- 6 Ocak 2018
- 1.291
- 641
- 73
- Konu Sahibi TamBirRabia
-
Güzel günleri saymak lazım onlara kavuşacağımız günleri yeterki sağlıklı ve günleri dolup öyle gelsinler başka birşey istemeyizAmin amin kuzum bende zaten yaza fazla dayanikli biri degilim hamileyken ve bulantili kusmali bir hamileliyimden dolayi hic dayanamiyorum saatleri sayar oldum artik Allah daha kotu olanlara yardim etsin gunah yazilmasin bize
Ayy tek heyecan o yaGüzel günleri saymak lazım onlara kavuşacağımız günleri yeterki sağlıklı ve günleri dolup öyle gelsinler başka birşey istemeyiz
bende 6.haftanın 1.gününden bu yana kusuyorum.
24 saat bulantım var.
hiç çare bulamadım.
sizin hafifledi mi acaba?
kusmalar yeni geçti cnım bulantı ve iştahsızlık aynen devam malesef
kızın oluyormuş bu arada, sağlıkla kucağına al inşallah.
benim annem bana hamileyken 9 ay bulantısı olmuş ve çıkarırmış.
ona benzemekten çok korkuyorum.
serum takılacak böyle giderse.
ağzımda iğrenç acı bir tat var.
sabahları rutin kusuyorum.
gün içinde ilaçla kusmuyorum ama hep bulantı hali.
geçer deyip duruyorlar ama senin geçmemiş.
teşekkür ederim cnım Allah bağışlasın yavrularımızı ♡
Benim anneminde sabah bulantıları olur bazen kusarmış 3. ay bitince her türlü rahatlarmış ama ben içimde minik bir canavar varmış gibi hunharca ve hayatım boyunca kusmadığım kadar kustum sayısız serum yedimşimdilik iğrenç bulantılar var ilaç alıyorum onunla kusmuyorum belkide bilmiyorum
ben bu saate kadar 2 kere kustum.
aman onlar iyi olsun da biz kusalım.
analık kolay değil.
Önceki haftalarda ben şu saate kadar saatte en az 3 kez kusardım sen hesapla cnım :/ annelik hiç kolay değil hemde
ben 3 olumsuz tüp bebekten sonra normal yolla sahip oldum o yüzden hiç şikayet hakkım yok
çalıştığım için bulantılar beni çok zorluyor ama hamd olsun.
dün doktor dayanmaya çalış ilaç vermeyelim dedi.
Allah kolaylık versin cnım bişey olmaz inşh dikkat et yeter
sağ ol canım.
Allah a emanet ettim O emanetlerini en iyi gözetendir.
hepimizinkini korusun inşallah.
Cnm valla bir 10 gün önce gayet iyiydim kusma yoktu bulantı vardı sadece ama nedense son bir kaç gündür kusuyorum olur olmaz yerde hemde bulantı aşırı olmaya başladı başa sardım diyorumT TamBirRabiaGizemtkdmr merhaba kizlar nasilsiniz?minnoshlariniz nasil? Bulantilariniz gectimi die cok merak ettim
Cnm valla bir 10 gün önce gayet iyiydim kusma yoktu bulantı vardı sadece ama nedense son bir kaç gündür kusuyorum olur olmaz yerde hemde bulantı aşırı olmaya başladı başa sardım diyorumgeçmedi yanı anlayacağın arkadaşlarım demişti 9 ay sürer diye ben inanmamıştım ama maalesef uzadı ama şükür diyorum bu halime senin durum nasıl
Bende Shukur icindeyim cunki hamileliyini cok cok daha kotu geciren var.bende her sabah eshime diyorum aa gecmemish hayla ya 9 ay boyle olursam die eshimde soyluyoki oyle diye diye 9 aya az kaldi diyoCnm valla bir 10 gün önce gayet iyiydim kusma yoktu bulantı vardı sadece ama nedense son bir kaç gündür kusuyorum olur olmaz yerde hemde bulantı aşırı olmaya başladı başa sardım diyorumgeçmedi yanı anlayacağın arkadaşlarım demişti 9 ay sürer diye ben inanmamıştım ama maalesef uzadı ama şükür diyorum bu halime senin durum nasıl
T TamBirRabiaGizemtkdmr merhaba kizlar nasilsiniz?minnoshlariniz nasil? Bulantilariniz gectimi die cok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?