• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asiri dengesizlik

• Konu Sahibi Konu Sahibi puccu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

puccu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
3
0
36
Avusturya
arkadaslar benim bi sorunum var,
asiri dengesizim, ne istedigimi hicbi zaman bilmiyorum ,
örnegin sabah 9da arkadasimla birsey icin sözlesiyorum 11de canim istemiyor
ve iptal ediyorum 12 gibi baska bisey yapasim geliyor ama onuda birakip baska biseyler yapiyorum. naparsam yapim tamanlamiyla beni mutlu eden bisey bulamiyorum
herseyden cok skLiyorum, alisverise gidiyorum torbalar dolusu alisveris yapiyorum mutlu olamiyorum skLiyorum. bukadar dengesiz olmam beni cok rahatsiz ediyor.
arkadaslarimla birseyler icmeye gidince 20 dakika oturup, hadi baska yere gidelim cok skldm burdan diyorum.onlarla bulustuguma pisman oluyorum. bu dengesizligimden&tahamülsüzlügümden nasil kurtulabilirim.evde sakin bi gün gecirip günü kendime ayiracam diyorum,evde 2 saat oturuyorum,sIkIntidan patliyorum kendime odaklanamiyorum.. benzer duygular hisler icinde olan arkadaslarim varmi burda ?

hayatında bişey mi eksik? yani nasıl desem, birisi için özel misin? bi nevi doyumsuzluk ve arayıştan kaynaklı gibi duruyor. ruhun hzurlu değil sanki. biraz kendini dinle. hayatta istediğn yerde misin, istediğin kişi misin, hayal ettiklerin mi yaşandı, yaşanıyor. bunlardan kaynaklı, bi türlü anı yaşamıyor olabilirsin. yani o an dan vazgeçip diğer an lardan medet umar hale gelmişsin. yani yerine oturmayan taşlar var hayatında, bunun etkisi olabilir. tabi sadece fikir yürüttüm. algıladığım kadarıyla. o eksikliği bulup tamamlarsan, düzelir gibime geldi.

bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum. ve kötü bi durum olduğunu çok iyi biliyorum. bnde örnğin bi iş. diyelim mesela o işi almak için uğraşırım çablarım dualar ederim hayalini kurarım başarıncada bi korku başlar güvenszilk duyarım yapacağımmı yapamıcammı ve sıkılırım hemen keşke başvurmasaydım diye. evdede aynıyım. çoğu şeyden çok çabuk sıkılıyorm.burcumun özelliği desem teraziyim senin burcun ne?.. hakkımızda hayırlısı artık inş. bi gün düzeliriz :(

bende aynı dertten muzdaribim:(her şeyden herkesten sıkılıyorum.terazi burcuyum.burcumdan da kaynaklanıyor sanırım.bir anım bir anımı tutmuyor mesela çok mutluyken aniden aklıma bişey geliyor mutsuz oluyorum karamsar olmaya başlıyorum.yaptığım hiç bir şeyden zevk almıyorum.çözümünüde bir türlü bulamıyorum:(:(:( psikolojik olarak insanı bitiriyor bu durumm :5:

Son düzenleme:
bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum. ve kötü bi durum olduğunu çok iyi biliyorum. bnde örnğin bi iş. diyelim mesela o işi almak için uğraşırım çablarım dualar ederim hayalini kurarım başarıncada bi korku başlar güvenszilk duyarım yapacağımmı yapamıcammı ve sıkılırım hemen keşke başvurmasaydım diye. evdede aynıyım. çoğu şeyden çok çabuk sıkılıyorm.burcumun özelliği desem teraziyim senin burcun ne?.. hakkımızda hayırlısı artık inş. bi gün düzeliriz :(

aynıyız ve bende terazıyım:( sanırım burcumuzlada alakalı..of

kesinlikle depresyon belirtisi arkadaşım bir an önce dr gitmelisin..

Bendede var bu durumlar. ruh halim sürekli değişir. akşam canımın istediğini sabah canım istemez.
o yüzden kimseye günler öncesinden söz vermek istemem.
bi şeyden çabuk sıkılırım. sonunu getiremem.
garip durumlar.
bi yerlere bağlanamam. kendimi kötü hissederim.
yaz mevsimini sevmem. kışı severim. yağmurlu hava olunca çok mutlu olurum.

ayyy ne kötü bi dudum değilmi..
bndede oluyor bazen....
herşeyden bi anda buz gibi soğuyup sıkılıveriyorum...
her zamn değilim ama arada olması bile çok can sıkıcı

Bende sıkılırım valla. annemler biliyor artık. diyorlar mesela yarın bizle şuraya gelcenmi?
derim sabah bi kalkıyım o anki ruh durumuma göre karar vericem.
önceden söz vermem hiç. çünkü ruh halim dagalı kur gibi.

bu durum bende de var kesinlikle burcumuzdan kaynaklanan birşey.teraziyim :53: terazilerin ortak kaderi :84:

Back