- 14 Ocak 2020
- 1.489
- 1.627
Aminİnşallah canım hepimize dua ediyorum bizim durumumuzdaki herkese Allah nasip eder inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminİnşallah canım hepimize dua ediyorum bizim durumumuzdaki herkese Allah nasip eder inşallah
Merhaba canım keseyi gördük çok şükür inşallah haftaya salı da hem bebek hem de kalp atışını göreceğiz
Çok şükür canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba canım keseyi gördük çok şükür inşallah haftaya salı da hem bebek hem de kalp atışını göreceğiz
Amin inşallah teşekkür ederimÇok şükür canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Edremiteyim bende aşılama oldum 8 günümAaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorum bende Edremit de yaşıyorum körfez de mi yaptırdınız
Hayırlı olsun nerede yaptırdınızEdremiteyim bende aşılama oldum 8 günüm
Balıkesir üniversitesi hastanesi de yaptırdımHayırlı olsun nerede yaptırdınız
Siz aşılama mı oldunuz olduysanız nerde yaptırdınızHayırlı olsun nerede yaptırdınız
Dilara hanım mıSiz aşılama mı oldunuz olduysanız nerde yaptırdınız
Hayr Balıkesir’de yaptırdımDilara hanım mı
Hem ovulasyon hem beta yaptım ama 5. Gündeym 14. Gün tekrar yapacağımMerhaba arkadaşlar bu ay aşılama oldum aşılma sonrası 11. Günden 13. Güne kadar öylesine ovulasyon testi yaptım . Ve fotoğrafdaki gibi çıktı . Böyle çıkan oldu mu yani benim gibi aşılama olup da ovulasyon testine bakan?
Merhaba ileti nizi yeni gördüm geçen ay yaptıramadım bugün tekrar gittim Meryem hanımın kliniğine regl 3 ncü günü bugün bu ay yumurtalarımın oluşumunu çok beğendi doktorum bu ayı kaçırmayalım kaliteli yumurtalarımız var aşılamaamazı bu ay yapıcaz inşllah.. konuyu açan O Ortan arkadaşımızın gittiği doktora gidiyorum çok memnunum çok tedbirli bir doktor bakalım inşallah güzel sonuç alırım siz ne yaptınız?Siz aşılama mı oldunuz olduysanız nerde yaptırdınız
Merhaba ileti nizi yeni gördüm geçen ay yaptıramadım bugün tekrar gittim Meryem hanımın kliniğine regl 3 ncü günü bugün bu ay yumurtalarımın oluşumunu çok beğendi doktorum bu ayı kaçırmayalım kaliteli yumurtalarımız var aşılamaamazı bu ay yapıcaz inşllah.. konuyu açan O Ortan arkadaşımızın gittiği doktora gidiyorum çok memnunum çok tedbirli bir doktor bakalım inşallah güzel sonuç alırım siz ne yaptınız?
Yaaaa işalllah sağlıklı güzel sonuç alırsınızbelirtiniz falan varmıBen ikinci aşılama oldum bugün 12 gün daha test filan yapmadım
ilk aşılamada olduğu gibi bel göğüs arıyo ama negatifti fazla bi değişik belirti yok bunuda beklicem test yapmicam bakalımYaaaa işalllah sağlıklı güzel sonuç alırsınızbelirtiniz falan varmı
Merhaba bende balıkesir unv hastanesınde asılama yaptırmak istiyorum sürec nasıl ilerliyor ücretleri nasıl rica etsem söyler misinizBalıkesir üniversitesi hastanesi de yaptırdım
Aşılama bi ücret almadılar iğneler biraz pahalıydıMerhaba bende balıkesir unv hastanesınde asılama yaptırmak istiyorum sürec nasıl ilerliyor ücretleri nasıl rica etsem söyler misiniz