Aşırı halsizlik

pusulamruzgarr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2023
55
61
3
Kizlar selam. Ben son zamanlarda aşırı halsiz hissediyorum. Bazen anlık bi enerji geliyor ama kısa süre sonra tekrar halsizlik. Yatağa yapışmış haldeyim. Bazen gün içinde öyle bir enerjim oluyor ki çok nadir olduğu için hemen işlerimi yapıyorum o sırada. Doktora gidicem randevu aldım. Bunu yaşayan oldu mu onu merak ettiğim için yazdım. Randevu vaktim gelene kadar onerebileceginiz bir şey var mı sürekli halsiz olmak çok zormus

bende uzun süredir halsiz hissediyorum hiç bişey yapasım yok enerjim yok

Tiroid düşük olabilir

Havalardan olabilir
Gebe olabilirsiniz
Demir eksikliği olabilir
Uyku apnesi olabilir.
Bazı mineral eksiklikeri olabilir.
En iyisi dahiliyeye gidip gmrüşmek.

Tiroid düşük olabilir

Havalardan olabilir
Gebe olabilirsiniz
Demir eksikliği olabilir
Uyku apnesi olabilir.
Bazı mineral eksiklikeri olabilir.
En iyisi dahiliyeye gidip gmrüşmek.
İnşallah havalardan olucak kadar masum bir sebeptir çünkü hayatımda hiç böyle bir halsizlik yasamadim

Yüksek ihtimal demir b12 vs eksiktir. Sıcakların da etkisi olabilir şahsen ben de yerimden kalkamıyorum yemek dahi yiyemiyorum yapamıyorum sıcaktan belki de başka bişeyim vardır bilmiyorum

Demir eksikliği B12 eksikliği folat eksikliği bir çok neden sayılabilir. Bunun için Dahiliyeye gidip kan tahlili vermeniz gerek.

Yüksek ihtimal demir b12 vs eksiktir. Sıcakların da etkisi olabilir şahsen ben de yerimden kalkamıyorum yemek dahi yiyemiyorum yapamıyorum sıcaktan belki de başka bişeyim vardır bilmiyorum
Yemek yiyorduk yerken yoruldum 5 dk uzanıp öyle yemeye devam ettim. Herkes şok

Öyle bir şeydir. Geçen ben de gittim B12 folik asit demir düşükmüş. İlaçlardan sonra daha iyi gibiyim. Halen ara ara uykum geliyor
B12 nin hapı değil de iğnesi tam bir enerji bombardımanı günlük vurdurduğumda eve zıplayarak gidiyodum dvmjgvnh aylığa geçince salladım hala duruyo iğneler bi köşede

Bende son bir haftaya yakın yatakla bir bütundum.ama baktım ev evden çıkıyor afedersin ahıra dönüyor bugün halı yikama perde tül cam temizliğine verdim.Bir hışım sürekli söylenip duruyordum şurası yapılacak burası yapılacak sanki lafla oluyor herşey yerine geliyor muş gibi sabahtan bu yana da çalışmalar yapıyorum. Arada kaytarmalar tabi.

B12 nin hapı değil de iğnesi tam bir enerji bombardımanı günlük vurdurduğumda eve zıplayarak gidiyodum dvmjgvnh aylığa geçince salladım hala duruyo iğneler bi köşede
Evet öyle duydum. Yazın köyde olduğum için iğne isteyemedim ya. Ayy hapı da bende mide bulantısı yaptı. Günümü kararttı resmen. Gittim dil altında eriyen versiyonunu aldım.

Bende öyleydim muhakkak hareket edin.Yoksa hastalıktan kurtulamazsiniz 1 aydır içmediğim ilaç kalmadı.

Ay sormayin ya yapılacak işler bir ton bekliyor yapamayınca da ayrı sıkıntı oluşuyor. Bugün şunu düşündüm ya bu halsizlik varken şuan bir bebeğim olsaydı... Allah anne babalara güç kuvvet versin inşallah diye dua ettim bir anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…