Asiri kanama

tutkumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
69
0
86
Fransa
Arkadaslar pko luyum adet duzensizligi hep yasiyordum fakat gecikmeli oluyordu 2 aydir asiri kanama geciriyorum agustosun basindan beri 10 gunde bir kanama geliyor ve suan asiri kanama geciriyorum 6 gundur tuvalete her gidisimde buyuk kan pihtilari gelmeye basladi 1 hafta sonra bebek tedavisine basliyacaktik oyle asiri bir agrim yok kanamam gelmeden once yumurtaliklarimda bir agri oldu o kadar kan pihtilari cok moralimi bozdu .sizin basiniza boyle bir sey geldimi lutfen bildiginiz duydugunuz varsa yardimci olun.

aynı durumu ben yasıyorum prolaktin hormonum 43 cıktı o yapıyo dedi doktor.hormon tedavisi görüyorum şimdi.dogum kontrol hapından dolayı oldu benim belki sende kullandıysan böyle bi sorun olmus olabilir.ama doktora gidip muane olmalısın cünkü kanama insan hayatını alt üst eden bişey maalesef

canım benim hiç rahatsızlığım yok ama 1 yıldır hep adetliyim nerdeyse... 2 gün gidiyo 1 hafta geliyo falan... bir sürü hormon ilacı, doğum kontrol hapı verdiler ama yok düzelmiyo bitürlü.. ben de şimdi bitkiler de şifa aramaya başladım... sıkıldım artık sürekli adetli gezmekten... inşallah buna da bi çare bulunur...

maibeyaz cok iyi anlıyorum seni bende cok sıklıdımm sürekli ped ile gezmekten psikolojiyi cok etkiliyo maalesef bende hayıt suyunu duydum prolaktin hormonuna baktırdın mı o da yapabiliyomus cünkü.

evet canım... zaten adetliyken kadın çok sinirli olur, benimki iki katına çıkıyor.. canım 1 senedir bir sürü dr a gittim herşeye baktılar... ben de çoban çantası otu diye bitki duydum... ama aşırı adet kanamalarını kesmek için kullanılıyomuş... düzenleyeceğini sanmıyorum ama denemekte yarar var.. hormon ilaçları kadar yan etkisi yoktur diyorum..
hayıt suyunu da araştırayım bakalım...teşekkürler canım...

rica ederim cnm ben çoban cantasını denedim ama bir faydasını görmedim umarım sen görürüsün öenmli olan aslında beyinde bitiyo cnm beyinde bitirdiğimiz zaman adette bitiyo ama işte beyine söz geciremiyoruz biz:)

ben dort senedir tedavi goruyorum dogum kontorol hapida kullandim adetlerim duzelsin diye clomid ve bir suru ilac, bidaki ay yumurta catlatma tedavisine basliyacaktik umarim bu durum ertelemez bu arada dun hayit tohumlu bir cay kullandim icinde civan percemi ve adacayi ve aslan pencesi var kan pihtisi gelmedi dun ve bugun simdi tekrar icicem ayni caydan etkisi oldumu bilmiyorum bu arada gercekten pedle dolasmaktan ben de biktim allah hepimize sabir versin ...bu arada cayi aldigim kadin kadin hastaliklarina cok iyi geliyor dedi hadi insallah

canım civanperçemi ve adaçayı adet söktürücüymüş.. ben de denemiştim ama daha kötü oldum... çoğaldı kanamalarım...

kızlar kanamayı durdurmak için kürtaj da yapabiliyomus doktorlar netet okudum ben su an cok yogun yasıyorum kanamayı düzenim alt üst psikoljik oalrak da cöktüm kac doktora gittim kimse derdime care bulamadı antideprasan kullanmaay baslıcam her gün aglıyorum.acaba kürtaj olup böyle sorundasn kurtulan var mı aranızda.yogun aden görmek her gün akn görmek adet olmamaktan cok daha sıkıcı... Allah düşmanımın absına vermesin su an yasadıklarımı... o kadar sıkıldım

kızlar naptınız buldunuz mu bi çare....
yaa ben de delireceğim artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…