Tamam bazen bir şeyler sebep oluyor benim ikinci kere oldu bir daha gitmedi 13 sene olacak ben böyle yaşıyorum. Kafam sürekli meşgul benim 1 sn durmuyor ya durmuyorLohusa depresyonu gecirdim. Çok duyguyu bir arada yasadim maalesef ama geçti çok şükür. Zaten hiçbir duygu kalıcı değil bunu unutmayın.
Onlar sadece misafir bir süre kalıp dönecekler. Bunu idrak edip kafaniza kabul ettirdiginiz an herşey daha kolay olacak :)
Psikiyatra gidinEşim çok sıcak bakmıyor sen iyisin diyor bana ama içimi beynimi bilmiyor herkes psikolojik dediği için oda haliyle biraz gerin duruyor
Psikiyatra gidin
Neyin ikisi de aynidirOnun gözünde ikisi de aynıdır maalesef
Psikoloji ve psikiyatriNeyin ikisi de aynidir
Siz gidin de birinePsikoloji ve psikiyatri
Şu an gitme durumum yok işte benim onu demeye çalışıyorum ne yapacağımı bilmiyorum benim gibi yaşayan birileri var mı acabaSiz gidin de birine
Sağolun Allah razı olsun git gide çoğalıyor zaten ne yapacağımı bilmiyorumEvet psikolojik destek almanız lazım kendiniz cozemiyorsunuz baksaniza kimin ne dediği değil sizin ne istediğiniz önemli.bence bir an önce Bi doktordan yardım alın tekrar geçmiş olsun
Vardir illa ki, herkes gidip tedavi oluyor. Kendi kendinize atlatmaniz zorŞu an gitme durumum yok işte benim onu demeye çalışıyorum ne yapacağımı bilmiyorum benim gibi yaşayan birileri var mı acaba
Evden çıkamiyorsaniz online olarak ta görüşme sağlanıyor benim doktorum o şekilde de calisiyor kendinizi biraz rahat bırakmaya çalışın zor biliyorum çünkü bende panik atak ve anksiyete hastasıyım bizi bizden daha iyi kimse anlayamazSağolun Allah razı olsun git gide çoğalıyor zaten ne yapacağımı bilmiyorum
Bende sabahları heyecanlı bir şekilde uyanıyorumx sizde ne gibi belirtiler oluyor acaba?Ehh işte diyelim yani sabahları uyandığımda korkuyla uyanıyorum nefes alamama hissi oluşuyor kalbim sanki karnımda atıyor ilaçları içtikten sonra iyiyim ama sabah uyandığımda gene aynı sabah olan krizleri Bi türlü çözemedim.siz nasilsiniz
Merhabalar bende cocuklugumda akrabamin olumuyle bende baslamisti cenaze gitmistik eve donerken seni evde bekliyor diye korkutuldum sonra annem babamla yatmaya tek yatamamaya baslamistim gece gunduz uyuyamiyordum nefessiz kaliyordum sonra bol bol dualar okuyup namaza yoneldim sukur atlattim ama sonrasinda buyukbabam gozum onunde vefat edince yine cok etkilendim surekli korku olustu yine tek basima uyuyamama derken annem sorup sorusturdu kılıç suyu icirin korkusu herseyi gecer denilmis kılıç suyu buluo icirdiler cok sukur o gundur bugun ne korku ne birsey kalmadi bende evlendim esim isi dolayisiyla sehir disina cikio oglumla tek basima kalabiliyorum olmekten hicmi hic korkmuyorum hatta cevremde o kadr cok olen oluyorki norml karsiliyorum size tavsiyem buluo icmeniz vede yikanirken basinizdan asagi dokmenizEhh işte diyelim yani sabahları uyandığımda korkuyla uyanıyorum nefes alamama hissi oluşuyor kalbim sanki karnımda atıyor ilaçları içtikten sonra iyiyim ama sabah uyandığımda gene aynı sabah olan krizleri Bi türlü çözemedim.siz nasilsiniz
Meryem bulacağız o suyuMerhabalar bende cocuklugumda akrabamin olumuyle bende baslamisti cenaze gitmistik eve donerken seni evde bekliyor diye korkutuldum sonra annem babamla yatmaya tek yatamamaya baslamistim gece gunduz uyuyamiyordum nefessiz kaliyordum sonra bol bol dualar okuyup namaza yoneldim sukur atlattim ama sonrasinda buyukbabam gozum onunde vefat edince yine cok etkilendim surekli korku olustu yine tek basima uyuyamama derken annem sorup sorusturdu kılıç suyu icirin korkusu herseyi gecer denilmis kılıç suyu buluo icirdiler cok sukur o gundur bugun ne korku ne birsey kalmadi bende evlendim esim isi dolayisiyla sehir disina cikio oglumla tek basima kalabiliyorum olmekten hicmi hic korkmuyorum hatta cevremde o kadr cok olen oluyorki norml karsiliyorum size tavsiyem buluo icmeniz vede yikanirken basinizdan asagi dokmeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?