Aşilarimiz ve aylik kontrollerimiz....

fikriyecim bizimkiler 11 aylık ama senin kuzun daha küçük ayına göre çok iyi sen biraz tombik olsun istiyosun sanırımyerimseniben ama zaten öyle görünüyor bozma moralini canım gayet güzel boyuda kilosuda 200 gr almışsa oda iyi eskisi gibi artık 1 kilo alamazlarki düşünsene o zaman 3 yaşında kaç kilo olurlar artık böyle gram gram alacaklar.

fikriyecim bizimkiler 11 aylık ama senin kuzun daha küçük ayına göre çok iyi sen biraz tombik olsun istiyosun sanırımyerimseniben ama zaten öyle görünüyor bozma moralini canım gayet güzel boyuda kilosuda 200 gr almışsa oda iyi eskisi gibi artık 1 kilo alamazlarki düşünsene o zaman 3 yaşında kaç kilo olurlar artık böyle gram gram alacaklar.

SEN KONUŞMA BU KONUDA TUZU KURU SENİİİİ :mymeka:BEN GEREKEN TESELLİYİ VERİRİM FİKRİYEYE kaydirigubbakcemile3FİKRİYECİM BAK BENİM KIZIM DA KÜÇÜK KALDI AMA OLSUN SAĞLIK OLSUN CANIM BENİM senağlama

ŞAKASI Bİ YANA BAZI ÇOCUK DURA DURA BÜYÜRMÜŞ YANİ BİRDEN BOY KİLO ATAR BAZI DÖNEM DURAKLARMIŞ CANIM Kİ ZATEN SENİNKİNİN BOYU DA KİLOSU DA ÇOK İYİ.. SAĞLIKLI GÜNLER ..a.s.

SEN KONUŞMA BU KONUDA TUZU KURU SENİİİİ :mymeka:BEN GEREKEN TESELLİYİ VERİRİM FİKRİYEYE kaydirigubbakcemile3FİKRİYECİM BAK BENİM KIZIM DA KÜÇÜK KALDI AMA OLSUN SAĞLIK OLSUN CANIM BENİM senağlama

ŞAKASI Bİ YANA BAZI ÇOCUK DURA DURA BÜYÜRMÜŞ YANİ BİRDEN BOY KİLO ATAR BAZI DÖNEM DURAKLARMIŞ CANIM Kİ ZATEN SENİNKİNİN BOYU DA KİLOSU DA ÇOK İYİ.. SAĞLIKLI GÜNLER ..a.s.

a.szemuszemus

çocuklarımızın gelişim hızları düşmeye, kontroller azalmaya başlayınca başlığımız da arka sayfalarda kaldı. ben bugun oğlumu sağlık ocağına götürdüm, tartısı alınsın, kontrol olsun diye (tümüyle isteğe bağlı).. 11,240 kg olmuş, boyu da 82 cm, uzamamış. bu arada ebe 13 ay dolunca yapılan hepatit a aşısı olduğunu söyledi.ben de gitmişken yaptırdım. ateş yapabilir dediler ama çok şükür ateşi çıkmadı. umarım rahat bir gece geçirir oğlum. siz de hepatit a yaptırdınız mı?

çocuklarımızın gelişim hızları düşmeye, kontroller azalmaya başlayınca başlığımız da arka sayfalarda kaldı. ben bugun oğlumu sağlık ocağına götürdüm, tartısı alınsın, kontrol olsun diye (tümüyle isteğe bağlı).. 11,240 kg olmuş, boyu da 82 cm, uzamamış. bu arada ebe 13 ay dolunca yapılan hepatit a aşısı olduğunu söyledi.ben de gitmişken yaptırdım. ateş yapabilir dediler ama çok şükür ateşi çıkmadı. umarım rahat bir gece geçirir oğlum. siz de hepatit a yaptırdınız mı?

cnm biz yaşında zatüre son doz ve kızamık aşılarını olduk.. önümüzdeki ay su çiçeği aşısı vurulacak kuzum .. hepatit a demediler sağlık ocağından mart ayına kadar başka aşımız yok CADIARZU

benim ogulum bu ay boyu uzamamis 77 cm kalmis ama bu sefer iyi kilo almis kilosu 11/640gr olmus.benimki duzenli buyumuyor ya kilo alir boyu uzamas ya da boyu uzarssa kilo almiyor.Ne yapalim alistik artik.Bakalim 13 aylik olunca boyumuz uzarmi.Biz kkk asisi olduk 15 aylikken su cicegi olcak.

dilerseniz siz de sorun sağlık ocağına.. hepatit A aşısı 13 ay dolunca başlanabiliyormuş.

Kizlar biz burda (ABD) 12. ayinda Hepatit A yaptirdik Tr.de belki farklidir bilemiyorum...

kızlar su çiçeği aşısı yaptıran oldu mu .. bu hafta sonu yaptırcam da merveye .. ateş kızarıklık filan ouyo mu ??

iyi ates yapmiyorsa cok iyi bende ates yapmasindan korkuyorum.

Benim forumlardan edindiğim izlenime göre, aşıyı olan suçiçeği geçiriyor. ben de korktuğum için yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım..

geçenlerde arkadaşım 4 yaşındaki kızını doktorun tavsiyesi üzerine grip aşısı yaptırdı. o geceden başlayarak ateşlendi ve günlerce bulantı kusma ve ishal sıkıntısı ile eridi yavrucak. kendiliğinden grip olsa bu kadar kötü geçirmezdi heralde. pişman oldular.. bunları duyunca kafam karışıyor. ne yapsak bilemedim..:sm_confused:

asi cok guzel birsey ama dozu cok onemli,Ilk asilar vuruldugu zamanlarda daha deneme donemlerinde asilardan cok olen olmustur,Uzun sure asilar cok ulkelerde yasakmis.Daha sonra uzun arastirmalardan sonra en doguru dozlari bulup asilar yapilmaya baslamistir.Hala asilardan hastalanan insanlar cok var bunun sebebi doguru dozu kacirmak.

bugün su çiçeği aşısı vurdurduk.. 77 cm 10.7 kilo merve .. tam kilo alıyo büyüyo derken dişleri yüzünden iştahı birden kesildi.. inş. çok zayıflamaz.. en azından boyu uzamış ecük o neydi öyle 3 ay 69 cm de çakılmıştık :eek: eee büyükler ne demiş dünyaya gelen büyüyor a.s

febicim bizim kizlar kibarcik goren kilolu zannediyor zeynep duru yu biz de carsamba grip asisi yaptirdik. 80 cm 10,5 kilo imis:) saglikli olsunlar da..
bu ara burdan kiyafet aliyorum 12- 18 ayliklar buyuk gelio
gecenler de 9 aylik pijama alti aldim tam geldi kafaya taktim aslinda kucuk mu bizim kiz diye yada kiyafetler mi buyuk. simdi uzerinde 6 aylik tulumlarindan var mesela rahat rahat oluyo:KK43:

febicim bizim kizlar kibarcik goren kilolu zannediyor zeynep duru yu biz de carsamba grip asisi yaptirdik. 80 cm 10,5 kilo imis:) saglikli olsunlar da..
bu ara burdan kiyafet aliyorum 12- 18 ayliklar buyuk gelio
gecenler de 9 aylik pijama alti aldim tam geldi kafaya taktim aslinda kucuk mu bizim kiz diye yada kiyafetler mi buyuk. simdi uzerinde 6 aylik tulumlarindan var mesela rahat rahat oluyo:KK43:

Canim bize de amerikdan kiyafen hediye gonderiyorlar arasir,benim bisey fark etigim var,bazi kiyafet uzun ve dar olur bazi ise genis ve kisa,yani stendart farkli olabilir.Mesel burda da ferkili yabanci markalr var ve bazilardan daha kucugunu aliriz bazi ise daha buyuk nomara,ama yerli malindan alinca nerdeyise tam bizim ayimiza gore oluyor.

febicim cizelgen dogrumu bi yanlislik yok demi ?

ewet doğru ni demek istiyon :1closedeyes: göbişim önde gidiyo ecük nolmuş yanee :roflol:

cnm ben de göbiş eritme takımındayım linkleri verim sizi de bekleriz :)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ini-eritmek-isteyenlerin-yaris-alani-2-a.html

Göbeğinizi eritmek için bugün ne yaptınız? - Sayfa 197 - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

cnm açıklama yapim bel ölçüm 77-78 filan göbek deliği hizasından ölçüm ise 95 .. sezeryan sonrası berbat bi göbişle başbaşa kaldım maalesef mafoldumben kilom 54 boy da 1.54 filan zati naniknanik durum bu içler acısı ama gerçek umarım mekikle sporla vücudum şekle girer aşırı bi kilo derdim yok bölgesel sorunum :a015:

evet cnm kaliplar farkli olabiliyor ama 6 aylik tulumu Turkiye den Ceylan dan almistik:) ama normal galiba sadece sisko degil:)

X