neden kesin ki
canm ama adetim geçsin öyle kan vereyim diyorum adete 3 gün kaldı
inşallah sende bi an önce gebe kalırsın canm
kızzzz hemen korunmadn mı bebekten sonragit gide koyulastigi icin bence kesin var.
gecsin evet canim ogle ver
bu arada ben ocak ayindan beri korunmuyorum ama bebegim var 1.5 yasinda olursa olur modundayiz :)
kızzzz hemen korunmadn mı bebekten sonra
e ne güzel bebiş var sende ne takıyon kız ne güzel Allah bağışlasn canm
canım ya benm çok yakın arkadşm kaza geçrmiş bugn ona üzüldm ağladm sonra sinirlerim boşaldı galiba baya ağladm kendimi sıka sıka acaba bebek varsa üzüntüden bi şey olur mu durduramadm kendimi baya ağladm yaa hormonlar tavansa ondan duramadm belkide napcam korkuyorm şimdide adetle giderse diye
sancı ve kanama şimdiye olurdu dimi yarına kalmazdı yani bi şey olsaydıkorunmadim cnm spiralle denedik olmadi felan.
hicbisi olmaz sancin yoksa birde kanama sikinti etme kendine ama cokta yipratma kendini olurmu hamilesin cunku testin baya koyulasmis gordum kan verde netlestir bence
spiralle denedk derken canm zaten olmaz evet spirallekorunmadim cnm spiralle denedik olmadi felan.
hicbisi olmaz sancin yoksa birde kanama sikinti etme kendine ama cokta yipratma kendini olurmu hamilesin cunku testin baya koyulasmis gordum kan verde netlestir bence
spiralle denedk derken canm zaten olmaz evet spiralle
anlamadm
sancı ve kanama şimdiye olurdu dimi yarına kalmazdı yani bi şey olsaydı
canım adet geçince vermeyi düşündm ben aslında yani cuma adet günüm
pazartesi vereyim
inşallah canm benm çok sağololurdu cnm sen icini ferah tut
spiral nasıl yaramadı anlamadm canmspiral yaramadi dogum konttol hapi goguslerimi asiri sisrdi ve kilo aldim prezervatife alerjim cikti bizde korunmadik anliycan
spiral nasıl yaramadı anlamadm canm
Miratech banada 3 kere pozitif verdi sonra bu sabah laboquick diye bir marka ile yaptım sonuc negatif hiç bişey anlamadım 3 gün üst üste miratechke yaptım hep pozitifti bugun nefatifi gördüm yarın adet günüm bakalım ne olcak buda pozitif cıkan testlerKizlar miratech marka asilsiz pozitif veriyor bu sabah freely marka test negatif vermis bulunmakta ve ben okadar uzgunum ki 3 test pozitif alip sonra negatif almak kadar kotu bisi yok sanirim bosuna heves ettim dikkat edin eger pozitif cikarsa baska marka ile teyit edin iyi gunler dilerim
Ustekiler miratech ve onlari yapali 3 gun oluyor regl 6 gun kala digeri ise 5 gun kala
En alttaki freely bu sabah yani bata 3 gun kala negatif
Cok cok uzuldum resmen boyle bir yaniltici bisi olamaz mirateche guvenmistim 3 kez testi yenilemistim 3 u pozitifti
Ve videosu var 3 dk da cizgilerim cikiyordu. Test alirken markalarina dikkat ettin baykot ediyorum ben yandim sizde yanmayin
Bana pozitif verdiginde miratech gebe degildim cnm asılsız veriyor gerçekten sanada bozuk testler denk gelmiş sanırım gönlümden geçen istiyorsanız inş dogru olsun ama ümitlenme derimMiratech banada 3 kere pozitif verdi sonra bu sabah laboquick diye bir marka ile yaptım sonuc negatif hiç bişey anlamadım 3 gün üst üste miratechke yaptım hep pozitifti bugun nefatifi gördüm yarın adet günüm bakalım ne olcak buda pozitif cıkan testler
Cok okudum olumsuz yorum ümitlenmiştim ama vazgectim:) ben zaten başka testle ilede yaptım negatif cıktı bir daha da miratech almamBana pozitif verdiginde miratech gebe degildim cnm asılsız veriyor gerçekten sanada bozuk testler denk gelmiş sanırım gönlümden geçen istiyorsanız inş dogru olsun ama ümitlenme derim
Anladım cnm laboquick hiç asılsız sonuc vermedi bana o dogru veriyor negatif se adeti bekle derim inş olmazsın amaCok okudum olumsuz yorum ümitlenmiştim ama vazgectim:) ben zaten başka testle ilede yaptım negatif cıktı bir daha da miratech almam
Çok eski açılmış bir konu ama yazmak istedim belki hala okuyanlar vardır diye. Ben de bu sabah yaptım freely ile ve pozitif çıktı bariz bir şekilde. Yanlışlık payı yok testincanım miratech daha hassas olduğu için çıkmış olabilir mi belki öbür testin hassaslığı düşüktür çünkü bazı testler hcg 20 iken gösteriyor bazıları 50 nin altındaysa çıkmıyor hemen bozma moralini
Freely hiç yanılmadı ama miratech sürekli pozitif vermişti ozaman hatta cesme suyuna bile pozitif verdiÇok eski açılmış bir konu ama yazmak istedim belki hala okuyanlar vardır diye. Ben de bu sabah yaptım freely ile ve pozitif çıktı bariz bir şekilde. Yanlışlık payı yok testin
Yaa bende laboquick ole yaptım resim attımÇok eski açılmış bir konu ama yazmak istedim belki hala okuyanlar vardır diye. Ben de bu sabah yaptım freely ile ve pozitif çıktı bariz bir şekilde. Yanlışlık payı yok testin
Eğer bu son testin ise ben cizgi gördüm canım cok azda olsa. İhtimal var yani :)Yaa bende laboquick ole yaptım resim attım
Fortune diye bi testle yaptım ertesi gün negatif
Laboquick yanlış sonuç verdi galiba
Laboquick ile son testim sonra fortune diye bi testle denedim sonuç negatifff canımEğer bu son testin ise ben cizgi gördüm canım cok azda olsa. İhtimal var yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?