- 10 Mayıs 2019
- 37
- 12
- 88
- Konu Sahibi Kivircikogretmen
-
Ben varımKızlar merhaba. Gebelik öncesi aşırı bel ağrısı yaşayan var mı ? Bat 19 şubat. Kasıklarıma , bacaklarıma kadar vuran bir bel ağrısı başladı bugün. Sıcak su koyuyorum sürekli ama bir işe yaramıyor. Daha önce böyle bir ağrı yaşamamıştım. Tecrübesi olan var mı acaba ?
Hiç akıntım yokBen varımgebe olduğumu öğrenmeden bir hafta önce aşırı yoğun bel ağrısı kasık batması ve beyaz akıntım vardı umarım çift çizgiyi görürsünüz
Amin inşallah heveslendirmek istemem de ben her ay tüm belirtileri hissediyordum hep negatifti gebe olduğumu öğrendiğim ay bu ay mide bulantısı yorgunluk vs hiç bişey yok diye düşündüm bel fıtığımın azdığını düşündüm gebeymişim sonradan bebeğimi kaybettim ama öyle öğrenmiştim bi test yapın yinede isterseniz. Allah hepimizin kucağını sağlıkla doldursun inşallahHiç akıntım yokşimdiye kadar belirtim de yoktu o yüzden bu ay umudu kestim. Ağrıdan duramayınca acaba mı dedim. Allah isteyen herkesin gönlünden geçeni versin inşallah
Her şeyimiz aynıymış. Benim de hiç belirtim yoktu bu gün kasık ağrısı bacak ağrısı meme hassasiyeti mide bulanması hepsi berâber oldu. Sizin gibi benim de hiç akıntım yok inşallah bebektir ikimizin de.Hiç akıntım yokşimdiye kadar belirtim de yoktu o yüzden bu ay umudu kestim. Ağrıdan duramayınca acaba mı dedim. Allah isteyen herkesin gönlünden geçeni versin inşallah
Yaa inşallahHer şeyimiz aynıymış. Benim de hiç belirtim yoktu bu gün kasık ağrısı bacak ağrısı meme hassasiyeti mide bulanması hepsi berâber oldu. Sizin gibi benim de hiç akıntım yok inşallah bebektir ikimizin de.
O ben oluyorum. Gebeligimin basinda raftan tencere alirken baslayan bir agri olmustu. 10 gun kadar surunerek yasadim ayagimi bile kimildatsam ciglik atiyordum acidan. Gebelik hormonlari yuzunden baglar ve kemikler gevsiyor gibi bir aciklama yapmislardi tam hatirlayamiyorum su an. Ama ben bunu yasarken beklenen adet tarihimi 2 hafta kadar gecmis olmasi lazim cunku gebelik bekledigim icin kas gevsetici falan vurunmamistim.Kızlar merhaba. Gebelik öncesi aşırı bel ağrısı yaşayan var mı ? Bat 19 şubat. Kasıklarıma , bacaklarıma kadar vuran bir bel ağrısı başladı bugün. Sıcak su koyuyorum sürekli ama bir işe yaramıyor. Daha önce böyle bir ağrı yaşamamıştım. Tecrübesi olan var mı acaba ?
Evde çok fazla test var yarın sabah yaparım inşallahYaa inşallahtest yapmayı düşünüyor musunuz yoksa gecikme mi bekleyeceksiniz?
Merhaba benzer durumu yaşıyorum,belim çok ağrıyor son durumunuz ne oldu acabaEvde çok fazla test var yarın sabah yaparım inşallah
Benimde bu ay inanılmaz bel ağrım varMerhaba benzer durumu yaşıyorum,belim çok ağrıyor son durumunuz ne oldu acaba
Sizin regle kaç gün kaldı,benim şuan 7 günüm kaldı.Bel,bacak,arada kasık ağrım ama en çok belim ağrıyorrrrBenimde bu ay inanılmaz bel ağrım var
Beş gün var canım aşırı bel ağrısı ve göğüs hassasiyetim varSizin regle kaç gün kaldı,benim şuan 7 günüm kaldı.Bel,bacak,arada kasık ağrım ama en çok belim ağrıyorrrr
Az kalmış inşallah gebelik haberi alırsınızBeş gün var canım aşırı bel ağrısı ve göğüs hassasiyetim var
Bahsettiniz bacak ağrısı nasıl bir ağrı ?Her şeyimiz aynıymış. Benim de hiç belirtim yoktu bu gün kasık ağrısı bacak ağrısı meme hassasiyeti mide bulanması hepsi berâber oldu. Sizin gibi benim de hiç akıntım yok inşallah bebektir ikimizin de.
Aminnn canım inşallah test yapmak istiyorum ama korkuyorum da bir yandanAz kalmış inşallah gebelik haberi alırsınız
Bende benzer durumdayım aslında yapmamak lazım,çizgi aramaya çalışırken yıpranıyoruzAminnn canım inşallah test yapmak istiyorum ama korkuyorum da bir yandan
Son iki testim kaldı yapsam mı acabaBende benzer durumdayım aslında yapmamak lazım,çizgi aramaya çalışırken yıpranıyoruzAma bir yandan da sabırsızım
Ay sen mi benmi flaşla çok aradım o çizgiyi ama hiç göremedimSon iki testim kaldı yapsam mı acaba
Son testiniz ise azıcık daha dayanın derimAy sen mi benmi flaşla çok aradım o çizgiyi ama hiç göremedimelimde son bir test var içimden bir ses yap diyor bir ses bekle diyor ama ilk defa bukadar belim ağrıyor göğüslerim ağrıyo sağa sola dönünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?