- 18 Temmuz 2023
- 55
- 61
- 3
- Konu Sahibi pusulamruzgarr
-
bende uzun süredir halsiz hissediyorum hiç bişey yapasım yok enerjim yokKizlar selam. Ben son zamanlarda aşırı halsiz hissediyorum. Bazen anlık bi enerji geliyor ama kısa süre sonra tekrar halsizlik. Yatağa yapışmış haldeyim. Bazen gün içinde öyle bir enerjim oluyor ki çok nadir olduğu için hemen işlerimi yapıyorum o sırada. Doktora gidicem randevu aldım. Bunu yaşayan oldu mu onu merak ettiğim için yazdım. Randevu vaktim gelene kadar onerebileceginiz bir şey var mı sürekli halsiz olmak çok zormus
Tiroid düşük olabilirKizlar selam. Ben son zamanlarda aşırı halsiz hissediyorum. Bazen anlık bi enerji geliyor ama kısa süre sonra tekrar halsizlik. Yatağa yapışmış haldeyim. Bazen gün içinde öyle bir enerjim oluyor ki çok nadir olduğu için hemen işlerimi yapıyorum o sırada. Doktora gidicem randevu aldım. Bunu yaşayan oldu mu onu merak ettiğim için yazdım. Randevu vaktim gelene kadar onerebileceginiz bir şey var mı sürekli halsiz olmak çok zormus
Geçmiş olsun size de. Benim bir şeyler yapasim var yani isteğim var ama yapicak halim yok çok zormuş. Umarım bir an önce toparlarizbende uzun süredir halsiz hissediyorum hiç bişey yapasım yok enerjim yok
İnşallah havalardan olucak kadar masum bir sebeptirTiroid düşük olabilir
Havalardan olabilir
Gebe olabilirsiniz
Demir eksikliği olabilir
Uyku apnesi olabilir.
Bazı mineral eksiklikeri olabilir.
En iyisi dahiliyeye gidip gmrüşmek.
Yemek yiyorduk yerken yoruldum 5 dk uzanıp öyle yemeye devam ettim. Herkes şokYüksek ihtimal demir b12 vs eksiktir. Sıcakların da etkisi olabilir şahsen ben de yerimden kalkamıyorum yemek dahi yiyemiyorum yapamıyorum sıcaktanbelki de başka bişeyim vardır bilmiyorum
Psikolojik sorunlar da çok feci halsizlik yapıyor evet çok geçmiş olsun size dehavalardan ve vitamin eksikliğinden oluyor bende aynı durumdayım gerçi benim ki biraz psikolojik sorunlardan oldu
Evet randevu aldım. inşallah saydığınız gibi basit şeylerdir:/Demir eksikliği B12 eksikliği folat eksikliği bir çok neden sayılabilir. Bunun için Dahiliyeye gidip kan tahlili vermeniz gerek.
Öyle bir şeydir. Geçen ben de gittim B12 folik asit demir düşükmüş. İlaçlardan sonra daha iyi gibiyim. Halen ara ara uykum geliyorEvet randevu aldım. inşallah saydığınız gibi basit şeylerdir:/
teşekkürler bolbol sıvı alınPsikolojik sorunlar da çok feci halsizlik yapıyor evet çok geçmiş olsun size de
B12 nin hapı değil de iğnesi tam bir enerji bombardımanıÖyle bir şeydir. Geçen ben de gittim B12 folik asit demir düşükmüş. İlaçlardan sonra daha iyi gibiyim. Halen ara ara uykum geliyor
Evet öyle duydum. Yazın köyde olduğum için iğne isteyemedim ya.B12 nin hapı değil de iğnesi tam bir enerji bombardımanıgünlük vurdurduğumda eve zıplayarak gidiyodum dvmjgvnh aylığa geçince salladım hala duruyo iğneler bi köşede
Kokusu fln iğrençEvet öyle duydum. Yazın köyde olduğum için iğne isteyemedim ya.Ayy hapı da bende mide bulantısı yaptı. Günümü kararttı resmen. Gittim dil altında eriyen versiyonunu aldım.
Dışardan baktığımda pembik pembik minnoş hapların nesi mide bulandıracak ki dedimKokusu fln iğrenç
Bende öyleydim muhakkak hareket edin.Yoksa hastalıktan kurtulamazsiniz 1 aydır içmediğim ilaç kalmadı.Kizlar selam. Ben son zamanlarda aşırı halsiz hissediyorum. Bazen anlık bi enerji geliyor ama kısa süre sonra tekrar halsizlik. Yatağa yapışmış haldeyim. Bazen gün içinde öyle bir enerjim oluyor ki çok nadir olduğu için hemen işlerimi yapıyorum o sırada. Doktora gidicem randevu aldım. Bunu yaşayan oldu mu onu merak ettiğim için yazdım. Randevu vaktim gelene kadar onerebileceginiz bir şey var mı sürekli halsiz olmak çok zormus
Ay sormayin ya yapılacak işler bir ton bekliyor yapamayınca da ayrı sıkıntı oluşuyor. Bugün şunu düşündüm ya bu halsizlik varken şuan bir bebeğim olsaydı... Allah anne babalara güç kuvvet versin inşallah diye dua ettim bir andaBende son bir haftaya yakın yatakla bir bütundum.ama baktım ev evden çıkıyor afedersin ahıra dönüyor bugün halı yikama perde tül cam temizliğine verdim.Bir hışım sürekli söylenip duruyordum şurası yapılacak burası yapılacak sanki lafla oluyor herşey yerine geliyor muş gibi sabahtan bu yana da çalışmalar yapıyorum. Arada kaytarmalar tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?