aşırı ilgiden sıkılan erkek..

aslında akrebin de yengecinki gibi sahiplenici, çok ilgilenen bi yapısı vardır. ilişkinizin başında çok ilgi gösteriyoken, artık tamamen koptuysa endişelenilcek bişiler var.(aldatma olarak değil, belki de ilgisi azalmıştır) ama davranışlarında büyük bi fark yoksa sorun etmemelisin. belki de sen soğuk davrandığını düşünüyosundur çünkü yengeçler hep ilgi ister, birazcık ilgi görmeyince paniklerler
gerçekten çok sahiplenici yanımda yokken bile bunu hissediyorum onunkisi ilgiden ziyade sürekli trip problem çekmesi oldu yoksa ilgisi sevgisi yerinde birisidir en azından öyleydi :) keşke yengeç olmasaydım bu ilgi bekleme özelliğimi hiç sevmiyorum

Eski konularini okumanizi tavsiye ederim ben.
homeostas'in bu adamla devam etmesi bile cok yanlis geliyor bana. Ama inatla devam ediyorlar....
Önceki konuları bilmiyorum tabi ki, ben direk bu konu ve adamın tepkisi üzerinden yorum yaptım.

Merak ettim ama bakıcam simdi tesekkür ederim:KK52:

Yanlis hatirlamiyorsam bayagi bi yas farki var. Haliyle adam yeniyetme tripleri cekmiyor olabilir. Genclik heyecani yoktur . Kendi yasinda seni seven biriyle olsan inan fazla ilgiden bunalmaZ yarabbi sukur derdi.

Yanlis hatirlamiyorsam bayagi bi yas farki var. Haliyle adam yeniyetme tripleri cekmiyor olabilir. Genclik heyecani yoktur . Kendi yasinda seni seven biriyle olsan inan fazla ilgiden bunalmaZ yarabbi sukur derdi.
yok yok ben 25 o 26 yaşında :) gençlik heyecanı varda sanırım bıktırdım onu hal ve hareketlerimden

Biraz nefes almış galiba ona da iiyi gelmiş :) bu demek değil ki seni sevmiyor ya da artık bitti tam ersine ilişkinizi tazelemek için gerçekten güzel bir şey :) biraz tadını çıkart sende

Biraz nefes almış galiba ona da iiyi gelmiş :) bu demek değil ki seni sevmiyor ya da artık bitti tam ersine ilişkinizi tazelemek için gerçekten güzel bir şey :) biraz tadını çıkart sende
teşekkür ederim canım gerçekten iyi geldi aslında ikimizede..bugün buluşmak istedi ve çok özlemiş beni her hareketinden anladım kendimi geri çekmeyi başarabilsem herşey güzel olcak aslında :)

Tabi eskiden yapıp bunalmasını neden olduğunuz şeyleri artık azaltmanız en azından kendinizi tutmanız lazım :KK70: yoksa aynı şeyleri yeniden yaşamanıza neden olabilir.

teşekkür ederim canım gerçekten iyi geldi aslında ikimizede..bugün buluşmak istedi ve çok özlemiş beni her hareketinden anladım kendimi geri çekmeyi başarabilsem herşey güzel olcak aslında :)
Bak ne güzel iştee :) demek ki o da bunu istiyormuş, seni özlemeyii :) maşallah :) hadii bakalım daha güzel haberlerini bekliyorummm

Adam haklı hanımlar.Yani sizi seviyor bu 2 gün sonra aramasından belli,ama ilişki kavramında bokunu çıkarttığın içinde gına gelmiş o yüzden zaman istemeside normal.İlişki dediğin mesaj attımı ki diye telefona bakmaktır,tüm gün konuşamadık bi sesini duyayım diye telefonu eline almaktır, 2 gündür görmüyorum diye 3. gün heveslenerek buluşmaktır.Arkadaşlarıyla ne konuşuyoki diye merak etmektir.Ama ne yazıkki bazı insanlar ilişki diyince 24 saat mesajlaşma neden yazmadın diye olay çıkarma bugun bulusmadık diye küsme basını kaldırdı diye kıskançlık krizlerine girme anlıyor.Eee nerde kaldı buluşma heyecanı mesaj bekleme hissiyatı.Sanki onunla göbek bağı bir kesilmiş gibi herşeyi sevgilisiyle yapmayı ve arkadaşlarıyla yapmak isteyince triplere girmeyi huy edinmiş insanlar vallahi ilişkiden soğutuyo adamı. Hayır bitanede bende var ordan biliyorum.Adam 2 saat çıkıcam akşam diyince bi gitcek benden el ayak cekicek diye seviniyorum bazen kafa dinliyim moduna giriyorum.Bu kadar boğmasada buluşma heyecanı yaşasak,arkadaşlarımla gezerken güzel bişeye denk geldiğimizde oda burda olsaydı şimdi diye iç geçirsekte ilişkideki hevesimiz kursağımızda kalmasa ne muhteşem olur.Bi insan neden kendi için ''kafa dinliyim'' dedirtirki.Bunun sevmemekle alakası yok.Hayatınızın her yerine her duyguya sevgilinizi eşinizi koymayın.Biraz heyecan bırakalım yahu. ADAM HAKLI HANIMLAR.

Adam haklı hanımlar.Yani sizi seviyor bu 2 gün sonra aramasından belli,ama ilişki kavramında bokunu çıkarttığın içinde gına gelmiş o yüzden zaman istemeside normal.İlişki dediğin mesaj attımı ki diye telefona bakmaktır,tüm gün konuşamadık bi sesini duyayım diye telefonu eline almaktır, 2 gündür görmüyorum diye 3. gün heveslenerek buluşmaktır.Arkadaşlarıyla ne konuşuyoki diye merak etmektir.Ama ne yazıkki bazı insanlar ilişki diyince 24 saat mesajlaşma neden yazmadın diye olay çıkarma bugun bulusmadık diye küsme basını kaldırdı diye kıskançlık krizlerine girme anlıyor.Eee nerde kaldı buluşma heyecanı mesaj bekleme hissiyatı.Sanki onunla göbek bağı bir kesilmiş gibi herşeyi sevgilisiyle yapmayı ve arkadaşlarıyla yapmak isteyince triplere girmeyi huy edinmiş insanlar vallahi ilişkiden soğutuyo adamı. Hayır bitanede bende var ordan biliyorum.Adam 2 saat çıkıcam akşam diyince bi gitcek benden el ayak cekicek diye seviniyorum bazen kafa dinliyim moduna giriyorum.Bu kadar boğmasada buluşma heyecanı yaşasak,arkadaşlarımla gezerken güzel bişeye denk geldiğimizde oda burda olsaydı şimdi diye iç geçirsekte ilişkideki hevesimiz kursağımızda kalmasa ne muhteşem olur.Bi insan neden kendi için ''kafa dinliyim'' dedirtirki.Bunun sevmemekle alakası yok.Hayatınızın her yerine her duyguya sevgilinizi eşinizi koymayın.Biraz heyecan bırakalım yahu. ADAM HAKLI HANIMLAR.
erkek arkadaşımda böyle düşünüyo sanırım ama bu kadar dile getirmedi demekki kötü bi izlenim bırakıyoruz gerçekten(ilgiyi abartanlar) oda heyecanı kaybetmememiz için dedi bende kendimi durdurmaya çalışıyorum ama ne kadar başarabilirim bilmiyorum..senin yaranı deştim sanırım allah yardımcın olsun canım

Evet arkadaşlar sevgilim aşırı ilgimden,kıskançlığımdan,triplerimden,kaprislerimden sıkıldığını söyledi.Biraz dinlenmek istediğini,kafa dinlemek istediğini,dünya benden ibaret değil lütfen başka şeylerle de ilgilen arkadaşlarınla çık hobi bul bunu gerçekten sana değer verdiğim için söylüyorum ve biraz mesafenin bize iyi geleceğini düşünüyorum dedi.Ben ne diyeceğimi bilemedim sadece peki diyebildim aradan iki gün geçti ve bugün beni aradı napıyosun dedi havadan sudan konuştuk kötü bi konuşma değildi ama istediğim sıcak konuşma da değildi bende o konuşmadan somra telefonumu kapattım arada açıp kontrol ediyorum ama bidaha aramamış sizce ayrılık çanları bizim içinde çalmaya başladı mı

Ya nolur kusura bakma, seni burdan az çok biliyorum. İyi birisin, ama hep aynı konular. Sıkılmadınız mı ikiniz de Allasen??

Ya nolur kusura bakma, seni burdan az çok biliyorum. İyi birisin, ama hep aynı konular. Sıkılmadınız mı ikiniz de Allasen??
sıkılmadık canım sen sıkıldıysan bilemem hiç okumayabilirsin mesela,sen de erkek arkadaşınla ilgili sayısız konu açıyosun ama ben bişey dediğimi hatırlamıyorum sende aynısını dene by

Çocuk resmen onu hayatının merkezine koyduğunu anlamış...
Başka erkek olsa süründürürdü o açık açık söylemiş ilişkinizi kurtarmak için ne yapman gerektiğini..
Ve haklı, mesafe her zaman gerekli sürekli ilgilenmek bunaltır

sıkılmadık canım sen sıkıldıysan bilemem hiç okumayabilirsin mesela,sen de erkek arkadaşınla ilgili sayısız konu açıyosun ama ben bişey dediğimi hatırlamıyorum sende aynısını dene by

Aynı konular derken buraya açtıklarından bahsetmiyorum ve iyi niyetle yazdığım açıkça belli olan şeye bu şekilde cevap veriyorsun.

Buraya istediğin kadar konu aç. O beni zaten ilgilendirmez.

Çocuk resmen onu hayatının merkezine koyduğunu anlamış...
Başka erkek olsa süründürürdü o açık açık söylemiş ilişkinizi kurtarmak için ne yapman gerektiğini..
Ve haklı, mesafe her zaman gerekli sürekli ilgilenmek bunaltır
sanırım o ayarı tutturamadım şu konuşmadan sonra daha dikkatli olmaya başladım ben ilgiyi seviyorum yanımdayken çok iyidir ilgilidir ama ben hemen telefondada devam etsin istiyorum nefes aldırmam gerektiğini farkettim

Aynı konular derken buraya açtıklarından bahsetmiyorum ve iyi niyetle yazdığım açıkça belli olan şeye bu şekilde cevap veriyorsun.

Buraya istediğin kadar konu aç. O beni zaten ilgilendirmez.
bende iyi niyetli olduğunu düşünüyodum, zaman zaman problemlerimiz oluyo dimi her ilişkilerde doğanın kanunu bu, bende burayla paylaşıp dertleşmeyi seviyorum yıkıcı değil yapıcı olalım

X