 sene önce takıldı kanamam yok denecek kadar azaldı inanın kızlar şuanda depolarım fullendi, o kadar dinamik oldum ki hergün cam silsem duvar silsem banamısın demiyorum, hayattan zevk alıyorum evimde kahkahalar yükseldi...uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla görüşmeye başladım yeniden doğmuş gibiyim şiddetle tavsiye ediyorum.

Çoğu bayanın yaşadığı bu sorunu uzun zaman bende yaşadım, öyle kötü bir rahatsızlık ki hayattan zevk almıyor evi çekip çeviremez hale geliyorsunuz, hayatım ilaçla iğneyle pekmezle geçmeye başlamıştı, peşinde koşmam gereken iki çocuğum varken bu durum bana fazlasıyla lüks görünüyordu. Ailemde halime üZülüp duruyordu. En nihayet aile hekimim hematoloji bölümüne sevk etti beni, 10 gün boyunca damardan demir yüklemesi yapıldı.

Sonra bir karar verdim beni bu hale getiren regl dönemlerimdi oldukça yoğun geçiriyordum...
Gittim jinekologuma bana Mirina takın acilen, çok araştırdım kanamayı bitirmenin tek yolu bu...bir daha kansızlık yaşamak istemiyorum dedim...

1,5 sene önce takıldı kanamam yok denecek kadar azaldı inanın kızlar şuanda depolarım fullendi, o kadar dinamik oldum ki hergün cam silsem duvar silsem banamısın demiyorum, hayattan zevk alıyorum evimde kahkahalar yükseldi...uzun zamandır görüşmediğim arkadaşlarımla görüşmeye başladım yeniden doğmuş gibiyim şiddetle tavsiye ediyorum.

Neymiş bu mirina? Konuyu biraz açarmısınız rica etsem?

Dogum sonrasi bende de ciddi kansizlik olmustu, size tavsiyem
Gunde yarim cay bardagi sulandirilmis pekmez
1 avuc kuru uzum,gun asiri
Kirmizi et,dalak tuketmeniz.kisa surede etkisini goreceksniz. Limon,kahve ve caydan uzak durmaniz gerekiyor bu arada

Mirina ney canim biraz bahsedermisin.Ben çok halsizim hemen yoruluyorum hep uyuyasim var biktim artık. 2 tane cocugum var ama onlari asla ihmal etmedim.Regl imde 7 gün sürüyor. Biktim bu halsizlikten banada yardim edin.

X