- 18 Eylül 2021
- 440
- 438
- 31
Sana kocaman sarıldım rabbim gam keder uğratmasın sağlıkla gelsinSabah verdim ve sonuç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana kocaman sarıldım rabbim gam keder uğratmasın sağlıkla gelsinSabah verdim ve sonuç
Çok teşekkür ederim darısı artık önümüzdeki ay sana buradan seninde güzel haberlerini alırız inşallahSana kocaman sarıldım rabbim gam keder uğratmasın sağlıkla gelsin
Tabikide bildirim kuzum inşallah tuttunmuşturrrSende sonucunu burda bildirir misin inşallah senin bebeğin de tutunmaya başlamıştır
Merhaba canımm nasılsın sana şey soracaktım günde kaç adet femara içmiştinÇok teşekkür ederim darısı artık önümüzdeki ay sana buradan seninde güzel haberlerini alırız inşallah
Teşekkür ederim iyiyim günde 3 sefer içtimistim sadece 2 tane yumurtam gelişmişti biri 19 diğeri 22 milim olmuştuMerhaba canımm nasılsın sana şey soracaktım günde kaç adet femara içmiştin
Belkide ikizdir kız :)) inşallah tabi istermisin ikiz bilmiyorum ama öyle içimden geçtiTeşekkür ederim iyiyim günde 3 sefer içtimistim sadece 2 tane yumurtam gelişmişti biri 19 diğeri 22 milim olmuştu
Sağlıklı olsun da sayısı hiç fark etmezBelkide ikizdir kız :)) inşallah tabi istermisin ikiz bilmiyorum ama öyle içimden geçti
Ya Osman belki de iki kese görürsünTeşekkür ederim iyiyim günde 3 sefer içtimistim sadece 2 tane yumurtam gelişmişti biri 19 diğeri 22 milim olmuştu
Ben kendimi tek keseye alıştıriyorum pazartesi tekrardan kan tahlili verecem aradaki artışa bakacağız artıkYa Osman belki de iki kese görürsün
Sağlıklı olsun da inşallahBen kendimi tek keseye alıştıriyorum pazartesi tekrardan kan tahlili verecem aradaki artışa bakacağız artık
İnşallah Allah isteyene ikiz nasıp etsin inşallahSağlıklı olsun da inşallah
Kuzum test mi yaptın?? Çok erken değilmiMerhaba benim çatlatma iğnesinin 9. günü test yaptım negatif çizgi falan yok. 9. Günde iğnenin etkisi tamamen geçer mi????
Boşuna yapmayın 8-9. Günden sonra eğer döllenme olduysa Rahime yerleşiyor. Şimdi öğrenmek için çok erken ben 14. Gün gece kaset testte 15. Günde kanda öğrendim .Merhaba benim çatlatma iğnesinin 9. günü test yaptım negatif çizgi falan yok. 9. Günde iğnenin etkisi tamamen geçer mi????
Evet erken canım iğnenin etkisi var mı diye yaptım negatif. İğne etkisi 9. Günde tamamen geçmiş oluyor mu onu merak ediyorumKuzum test mi yaptın?? Çok erken değilmi
Teşekkür ederim. Igne etkisini görmek için yaptım ama demek ki iğne etkisi kalmamış. Test günüm 8 Aralık daha çok var ama çok heyecanlıyım dua edin bizeBoşuna yapmayın 8-9. Günden sonra eğer döllenme olduysa Rahime yerleşiyor. Şimdi öğrenmek için çok erken ben 14. Gün gece kaset testte 15. Günde kanda öğrendim .
İçini ferah tut artık eğer döllenme olduysa tutunmaya çalışıyordur . Buna sende destek ol verilen ilaçlari aksatma ve sağlıklı beslen proteinler al bol bol su iç ben hiç icmedigim kadar su içtim . çünkü günlük 2 bardak ancak içen biriyim . Vee inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsınTeşekkür ederim. Igne etkisini görmek için yaptım ama demek ki iğne etkisi kalmamış. Test günüm 8 Aralık daha çok var ama çok heyecanlıyım dua edin bize
Teşekkür ederim. Igne etkisini görmek için yaptım ama demek ki iğne etkisi kalmamış. Test günüm 8 Aralık daha çok var ama çok heyecanlıyım dua edin bize
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunİçini ferah tut artık eğer döllenme olduysa tutunmaya çalışıyordur . Buna sende destek ol verilen ilaçlari aksatma ve sağlıklı beslen proteinler al bol bol su iç ben hiç icmedigim kadar su içtim . çünkü günlük 2 bardak ancak içen biriyim . Vee inşallah en kısa zamanda güzel haberi alırsın
Anladım kuzum benim geçmiş demekki şimdi 9nu bekle allahın izniyle hayırlı haberi alıcaz belirti var mı hiç?Evet erken canım iğnenin etkisi var mı diye yaptım negatif. İğne etkisi 9. Günde tamamen geçmiş oluyor mu onu merak ediyorum
Insallh canim dun geceden beri belimde bazen hafif bazen orta şiddette agri var goguslerde de hafif sizlama var sende ne var ne yokAnladım kuzum benim geçmiş demekki şimdi 9nu bekle allahın izniyle hayırlı haberi alıcaz belirti var mı hiç?