Asimetrik burun, kemer problemi (Fotoğraflı)

Kizlar bu kemer zamanla geçer mi 2 aylik burun mirzoey arkadaşım özellikle sen 6.ay da değişti demissin bu geçici mi dr yarın gideceğim ufak bi işlemle torpulerim demişti resimleri atınca yanlız o da beni korkutuyor çünkü önden çok geniş zaten burnum, kemer alinirsa iyice yayvan ve çukur gözükmez mi?

Eklentiler

• 20191222_205855.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 356
İnanın ne desem bilemiyorum, şanslısınız ki doktorunuz hatasını düzeltmeye çalışıyor. Benimkinde o da yok. Farklı doktorlarla görüşüp gerekirse törpü yaptıracağım ben de. Benim çıkıntı daha çok hafif yan durunca ya da tam karşıdan dikkatli bakınca belli. Sizinki gibi tamamen yan döndüğümde herhangi bir şey yok. Yani sorunlarımız farklı muhtemelen. İnşallah sıkıntınız çözülür, korktuğunuz gibi olmaz.

Inş sorunlar farklı olabilir ama sizinkide zamanla düzelmemiş anlaşılan

benimde ayni dr cok acele ediyorsun inecek 6 ay icinde diyor.sabredelil biraz daha

Eklentiler

• 20191221_185713.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 379
aynen benim dr da bunlara takilma duzelecek normal diyor surekli

Daha bir ay olmuş bu karamsarlik neden ya ve ben asimetri diye biseh goremedim. Burnunuz gayet duzgun. Bende ameliyat oldum hemde revizyon bile oldum benim asimetrinin yaninda sizinki ne ki lutfen caninizi sıkmayın 6 ayve 1 yıl a kadar burnunuzdan fazla beklentiniz olmasin. Su an odem var kemer torpulenmis ise odemi normal. Ilk uc aydan sonra icerdeki dikisler ve kesilerin iyilesmesi en zor olan donem sabir ve zaman istiyo. Benim 7 ay oldu revuzyon olali daha gecen ay yine bi dikis dustu ve halen odem var ic tarafta. Bu yuzden sabr diyorm sadece

teşekkür ederim, 6 ay doldu artık. Asimetri falan çok önemsiz şeylermiş onu anladım zamanla, ancak farklı sıkıntılar kaldı. Hayırlısı artık ya, çok büyük sorunlar değil Allah'tan.

canım sen ameliyattan önce mi hızmanı takdırdın ameliyattan sonra mı estetik operasyonlarda hızma yeri kapanıyor hemende tekrar deldirilmemesi gerekiyor felan diye duymuştum bilgi verebilir misin

canım sen ameliyattan önce mi hızmanı takdırdın ameliyattan sonra mı estetik operasyonlarda hızma yeri kapanıyor hemende tekrar deldirilmemesi gerekiyor felan diye duymuştum bilgi verebilir misin
Ameliyat olmadan önce hızmam vardı. Ameliyattan 1 ay sonra doktorum takabilirsin dedi. Kapanmadığı için takmaya devam ettim.

Ameliyat olmadan önce hızmam vardı. Ameliyattan 1 ay sonra doktorum takabilirsin dedi. Kapanmadığı için takmaya devam ettim.
yaa bu habere çok sevindim
bilgilendirmen için teşekkür ederim
peki takarken zorlanmadın mı
ve yaşadığın sorunlar hızmadan dolayı olmuş olabilir mi

yaa bu habere çok sevindim
bilgilendirmen için teşekkür ederim
peki takarken zorlanmadın mı
ve yaşadığın sorunlar hızmadan dolayı olmuş olabilir mi
Yok zorlanmadım. Hayır, sorunların hızmayla ilgisi yok. Bugün bir plastik cerrahi uzmanına muayene oldum. Ameliyat sonrası oluşabilecek kabul edilebilir kusurlar olduğunu, burnumun gayet iyi durumda olduğunu söyledi. Çökme vs. yokmuş. Sadece iki taraf arasında yükselti farkı varmış. İleride dilersem törpületebileceğini söyledi. 1 yıl dolsun da, bakacağım artık.

ben görsel olarak birterslik göremedim ztn burnunuzda hatta çok hoşuma gitti güle güle kullanın bende şubatta olacağım hiç aklımda yokken birden kemik eğriliği ile başlayıp estetiğide içine alan bir operasyona randevuyu aldım:)
okadar plansız oldu ki düşünün sadece aklımda hızmamı tekrar takabilir miyim diye düşünüp araştırırken sizin resminizi gördüm

teşekkür ederim, inşallah sorunsuz güzel bir süreç geçirirsiniz.

muhteşem olmuş

Ben fotoğrafı göremiyorum yeni olduğum için mi.benim de burun kanatlarımdan biri yukarı çekiyor asimetri oluştu.doktorum ameliyat öncesinde olabileceğini olursa da 6.ayda lokal anesteziyle ufak bi müdahale ile düzelteceğini söyledi yine de kafama takılıyor yorum yaparsanız çok sevinirim.

Fotoğraflar duruyor aslında ama? Benim asimetri ameliyat öncesi de olan hafif bir şeymiş. Sadece burun kaldırılınca ben fark etmeye başladım. Şu an 1 yıl doldu, beni rahatsız eden bir şey değil. Ama kemer problemi tek taraftan hala var.

Sizin soruna gelince, kanatlardan birinin ameliyat sonrası yukarı çekilmesi bir deformite diye biliyorum. Önemli olan ameliyat öncesi nasıldı? Eğer sonradan oluştuysa maalesef deformitedir. Doktorunuz hallederim diyorsa şanslısınız. Genelde doktorlar hata düzeltmeye pek yanaşmıyorlar.

Ameliyattan önce iki kanadım da yukarı yönlüydü doktorum aşağı çekerim yine yukarı çekme ihtimali var olursa da 6. Aydan sonra 10 dklık bi işlemle düzeltitoruz demişti.doktoruma güveniyorum ama yine de Kafama takılıyor korkuyorum

Nefes alıp vermen nasıl peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…