Eşinin sorun yapması gayet normal :) Şekerinize ve kolestorlünüze baktırın bunlar genelde uyku yapar. Yada işiniz çok yoğun ve mutsuzsunuz. İsteksizlik için bir doktora gitmenizi öneririm.Merhaba,
Sırf bu derdim yüzünden bu üyeliği açıyorum. Arkadaşlar ben 27 yaşındayım. Çalışıyorum. Bir senedir de evliyim. Evlenmeden önce de bu sıkıntım vardı. Yani kendimde fark etmiştim. Ama cinsellik hiç yaşamadım evlilik öncesinde. Ona yorumladım açıkçası cinselliği bilmiyorum bu sebeple İsteksizlik var diye. Hiç uzatmayayım :) Arkadaşlar ben aşırı isteksizim. Haftada bir anca oluyordu fakat son bir buçuk aydır oda yok. Gün içerisinde tamam bu akşam güzel bir gece yaşayalım diyorum kendi içimde. Ama yemekten sonra direk uyku modu oluyor. Uyuduğum uyku bile yetmiyor bana. Kan tahlili yaptırdım sadece d vitamini eksik çıktı onunda ilacını kullanıyorum. Eşim önceden üzerime gelmezdi fakat son bir aydır laf sokmaya başladı. Ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz lütfen??
Bi terapiste gidin derim. Böyle şeyler büyüyor günden güne. Dün gece eşim yanaştı yorgundum reddettim ama gönlüm razı gelmedi gece uykusundan uyandırdım sürprizle. Kendinizi uyarın önce sonrasında devam etmek daha kolay olabilir belkiMerhaba,
Sırf bu derdim yüzünden bu üyeliği açıyorum. Arkadaşlar ben 27 yaşındayım. Çalışıyorum. Bir senedir de evliyim. Evlenmeden önce de bu sıkıntım vardı. Yani kendimde fark etmiştim. Ama cinsellik hiç yaşamadım evlilik öncesinde. Ona yorumladım açıkçası cinselliği bilmiyorum bu sebeple İsteksizlik var diye. Hiç uzatmayayım :) Arkadaşlar ben aşırı isteksizim. Haftada bir anca oluyordu fakat son bir buçuk aydır oda yok. Gün içerisinde tamam bu akşam güzel bir gece yaşayalım diyorum kendi içimde. Ama yemekten sonra direk uyku modu oluyor. Uyuduğum uyku bile yetmiyor bana. Kan tahlili yaptırdım sadece d vitamini eksik çıktı onunda ilacını kullanıyorum. Eşim önceden üzerime gelmezdi fakat son bir aydır laf sokmaya başladı. Ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz lütfen??
Ya bazen aşırı istek oluyordu evliliğin ilk zamanları özellikle. Ama artık bilmiyorum sebebi neden kaynaklı ama seviyorum da eşimi. Sadece cinsellik bana uzak geliyorBi terapiste gidin derim. Böyle şeyler büyüyor günden güne. Dün gece eşim yanaştı yorgundum reddettim ama gönlüm razı gelmedi gece uykusundan uyandırdım sürprizle. Kendinizi uyarın önce sonrasında devam etmek daha kolay olabilir belki
Kanda çıkar mıydı bu dedikleriniz acaba? Yoksa ayrıca mı baktırmak gerekiyor?Eşinin sorun yapması gayet normal :) Şekerinize ve kolestorlünüze baktırın bunlar genelde uyku yapar. Yada işiniz çok yoğun ve mutsuzsunuz. İsteksizlik için bir doktora gitmenizi öneririm.
Bu kadar cinsel isteksizlikle nasıl evlendiniz? Evlenmeden önce merakınız, ilginiz, isteğiniz, masturbasyonunuz yok muydu?Eşim önceden üzerime gelmezdi fakat son bir aydır laf sokmaya başladı.
Kendinizi uyardığınızdada mı zevk alıp cinsellik istemiyorsunuz? Yani konuş eş vs değil tamamen cinsel soğukluk yaşamınız eğer öyle iseYa bazen aşırı istek oluyordu evliliğin ilk zamanları özellikle. Ama artık bilmiyorum sebebi neden kaynaklı ama seviyorum da eşimi. Sadece cinsellik bana uzak geliyor
Tabi ki vardı masturbasyon vs yapıyordum ama dediğim gibi evlendikten sonra sanırım kendiliğinden istek gelecek diye bir ümidim mi vardı acaba bilmiyorum. Psikolojik olarak sürekli içime kapanık biriyim. Yani hep bir yanım melankolik bazen neşeli. Bende bazen kendimi tanıyamıyorum. Ama bir çözüm bulmam gerektiğinin farkındayım.Bu kadar cinsel isteksizlikle nasıl evlendiniz? Evlenmeden önce merakınız, ilginiz, isteğiniz, masturbasyonunuz yok muydu?
Birinci yıl evlilikte normal değil ve eşiniz sinyal veriyor. Vücudunuz D vitamini dışında normalse psikolojik etmenler araştırılmalı.
Tabi ki vardı masturbasyon vs yapıyordum ama dediğim gibi evlendikten sonra sanırım kendiliğinden istek gelecek diye bir ümidim mi vardı acaba bilmiyorum. Psikolojik olarak sürekli içime kapanık biriyim. Yani hep bir yanım melankolik bazen neşeli. Bende bazen kendimi tanıyamıyorum. Ama bir çözüm bulmam gerektiğinin farkındayım.
Masturbasyon yapıyorsanız bi şekilde isteğiniz varmış işte. Eşinize karşı görev olarak yapmaya çalışsanız çünkü eşinizin sabrı da zorlanabilir. Psikolojik yardım alsanız iyi olur. En avantajlı kısım, olayın farkında olmanız.Kendinizi uyardığınızdada mı zevk alıp cinsellik istemiyorsunuz? Yani konuş eş vs değil tamamen cinsel soğukluk yaşamınız eğer öyle ise
Dışarı çıkma düşüncesi bile geriyor beni ya. İşten gelmişken dışarı çıkmak baya zor geliyorAkşam yemeğini hafif yiyin. yemekten sonra çok yoğun bir uyku çöküyor. ya da evde yiyip hemen dışarı bir çay içmeye çıkın. sonra geldiğinizde enerjiniz daha yüksek olacaktır. Aynı saatte yatağa gidin, koltukta uyuklamayın. Yatağa pijamayla değil, iç çamaşırıyla girin. Hem sizin hem eşinizin modu yükselebilir. Size yanaştığında geri çevirmeyin, akışına bırakın. En azından ben bunları yapıyorum ve gerçekten fark etti.
ahah evet ama mecbursunuz.. yoksa genç yaşta bu düzen sizi 40 yıllık evli çift gibi yapar bence. yani biz öyleydik, bu düzeni kırmamız gerektiğini fark ettik ve tabii bu cinsel hayatımıza da yansıdı. ben de 27 yaşındayım, foruma bakarsak ya herkes çok istekli ya da çok isteksizDışarı çıkma düşüncesi bile geriyor beni ya. İşten gelmişken dışarı çıkmak baya zor geliyor
Ah ya keşke bende öyle isteklilerden olsam. Askerlik arkadaşına bağladık resmen.ahah evet ama mecbursunuz.. yoksa genç yaşta bu düzen sizi 40 yıllık evli çift gibi yapar bence. yani biz öyleydik, bu düzeni kırmamız gerektiğini fark ettik ve tabii bu cinsel hayatımıza da yansıdı. ben de 27 yaşındayım, foruma bakarsak ya herkes çok istekli ya da çok isteksizarasını bulmak lazım.
takviye olarak da ginsengli bir şeyler işe yarayabilir
Haklı olabilirsiniz. Belki yapım budur işte bilemiyorum.Kendinize dair farkındalığınız kısıtlı gibi... Birliktelik yaşamamış olsanız bile bu anlamda beklentileriniz/hayalleriniz olurdu ve kendinize dokunarak da keşfe çıkardınız en basiti. Sevgilinize ya da başka bir erkeğe (kadına belki) karşı isteğiniz olsaydı hissederdiniz, evlenince otomatik olarak yükseleceğinizi düşünmek çok absürd. Cinsel isteğiniz az olabilir; masturbasyon yapıyor olsanız da atıyorum ayda birdir ikidir. Bu da evliliğin gerektirdiği sürekli birleşmeyi karşılamaz... Biraz depresif bir havanız var, uzun suredir antidepresan kullanıyorsanız onlar isteksizlik yapabiliyor. Kullanmıyorsanız bence cinsel terapi eğitimi de olan bir uzmanla görüşüp kendinizi anlamaya/çözmeye çalışın. Altta yatan başka bir sebep yoksa istemiyor olmak sizin normalinizdir.
Eşinizi sevseniz, aranızda ten uyumu olsa sürekli dokunmak, öpmek istersiniz haliyle cinsel isteginiz de olur.Başka ne önerebilirsiniz arkadaşlar?