- 17 Aralık 2020
- 968
- 427
- 33
- Konu Sahibi nazeninnazen
Slm kızlar 10 haftalık hamileyim 2.ayımda başladı bulantılar ve artık çekilmez hale geldi hap içsem de fayda etmiyor sizler ne yaptınız cinsiyeti belli eder mi çok istifra etmek acaba 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla canım progestronu kullanmayı da bıraktım eşimin bir arkadaşı bulantı çok sa kız demişHayır canım hep hormonlardan![]()
Ben de inanmıyorum etkilendiğine ama kız olduğu yorumu yapılıyor genelde benim de bulantılarım var henüz 5 haftalık Çok erkenSlm kızlar 10 haftalık hamileyim 2.ayımda başladı bulantılar ve artık çekilmez hale geldi hap içsem de fayda etmiyor sizler ne yaptınız cinsiyeti belli eder mi çok istifra etmek acaba![]()
Benim de coktu kızım olacak. Arkadaşım benle aynı ayda onunda kızı olacak o maşallah hiç yaşamadı. Diğer arkadaşım oğluna hamileyken de çok bulantı yaşamıştı. Bilimsel bir açıklaması yok cinsiyetle alakalı olduğuna dair.Valla canım progestronu kullanmayı da bıraktım eşimin bir arkadaşı bulantı çok sa kız demişne alakaysa acaba
![]()
İlk ayda zayıfladım bende iki kilo kadar canımSanmıyorum canım ya ablam çok istifra ediyordu aşırı kilo vermişti ilk 3 ay hiçbir şey yemiyordu içmiyordu kız oldu onun. Halam da öyleymiş kendi tükürüğünden bile iğrenirmiş zamanında oğlan onunki![]()
Benim saçımdan bile bulanıyorSanmıyorum canım ya ablam çok istifra ediyordu aşırı kilo vermişti ilk 3 ay hiçbir şey yemiyordu içmiyordu kız oldu onun. Halam da öyleymiş kendi tükürüğünden bile iğrenirmiş zamanında oğlan onunki![]()
İkinci kızima hamileyim ilkinde de bunda da bulantı kusma falan yoktu bende bünye ile alakaldir diye düşünüyorum hepValla canım progestronu kullanmayı da bıraktım eşimin bir arkadaşı bulantı çok sa kız demişne alakaysa acaba
![]()
Bel ağrısı da oldu mu canım ve iştahsızlık oldu mı zayıfladım daBen ilk ay yataklık oldum ilk iki hamileliğimde kusmaktan ikiside oglan
Çok zor canım kendine dikkat et bağışıklığın düşmesin çıkarsan da yemeye çalış biraz da olsa vitamin falan alırsınİlk ayda zayıfladım bende iki kilo kadar canım
Sırt ağrım çok vardı iştahsızligi bırak yemek yiyemiyordumki serumla ayaktaydimBel ağrısı da oldu mu canım ve iştahsızlık oldu mı zayıfladım da
Bendede var bulantı hapınında etkisi olmadı açıkçası napsam bilemedimSırt ağrım çok vardı iştahsızligi bırak yemek yiyemiyordumki serumla ayaktaydim
Evet canım benim annemde öyle diyor ama insan sabah kahvaltısı yapmak ta mı istemez hiçÇok zor canım kendine dikkat et bağışıklığın düşmesin çıkarsan da yemeye çalış biraz da olsa vitamin falan alırsınbebiş de sağlıklı doğsun inşallah gerisi önemli değil inan
![]()
Cilt kuruluğu oldu mu sende de canım ve hızlı artış tüylenme bacaklarda falanKızımda çok akşam bulantısı oluyordu ve basım çok ağrıyordu
Kraker tuzlu leblebi haşlanmış patates bunlar biraz iyi geliyor canımBendede var bulantı hapınında etkisi olmadı açıkçası napsam bilemedim![]()
Canım valla o kadarını hatırlamıyorum ama etrafımdaki herkes çok guzellestigimi söylüyordu cildim çok parlıyorduCilt kuruluğu oldu mu sende de canım ve hızlı artış tüylenme bacaklarda falan