• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Asimetrik sac kesimine nasıl bir model yapılır ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Gizzm

23.05.2008 sonzumm <3
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
257
2
66
Eskişehir
Kızlar neredeyse belıme kadar olan saclarımı kulagımın bı tık assagısında asımetrık olarak kestırdım yanı bı tarafı uzun bı tarafı kısa (arkası ve sol tarafı kısa sag tarafı boynumda ve katlı ) yansınlar ıstemıyorum duzlestırmek ıstemıyorum saglıklı uzasınlar ısıtıyorum ama nasıl bır sekıl verebılırım yardımcı olur musunuz ? ( tabı varsa boyle yakmadan kısa sacı sekıllendırme yontemı :) )

Bu model genelde düz kullanılıyor ama dalgalıda kullanabilirsin hem katlı olduğu için çokta güzel duruyor. Köpük veya krem şekillendiriciler işini görür.

Bu model genelde düz kullanılıyor ama dalgalıda kullanabilirsin hem katlı olduğu için çokta güzel duruyor. Köpük veya krem şekillendiriciler işini görür.

Tesekkur ederım. Saclarım dalgalı ama dalgaları bıraz duz ındıkten sonra baslıyor .s umarım ıse yarar .

uzun olan tarafı kücük kücük örebilirsin cok yakısır cnm bi 4 5 saat kalsın sonra aç ördüğün yeri cok güzel kıvırcık bi sekil alır

Back