• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AsiNaz'ın Ufak Çeyizi...

AsiNaz

Huzurum; İ&E
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.715
304
698
36
İstanbul
Merhaba kızlar,

Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben ne sözlü, ne de nişanlıyım. Hiçbirinin tarihi belli değil :)
Buna rağmen çok ufaktan başlamak istedim. Maddi olarak yeterli bir durumda değilim, ama olsun. Çeyiz hazırlığı çok heyecan verici bir şeymiş. İlk defa bugün kendim için bir şeyler aldım. Çok çok ufak :)
Öyle de acemiyim ki, zamanla öğrenirim herhalde :1::1:

Aşağıda paylaştığım cam desenine resmen aşık olmuştum.

Paylaşıyorum :16:

Eki Görüntüle 1017136
12'li çay seti aldım.
$g1.jpg
Tatlı mı, tatlı şekerliğim...
$g3.jpg
Kahve yanı su bardağım... (6 adet aldım)
$g4.jpg
Ve meşrubat bardağım... (6 adet aldım)

Merhaba kızlar,

Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben ne sözlü, ne de nişanlıyım. Hiçbirinin tarihi belli değil :)
Buna rağmen çok ufaktan başlamak istedim. Maddi olarak yeterli bir durumda değilim, ama olsun. Çeyiz hazırlığı çok heyecan verici bir şeymiş. İlk defa bugün kendim için bir şeyler aldım. Çok çok ufak :)
Öyle de acemiyim ki, zamanla öğrenirim herhalde :1::1:

Aşağıda paylaştığım cam desenine resmen aşık olmuştum.

Paylaşıyorum :16:

Eki Görüntüle 1017136
12'li çay seti aldım.
Eki Görüntüle 1017135
Tatlı mı, tatlı şekerliğim...
Eki Görüntüle 1017137
Kahve yanı su bardağım... (6 adet aldım)
Eki Görüntüle 1017139
Ve meşrubat bardağım... (6 adet aldım)
sende bendensin canım ayrı bi heyecan çeyiz alisverisi :-) hayırlı olsun topiqin gule gule kullan :-)
Bunları bende cook beğeniyorum doğa serisi demi :-)

canım güzel bi başlangıç yapmıssın zamanla olur inş her şeyimiz Allah yardımcımız olsun topiğime de beklerim :1::1::16::16::16:

Dün gece bilgisayarın azizliğine uğradım. Kapandı birden. Yazacaklarımı tam yazamadım.
Bardakların adetlerini de yazdım ki, fazla veya eksik bir yönü varsa lütfen uyarın bu kardeşinizi :)

merhaba canım , hayırlı olsun bu ne hızz dur ortada bişey yokken acelke etme sonra yepyeni şeyler çıkıyor beğendiğin onlar olur :) bizim diğer sayfadan tık yok ben okudukça yazıyorum ama nasıl olacak böyle nasıl toparlarız herkesi

merhaba canım , hayırlı olsun bu ne hızz dur ortada bişey yokken acelke etme sonra yepyeni şeyler çıkıyor beğendiğin onlar olur :) bizim diğer sayfadan tık yok ben okudukça yazıyorum ama nasıl olacak böyle nasıl toparlarız herkesi

Napıyım, sabırsızlanıyorum :1::1:
Diğer topiği takip ediyorum. İnşallah okuyan sayımız fazlalaşır.

Cok tatli cabin bende bu desne bayildin ama bizim burda hoc gormedim bundan :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bardaklarına bayıldım markasını öğrenebilirmiyim çeyiz için acele etme hergün kampanyalar oluyor hiçbişey bulamazsam A101 Bim e filan gidiyorum orda çok uygun fiyatlara güzel şeyler buluyorum sende takip et canım

Canım hayırlı olsun eşyaların bu sadece başlangıç zamanla daha neler neler alırsın :9: güle gülle kullan :16:

Çok teşekkür ederim kızlar. Bana moral verdiniz. :16::16:

inşallahhh a101 baska seriler getiriyordu bunu da getirir umarımmm onu bekliyorum şimdi :)

Umarım bulursun canım :)

Cok tatli cabin bende bu desne bayildin ama bizim burda hoc gormedim bundan :(

Sen de bulursun inşallah :)

bardaklarına bayıldım markasını öğrenebilirmiyim çeyiz için acele etme hergün kampanyalar oluyor hiçbişey bulamazsam A101 Bim e filan gidiyorum orda çok uygun fiyatlara güzel şeyler buluyorum sende takip et canım

Beğenmene çok sevindim. Acaba abartım mı diye düşünüyordum. Gürallar Artcraft diye internetten bakabilirsin canım.
Dediğin gibi acele etmiyorum. Param müsait oldukça bir şeyler alacağım. Çünkü şu an part time çalışıyorum. :)

Canım hayırlı olsun eşyaların bu sadece başlangıç zamanla daha neler neler alırsın :9: güle gülle kullan :16:

Çok sağol :16:

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun ne güzel başlangıç yapmışsın, ufak şeyler al almasına ama büyük şeyler için iyice araştır fiyat ve kalite konusunda; kızlardan çok şey öğreniliyor,
ben de bir b.k bilmiyordum normalde :)

Güle güle kullan:46:.çeyizin erkeni olmaz bütçene göre temel parcaları almakta fayda var sonra çok sıkışıyo insan.modayı değilde zevkine göre alırsan,aldıklarını 2 ay sonrada begeniyo olursun 5 yıl sonrada.

Back