Lolapink Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2017 1.463 3.168 133 31 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #41 Zynpctnr .!.: Laboquick ile son testim sonra fortune diye bi testle denedim sonuç negatifff canım Genişletmek için tıkla... Allah allah çok ilginç test mi bozuktu acaba. Başka bir tane daha yap canım bence ya da kan ver en net o olur.
Zynpctnr .!.: Laboquick ile son testim sonra fortune diye bi testle denedim sonuç negatifff canım Genişletmek için tıkla... Allah allah çok ilginç test mi bozuktu acaba. Başka bir tane daha yap canım bence ya da kan ver en net o olur.
Zynpctnr 🔅 A T L A S 🔅 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Ocak 2018 1.083 1.031 83 32 31 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #42 Lolapink .!.: Allah allah çok ilginç test mi bozuktu acaba. Başka bir tane daha yap canım bence ya da kan ver en net o olur. Genişletmek için tıkla... Banada bozuk gibi geldi ama bozuk olmasına inanmak istemiyorummmmm :) Çalıştığım için kan veremiyorum şuan maaşı bekliyorum yani Özel e gitmek için :)
Lolapink .!.: Allah allah çok ilginç test mi bozuktu acaba. Başka bir tane daha yap canım bence ya da kan ver en net o olur. Genişletmek için tıkla... Banada bozuk gibi geldi ama bozuk olmasına inanmak istemiyorummmmm :) Çalıştığım için kan veremiyorum şuan maaşı bekliyorum yani Özel e gitmek için :)
1s3m Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2017 2.964 2.071 53 34 31 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #43 Zynpctnr .!.: Laboquick ile son testim sonra fortune diye bi testle denedim sonuç negatifff canım Genişletmek için tıkla... Tekrarladığında ikinci çizgi daha koyuysa gebelik var aynı çıkıyorsa da testte yanlış var demek
Zynpctnr .!.: Laboquick ile son testim sonra fortune diye bi testle denedim sonuç negatifff canım Genişletmek için tıkla... Tekrarladığında ikinci çizgi daha koyuysa gebelik var aynı çıkıyorsa da testte yanlış var demek
A Amberkokusu Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2018 25 5 6 29 2 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #44 Zynpctnr .!.: Yaa bende laboquick ole yaptım resim attım Fortune diye bi testle yaptım ertesi gün negatif Laboquick yanlış sonuç verdi galiba Genişletmek için tıkla...
Zynpctnr .!.: Yaa bende laboquick ole yaptım resim attım Fortune diye bi testle yaptım ertesi gün negatif Laboquick yanlış sonuç verdi galiba Genişletmek için tıkla...
A Amberkokusu Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2018 25 5 6 29 2 Şubat 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #45 Lolapink .!.: Eğer bu son testin ise ben cizgi gördüm canım cok azda olsa. İhtimal var yani :) Genişletmek için tıkla... Adet günün ne kadar geçti bilmiyorum ama ben 12 gün geçtikten sonra yaptım koyu kırmızı iki çizgi net bi şekilde çıktı malesef
Lolapink .!.: Eğer bu son testin ise ben cizgi gördüm canım cok azda olsa. İhtimal var yani :) Genişletmek için tıkla... Adet günün ne kadar geçti bilmiyorum ama ben 12 gün geçtikten sonra yaptım koyu kırmızı iki çizgi net bi şekilde çıktı malesef
mine8585 Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2013 1.778 1.173 133 Manisa 11 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #46 Sllh .!.: Cok okudum olumsuz yorum ümitlenmiştim ama vazgectim:) ben zaten başka testle ilede yaptım negatif cıktı bir daha da miratech almam Genişletmek için tıkla... Bu ay hamile kaldiniz mi ? Miratech pozitif verdiginde
Sllh .!.: Cok okudum olumsuz yorum ümitlenmiştim ama vazgectim:) ben zaten başka testle ilede yaptım negatif cıktı bir daha da miratech almam Genişletmek için tıkla... Bu ay hamile kaldiniz mi ? Miratech pozitif verdiginde
Sllh Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2017 777 376 23 12 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #47 mine8585 .!.: Bu ay hamile kaldiniz mi ? Miratech pozitif verdiginde Genişletmek için tıkla... Hayır miratech yanlış sonuc verdi bana. Bir sonraki ay sonra hamile kaldım cnm.
mine8585 .!.: Bu ay hamile kaldiniz mi ? Miratech pozitif verdiginde Genişletmek için tıkla... Hayır miratech yanlış sonuc verdi bana. Bir sonraki ay sonra hamile kaldım cnm.
mine8585 Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2013 1.778 1.173 133 Manisa 12 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #48 Sllh .!.: Hayır miratech yanlış sonuc verdi bana. Bir sonraki ay sonra hamile kaldım cnm. Genişletmek için tıkla... Bana da yanlis verdi sanirim miratech pozotof baska test yaptim negatif bat cuma bekliyorum
Sllh .!.: Hayır miratech yanlış sonuc verdi bana. Bir sonraki ay sonra hamile kaldım cnm. Genişletmek için tıkla... Bana da yanlis verdi sanirim miratech pozotof baska test yaptim negatif bat cuma bekliyorum
Sllh Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2017 777 376 23 12 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #49 mine8585 .!.: Bana da yanlis verdi sanirim miratech pozotof baska test yaptim negatif bat cuma bekliyorum[/QUOT Hayırlısı olsun canım inşallh senin ki dogru cıkar. Allah gönlüne göre versin. Genişletmek için tıkla...
mine8585 .!.: Bana da yanlis verdi sanirim miratech pozotof baska test yaptim negatif bat cuma bekliyorum[/QUOT Hayırlısı olsun canım inşallh senin ki dogru cıkar. Allah gönlüne göre versin. Genişletmek için tıkla...
mine8585 Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2013 1.778 1.173 133 Manisa 12 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi POWERHACK #50 Hayirlisi artik ne diyelim :)