- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi gulsecicekk
-
İkiz hamilesi bir kadın kendini zor taşıyor birde kucağında çocuk çok çok üzüldüm bu kardeşime aynı sehirdeysek ona destek olmak isterimÇocuk ne bilsin sizin 6 aylık hamilesiniz diye kucağınızda bir şey taşımamanız gerektiğini. Allah aşkına.
Benimkisi normal boyutta değil işte. Bir saniye bile kucağımdan bıraksam uzaklaşsam ya da tv izlerken yan koltuğa oturtsam direk mahvoluyor.
Peki eşimin sürekli abartıyosun demesi? Ben mi abartıyorum sizce de? 6 Aylık hamileyim kucağımdan bile inmek istemiyor bunun neresi abartı..
[/QUOTbebeklerin tek yumurtami çift yumurtami
Kesinlikle haklısınız. eşim işten gelince çocuğu sevmek dışında hiç ilgilenmiyor çalışma odasına çekiliyor sonra fifa filan oynuyor.oğlumda hiç ona yaklaşmıyor zaten.Allah kolaylık versin.
Ben hamileyken kızım 5.5 yaşındaydı oda böyle yapışıyordu bana. Gezmeyi çok sever ona rağmen babasıyla çıkmıyordu.
Oğlum olunca annem bizdeydi,o parka götürmeyi ,havuza inmeyi teklif ediyordu bensiz gitmek istemiyordu,gitse bile bir bahaneyle gelip(tuvaletim geldi,acıktım vs)kontrol ediyordu.
Sizin ki daha bebek normal bu hali. Benim kızım 5.5 yaşında böyledi,1.5 yaşında bebekten ne bekliyorsunuz ki. Hamile olmasanızda size bağımlı olması normal ama burda iş eşinize düşüyor. Eve gelince alıp onu oyalaması gerek,oturup oyun oynaması,hatta alip parka götürmesi.
Tamam şimdi iyi kötü idare ediyorsunuz ama ikizler gelince daha da zor olacak sizin işiniz.
Tek başına kaldirılabilecek bir sorumluluk değil bu,eşiniz destek olmak zorunda başka yolu yok.
Şimdiden başlamalı hatta. Size de yazık yani.
Bebeğinize de yazık.
Öyle sen annesin deyip geciştiremez.
Madem böyle yapacaktı layıkıyla korunsaydı.
Bebeklerin tek yumurtami çift yumurta ikizimi
Kesinlikle haklısınız. eşim işten gelince çocuğu sevmek dışında hiç ilgilenmiyor çalışma odasına çekiliyor sonra fifa filan oynuyor.oğlumda hiç ona yaklaşmıyor zaten.
Haklısınız deneyeceğim teşekkür ederiöçocuk gidip yanaşmaz
eşin onun seveceği şeyleri yapacak ki çocuk onunla eğlensin
oynayacak boğuşacak top atacak gezdirecek
fifa oynamayı vs unutsun 3 bebek olacak evde
onun bakması en kolayı şu an olan çocuk onu kendine alıştıracak ki bebekler geldiğinde de oyalayabilsin
ya da ona şöyle bir teklif ilet sen oğlun ile ilgilenirsin o iki bebeğe bakar
hangisini kabul ederse artık
sen annesi isen o da babası her şeyini yapabilmeli ikizler muhtemelen mama da yerler o durumda ben besleyemiyorum da diyemez emzirme saati sen besledi isen mama saatinde o beslemeli ya da işte sen birini emzirirken o diğerini mama ile beslemeli ya da sıra beklerken oyalamalı
Tek çocuğum, eşimin maddi durumu eve yardımcı tutmaya müsait. Gel gör ki asla gerek olmadığını ve çok abarttığımı söyleyip duruyor.
Staj yaptığım yerimde patrondu, çok ısrar etmişti o zamanlar. Aşık olmuştum yani.Eşinizle nasıl evlendiniz?
Bana sanki evi çekip çevirecek biri olsun, çocuk da versin bana yeter zihniyetinde bir adam gibi geldi. Eğer sizinle sırf bunlar için evlendiyse size acımaması, "bal gibi bakacak" mantığında olması -o tipte bir adam için- normal.
Yani sizi çocuk bakıcısı olarak görüp evlendiyse.
Staj yaptığım yerimde patrondu, çok ısrar etmişti o zamanlar. Aşık olmuştum yani.
Eşiniz açısından sormuştum aslında. Hani ayarlanmış evlilik, görücü usulü vs ise mantık evliliği yapıp sizden de o yönde beklentileri olabilir diye düşünmüştüm.Staj yaptığım yerimde patrondu, çok ısrar etmişti o zamanlar. Aşık olmuştum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?