Tatlım neden kanda baktırmıyorsun ki
Bence de kan tahlili yaptirin emin olun. Her testin hassasligi ayni degil belki ondandir?
canım miratech daha hassas olduğu için çıkmış olabilir mi belki öbür testin hassaslığı düşüktür çünkü bazı testler hcg 20 iken gösteriyor bazıları 50 nin altındaysa çıkmıyor hemen bozma moralini
Ben o kdr yaptım yalancı pozitif verse dahi yarım saatten sonra senin hemen çıktıysa var bişeylerInsallah canim tek tesellim o miratech te cok adi bir test gibi durmuyor acikcasi ama bilemedim 3 kez de bosuna pozitif verirmi bilmiyorum
Hemde baya bi pozitif yani çok net çizgiler sanmıyorum yanlışlık olsun bu kadar netlikte hayırlısı olsun hakkında canımInsallah canim tek tesellim o miratech te cok adi bir test gibi durmuyor acikcasi ama bilemedim 3 kez de bosuna pozitif verirmi bilmiyorum
Ben o kdr yaptım yalancı pozitif verse dahi yarım saatten sonra senin hemen çıktıysa var bişeyler
Hemde baya bi pozitif yani çok net çizgiler sanmıyorum yanlışlık olsun bu kadar netlikte hayırlısı olsun hakkında canım
Canım belki bu son denediğin hata vermiştir yada daha az hassastır..ben daha önce mira denedim hata vermedi ..ilk mira pozitif diğerleri bir kaç gün sonra pozitif vermişti..inşallah hatalı değildir..Kizlar miratech marka asilsiz pozitif veriyor bu sabah freely marka test negatif vermis bulunmakta ve ben okadar uzgunum ki 3 test pozitif alip sonra negatif almak kadar kotu bisi yok sanirim bosuna heves ettim dikkat edin eger pozitif cikarsa baska marka ile teyit edin iyi gunler dilerim
Ustekiler miratech ve onlari yapali 3 gun oluyor regl 6 gun kala digeri ise 5 gun kala
En alttaki freely bu sabah yani bata 3 gun kala negatif
Cok cok uzuldum resmen boyle bir yaniltici bisi olamaz mirateche guvenmistim 3 kez testi yenilemistim 3 u pozitifti
Ve videosu var 3 dk da cizgilerim cikiyordu. Test alirken markalarina dikkat ettin baykot ediyorum ben yandim sizde yanmayin
bakarım ben canım belkide hiç yapmadan beklerimCan'ım ya sende denesene bi şu kanla yapanlar gibi
ins canım ya vallahi artık stres oldum bende regl geciksin die bekliyorumCanım belki bu son denediğin hata vermiştir yada daha az hassastır..ben daha önce mira denedim hata vermedi ..ilk mira pozitif diğerleri bir kaç gün sonra pozitif vermişti..inşallah hatalı değildir..
geçen yıl ağustos ayında aynısını yaşadım.. aynı testten 3 tane yaptım hep pozitifti.. sonra doktora gittim kan testine negatif.. bir daha da almadım
canım freely testten memnun musun sende negatifi vermiş çok üzüldüm pozitiften sonraKizlar miratech marka asilsiz pozitif veriyor bu sabah freely marka test negatif vermis bulunmakta ve ben okadar uzgunum ki 3 test pozitif alip sonra negatif almak kadar kotu bisi yok sanirim bosuna heves ettim dikkat edin eger pozitif cikarsa baska marka ile teyit edin iyi gunler dilerim
Ustekiler miratech ve onlari yapali 3 gun oluyor regl 6 gun kala digeri ise 5 gun kala
En alttaki freely bu sabah yani bata 3 gun kala negatif
Cok cok uzuldum resmen boyle bir yaniltici bisi olamaz mirateche guvenmistim 3 kez testi yenilemistim 3 u pozitifti
Ve videosu var 3 dk da cizgilerim cikiyordu. Test alirken markalarina dikkat ettin baykot ediyorum ben yandim sizde yanmayin
canım freely testten memnun musun sende negatifi vermiş çok üzüldüm pozitiften sonra
benm freely pozitif veriyor gün gün koyulaşıyor sende görmüştün fotolarını
neden kesin kiFreely bir daha denemedim ama miratech cesme suyuna pozitif verdi bariz hemde.
Bende freely alip denerim biraz daha gecsin.
Sen kesin hamilesin cnm korkma olurmu kan ver degerine baktir gec olmadan
sen ne zamandır deniyordn unuttum bakFreely bir daha denemedim ama miratech cesme suyuna pozitif verdi bariz hemde.
Bende freely alip denerim biraz daha gecsin.
Sen kesin hamilesin cnm korkma olurmu kan ver degerine baktir gec olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?