bende böyle biri olmak istiyorum ama malesef elimde olmuyo trip yapcağım varsa kendime bitürlü engel olamıyorum aranın gerçekten iyi olduğunu düşünmeye başladım bende dinleniyourum
bugün kapalı tutmadım telefonumu saçma olduğunu bende sonradan farkettim sanki tribimin farkındaymış gibi..keşke ona karşı duygularını bu kadar yoğun yaşayan biri olmasaydım oda sevgiyle alakalı bi önceki ilişkimde böyle değildim ama şimdiki erkek arkadaşımı çok sevdiğim için hep o olsun istiyorum ve yanlışlar yapıyorum
nasıl ya niye terketmiş anlamadım ben gerçekten bunları anlamak mümkün değil allah sabır versin canım
işte sorun şu sadece aşırı ilgi değil benim triplerimden yoruldu farkındayım çünkü sırf problemsin diyodu son zamanlarda onuda anlayışla karşılıyorum ama bu işi uzatırsa kendisi bilir
bugün bidaha aradı sesini duyduğuma çok memnun oldum dedi ama sadece bu kadar :) bu arayı çok sevdi sanırım
keşke öyle olsa ama adam arayı verdiğimizden beri günde zaten bikere arıyo meşgulü nasıl denk getircem ben :)
utanarak söylüyorum ama 25 yaşımdayım çocuk falan değilim ama ikili ilişkimde çocuk gibiyim malesef..oda biz zaten herşeyi konuşuyoruz ve sürekli konuşuyoruz diyo şu saydığınız herşeyi defalarca yaptım hergün bi sorun çıkardım gece bikere mutlu uyutmadın dedi en çok zoruma giden laf bu oldu niye böyleyim bilmiyorum
açtım açtım :) bugün bidaha aradı konuştuk sesimi duyması hoşuna gitmiş ama henüz arayı sonlandırmayı düşünmüyo sanırım öyle anladım
bende yanlış olduğunu farkettim sabah açtım dahada kapatmadım
ben yarın bigün ölsem napıcaksın sen dedi telefonumuda açtım bidaha aradı bugün yani kapandığını o farketmedi
ah canım iki gün cool olsam üçüncü gün elimde patlıyo
evet ilgiden değil sorunlarından dedi zaten triplerim fazlasıyla yordu işyerinde bile rahat bırakmadımki ben onu
''birden'' değil karşınızda hergün kaprisli tripli sorun çıkaran birini hayal edin bisüre sonra ilgiside kendiside eksik kalsın dersiniz dimi özeleştiri yapabiliyorum çok şükürki sonumuz ne olur onu allah bilir