- 7 Şubat 2018
- 3.406
- 3.692
- 28
- Konu Sahibi TamBirRabia
Bilmemki kuzum 16+4um ben doktor 2 haftaya gececek dedi bakalim inshAllahNe zaman geçecek acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmemki kuzum 16+4um ben doktor 2 haftaya gececek dedi bakalim inshAllahNe zaman geçecek acaba
Benimki de o kadar sürerse baya var daha biz 6 haftalığız dahaBilmemki kuzum 16+4um ben doktor 2 haftaya gececek dedi bakalim inshAllah
Bende hic biteveyini dushuuyorum yaaBenimki de o kadar sürerse baya var daha biz 6 haftalığız daha
Ben su içemiyorum pek ya delirecem artıkKıyamam ya çok geçmiş olsun kızlar benimki 17.haftada bayağı hafifledi çok daha az kusuyorum bulantılar hiç geçmesede bin şükür halime. Sizde sabredin tamamen bitmesede hafifliycek rhatlıycaksınız inşh susuz kalmamaya çalışın sadece
Allah yardımcımız olsun bazıları hiç bulantı çekmeden bitiriyor hamileliği ne güzel
Amin yemek yemeyi çok severim normalde düştüğüm hallere bak geçer inşallah bir an önceişten çıkıp seruma gideceğim.
durumum çok zor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Ben su içemiyorum pek ya delirecem artık
Meyve yiyemiyorum üzüm ve şeftali yedim ikisini de kustum. Simit yiyorum o iyi geliyor birazmeyve ye kussan da son çare serum taktır illaki
Meyve yiyemiyorum üzüm ve şeftali yedim ikisini de kustum. Simit yiyorum o iyi geliyor biraz
Deneyeyim canımMuz ye.
hem faydalı hem de tok tutar.
Ay en zor zamanlar valla teselli olsun diye birşeyler önermek isterdim ama kendime fayda bulamadım benim daha önce de reflüm vardı şuan çoşmuş sürekli midem ağzımda ilerleyen haftalarda napacam onu düşünüyorum sen de meyve ye kussan da pes etme salatalık marul dene birde en kötü gidip serum taktır hiç su tüketmiyorsanDeneyeyim canım
Günde bi bardak en fazla iki bardak. Bide bende gaz şişkinlik de oldu baya karnım kocaman oldu hiç bişey yemesem de karnım şiş sancı çekiyorumAy en zor zamanlar valla teselli olsun diye birşeyler önermek isterdim ama kendime fayda bulamadım benim daha önce de reflüm vardı şuan çoşmuş sürekli midem ağzımda ilerleyen haftalarda napacam onu düşünüyorum sen de meyve ye kussan da pes etme salatalık marul dene birde en kötü gidip serum taktır hiç su tüketmiyorsan
Günde bi bardak en fazla iki bardak. Bide bende gaz şişkinlik de oldu baya karnım kocaman oldu hiç bişey yemesem de karnım şiş sancı çekiyorum
Hepsi bir arada çekilmez oluyor içmeye çalışıyorum canım deniyorum elimden geldiğinceGaz sıkıntın var belkide. Bişey yiyemiyorsan serum taktır mutlaka susuz kalma cnım bi şekilde geçicek inanki
Zencefil çayı yap iç iyi geliyor ve doktorlar da günde bir bardağı öneriyor hatta bir kaşık kimyon tozunu içmeye çalış gaza iyi gelir korkma bunları hamile olanlarda kullanabilirGünde bi bardak en fazla iki bardak. Bide bende gaz şişkinlik de oldu baya karnım kocaman oldu hiç bişey yemesem de karnım şiş sancı çekiyorum
Sağol canım denerim. Denek oldum zaten herşeyi deniyorum ı ıh olmuyoZencefil çayı yap iç iyi geliyor ve doktorlar da günde bir bardağı öneriyor hatta bir kaşık kimyon tozunu içmeye çalış gaza iyi gelir korkma bunları hamile olanlarda kullanabilir
InshAllah ya bakalim kuzum ben hic normaldede su seven biri deyilim hamish kaldigimdan beri ancak ilac icin su iciyorumben bugun 16+5 im doktor 18 den sonra tamamen kesilecek dedi gorelim inshallah dediyi olurda hamishligin bal ayina kecit yaparimKıyamam ya çok geçmiş olsun kızlar benimki 17.haftada bayağı hafifledi çok daha az kusuyorum bulantılar hiç geçmesede bin şükür halime. Sizde sabredin tamamen bitmesede hafifliycek rhatlıycaksınız inşh susuz kalmamaya çalışın sadece
Çok geçmiş olsun canım.günaydın kızlar.
dün gece serum taktırdım.
2buçukta çıktım hastaneden.
eve geldim yine kustum
güler oldum artık halime.
çok şükür bebiş iyiymiş bu bahaneyle görmüş de oldum