• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dönüşüm.

Hayatımda okuduğum en haklı şeylerden. Ailen sana kızsa bağırsa çağırsa dahi yanında. Ailemle ilişkim de pekişti zaten inanır mısınız?
Sevindim senin adına 😊 Hepimizin ailesi ile anlaşamadığı, ters düştüğü konular oluyor. Bazen nefret bile ettiğimizi (ergenliğim) düşünebiliyoruz. Kendi adıma ailemin yaptıkları her şeyi yanlış şekilde bile olsa beni korumak için yaptıklarını çok zaman sonra anladım. Umarım hep mutlu olursunuz 😊

Haberim olmadan tek damla şeyi içeceğime koymuşlar ve yaşadıklarım...
Bir damlayla mi birkaç gün halüsinasyon gördünüz? Çok ilginc, ayrıca sizin bilinçli bir kabahatiniz olmadığı halde kendinize bu kadar yuklenmeniz de ilginç. Anneniz elbette yanınızda olacak sonuçta bilinçdışı bir madde kullanmissiniz. Polis kısmı arkadaslarinizdan şikayetçi oldunuz sanırım bir netice alındı mı? Ne tür bir madde kullandığınız belli oldu mu testlerde?

Ailemle ilişkim de pekişti zaten inanır mısınız?
Ben de annemle hiç anlasamam. Ama dört yıl kadar önce çok büyük bir olay yaşadık. Annem için büyük bir hayal kırıklığı oldu. Ve o olayda ilk defa yakınlaştik.
Bazen değerlerini anlamak için böyle şeyler gerekiyor :)
İyi olmana çok sevindim. Gecen konuna da yazmıştım. Bu yaşananlar kötü, elbet kötü, ama belki de seni ileride yaapcagin yanlış tercihlerden koruyan hayırlı bir oalydir. Belki de bu olay vesilesiyle bir omur yanlış arkadaşlardan kaçacaksın...

Dini inancınız, hayat felsefeniz ne olursa olsun. Tüm dünyada, tüm toplumlarda kabul binlerce yıldır kabul gören bir inanış var. Her din ya da toplum kendince ifade ediyor. Bizler de ise her şerde bir hayır vardır olarak ifade ediyoruz. Aslında bakarsanız çok kötü bir olay yaşadınız. Peki sonuçları ne oldu? Arkadaşınızın gerçek yüzünü gördünüz, eğer aileniz çağırmasaydi belki ölebilirdiniz, belki krizlere girip intihar edebilirdiniz, belki olay sonrasında tecavüz edilebilirdi gecenin nasıl biteceği ile ilgili birsuru senaryo kurabiliriz. Ailenizin ne olursa olsun yanınızda olabileceğini gördünüz. O aklınızı yitirdiğiniz anda bile Allah tan yardım istediğinizi hatırlıyorsunuz. Ki sizin intihar etmeniz 10 sn sürecekken aksine durumunuzu anlatıp yardım isteyebildiniz. Allah sizi yalnız bırakmamış ve bir şekilde yol göstermiş. İnşallah hakkınızda hep hayırlısı olur.

Burda uzun uzun anlatmak istemiyorum. Ancak benim de hayatımda birkac dönüm noktası oldu. Hiçbir çıkar yol yokken Allah bana yardım etti. Başka bir açıklaması yok bunun. Ahiret için hesap verme günü için de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Allah utandırmasın

Bir damlayla mi birkaç gün halüsinasyon gördünüz? Çok ilginc, ayrıca sizin bilinçli bir kabahatiniz olmadığı halde kendinize bu kadar yuklenmeniz de ilginç. Anneniz elbette yanınızda olacak sonuçta bilinçdışı bir madde kullanmissiniz. Polis kısmı arkadaslarinizdan şikayetçi oldunuz sanırım bir netice alındı mı? Ne tür bir madde kullandığınız belli oldu mu testlerde?
Kendime yüklendiğimi nereden çıkardınız ki? Bir damlayla 10 gün halis gördüm aslında saklıyorum sizden. Girdiğim tribin artçıları olarak sarsıldı psikolojim. Annem elbette yanımda olmayabilirdi, çünkü görüşmememi tembih ettiği arkadaşlarımla görüştüm.

Dini inancınız, hayat felsefeniz ne olursa olsun. Tüm dünyada, tüm toplumlarda kabul binlerce yıldır kabul gören bir inanış var. Her din ya da toplum kendince ifade ediyor. Bizler de ise her şerde bir hayır vardır olarak ifade ediyoruz. Aslında bakarsanız çok kötü bir olay yaşadınız. Peki sonuçları ne oldu? Arkadaşınızın gerçek yüzünü gördünüz, eğer aileniz çağırmasaydi belki ölebilirdiniz, belki krizlere girip intihar edebilirdiniz, belki olay sonrasında tecavüz edilebilirdi gecenin nasıl biteceği ile ilgili birsuru senaryo kurabiliriz. Ailenizin ne olursa olsun yanınızda olabileceğini gördünüz. O aklınızı yitirdiğiniz anda bile Allah tan yardım istediğinizi hatırlıyorsunuz. Ki sizin intihar etmeniz 10 sn sürecekken aksine durumunuzu anlatıp yardım isteyebildiniz. Allah sizi yalnız bırakmamış ve bir şekilde yol göstermiş. İnşallah hakkınızda hep hayırlısı olur.
Ne kadar güzel yazdınız.. Ne kadar haklı bir yorum. Allah beni şükürler olsun ki yalnız bırakmadı. En ihtiyacım olan zamanda beni çağırdı huzuruna, ben de layık olmaya çalışacağım.

Bugüne kadar bu forumda okuduğum en anlamlı konu sizinki. Öyle anlamlı etkileyici yazmışsınız ki sizinle birlikte yaşadım o anları. İnşallah hayatınız boyunca dönüştüğünüz kişi olarak kalırsınız. Şuan çok güzel bir ruh halindesiniz. Bende oraya ulaşmaya çalışıyorum bu dünyalık herşeyin boş geldiği anlarım var ama sürekli olmuyor tam anlamıyla kavuşamıyorum o hale ama bunun için çabalıyorum. İnşallah bende bir gün bu dünyadaki herşeyin önemsiz olduğunu kavrarım ve hiç kalp kırmadan bu dünyadan sadece iyilikle giderim.

Haberim olmadan tek damla şeyi içeceğime koymuşlar ve yaşadıklarım...
Tek damlayla mı bu ya?
Benim sigaramın ucuna minnacık Bi kağıt koyuldu zamanın birinde. Ama o anı anlatamam 2 saat falan sürdü. O küçücük kağıt beni mahvetti. Neydi hala bilmiyorum komple iletişimi kestim. Ama birden başımdan göğsüme Bi titreşim Bi sızı geldi kendimi kaybettim sadece oturuyorum ama Kafam da o düşünceler o kadar hızlı o kadar hızlı ki. Cıkamıcam sandım Bi girdaptı o 2 saat geçmedi bitmedi lanet olsun. Çok korkutucuydu. Benim yasadığım da günlerce sürmedi çok şükür. Nasıl zevk alıyorlar böyle şeylerden bilmiyorum leş iğrenc ya

Tek damlayla mı bu ya?
Benim sigaramın ucuna minnacık Bi kağıt koyuldu zamanın birinde. Ama o anı anlatamam 2 saat falan sürdü. O küçücük kağıt beni mahvetti. Neydi hala bilmiyorum komple iletişimi kestim. Ama birden başımdan göğsüme Bi titreşim Bi sızı geldi kendimi kaybettim sadece oturuyorum ama Kafam da o düşünceler o kadar hızlı o kadar hızlı ki. Cıkamıcam sandım Bi girdaptı o 2 saat geçmedi bitmedi lanet olsun. Çok korkutucuydu. Benim yasadığım da günlerce sürmedi çok şükür. Nasıl zevk alıyorlar böyle şeylerden bilmiyorum leş iğrenc ya
Tam olarak bilemeyeceğim ne ama uzak durmanız isabet olmuş. Bendeki etkisi de günlerce sürmedi. Aslında 8 saatte bitti denebilir. Ancak psikolojimi o kadar tahrip etti ki onun yaşattıklarıydı bana.

Bence hayatta başımıza gelen olayların iyi ya da kötü herzaman bir sebebi var. Sizin başınıza da çok kötü birşey gelmiş ama bu durum kendinizi, inancınızı ve aile bağlarınızı sorgulatmış 😊 ailenizin ne kadar değerli olduğunu, arkadaşlarınızın canavar olduğunu ve bu dünyanın ne kadar boş olduğunu anlamışsınız. Sizin adınıza çok sevindim belki burda uyuşturucu bağımlısı kac kişiye bir ışık bir çıkış yolu olacaksınız. Bundan sonra çok çok mutlu olmanız dileğiyle 🌹

Bence hayatta başımıza gelen olayların iyi ya da kötü herzaman bir sebebi var. Sizin başınıza da çok kötü birşey gelmiş ama bu durum kendinizi, inancınızı ve aile bağlarınızı sorgulatmış 😊 ailenizin ne kadar değerli olduğunu, arkadaşlarınızın canavar olduğunu ve bu dünyanın ne kadar boş olduğunu anlamışsınız. Sizin adınıza çok sevindim belki burda uyuşturucu bağımlısı kac kişiye bir ışık bir çıkış yolu olacaksınız. Bundan sonra çok çok mutlu olmanız dileğiyle 🌹
Aileden değerlisi yok. Geç anladım ama anladım. Şükürler olsun. Onlar bizim için doğruyu görüyor. İlerde çocuğum olur da Allah korusun böyle hatalara düşerse bunları okutacağım. Anlayacaktır diye umuyorum. Gününüz güzel geçsin.

Ben de pek anlamadım. Konu sahibine bir imada bulunmuyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Ne tür bir uyuşturucuymuş bu? Damla halinde uyuşturucu olduğunu bile bilmiyordum benim bildiğim sıvı halindeki uyuşturucu şırınga içinde olmaz mı? Filmlerde falan hep öyle görüyoruz. Bilemedim.

Geceyi birlikte geçirecektik benim eve dönmem gerekti. Bana söylediler istememiştim ama yapmışlar ne yazık ki.
Konuyu şimdi okudum. Bence sizin hatanız burda baslamış. Bataklıgın etrafında gezersek elbet çamur bulaşır. İnşallah iyi insanlar olup iyi insanlarla karsılasırız bu hayatta 🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Back