Aşilarimiz ve aylik kontrollerimiz....

maŞaŞalh kanycımm kızınaa benımoĞlanı yetıŞmıŞ vallaa bızdee 82 1 aydır felan olÇÜnmÜyoruzz en son 82 ıdıı

aahhhh aaahhh bi 70 olaydı hep 69 hep 69.... hiç değilse 7 ile başlayınca bana moral olur yaws :eek:

benimkızım 11 kilo ve 74 cm gecen hafta götürdüm dra...dr muhallebi tarzı seyler veriyosan verme dedi kilosu için ben zatene kızıma hiç muhallebi vermedimki ..
zaten cogunluk emziriyorum ek gıda yiyor ama cogunluk emiyor

benimkızım 11 kilo ve 74 cm gecen hafta götürdüm dra...dr muhallebi tarzı seyler veriyosan verme dedi kilosu için ben zatene kızıma hiç muhallebi vermedimki ..
zaten cogunluk emziriyorum ek gıda yiyor ama cogunluk emiyor

11 kıloya cok mu dedı doktor.benım kızım 10250 bana cok zayıf gelıyor 750 gr cok mu fark eder

evet canım cok dedi anlamış degilim ama bizim drumuz istb..da o öyle bişey demedi hangisine inanıcam şaştım valla

canım ben burada ozgur beye gıdıyorum once hayat hastenesındeydı sımdı gozde kıslaya gecmıs bugun de goturecegım kızımı.coook memnunum ınsallah ıhtıyac olmaz fakat olursa da aklında bulunsun

canım ben burada ozgur beye gıdıyorum once hayat hastenesındeydı sımdı gozde kıslaya gecmıs bugun de goturecegım kızımı.coook memnunum ınsallah ıhtıyac olmaz fakat olursa da aklında bulunsun

canım ben sevgi hastn.götürdüm ama bidaki ayki kontrümüzde not aldım dediğin dra giderim cnm cok tesk...opuyorumnanaktan

emoşum, muhallebi vermedim hiç demişsin ya ne veriyorsun son öğün olarak?

bişey daha soracağım kzlar; evde tavuk suyum var yarın çorbasına kullanacağım, içine kıyma karıştırsam ağır olur muki?

canım akşam yatmadan önce emziriyorum ben ne kadar yese bile memede uyudugu için emiyor bu yuzden ondacn önce bişey yedirmiyorum

bişey daha soracağım kzlar; evde tavuk suyum var yarın çorbasına kullanacağım, içine kıyma karıştırsam ağır olur muki?

canım ağır olmaz fakat bence ayrı ayrı yapsan daha iyi olur.efiyet olsun kuzuna...

maşallah bebişleree..kızlar moralınızı bozmayın bencee temmz beişleriinden çizelgenın altına inen yok bencee maşalalh hepsınee...

tavuk suyuna kıyma karıştırırsan bebişinin yerinde olmak istemem canım :bbo: şaka bi yana ne gerek var ayrı yedir karıştırma bence yerimseniben

Bizimki bu 10 aylik oldu bu ay sadece 200 gr almis 10400 gr ve 3sm uzamis 76cm olmus.ah nerde bu eski kilolarimiz.Ama bunada sukur.Saglikli olsunda baska bir sey istemem.

fikriyecım maşallahh bebişinee fayet ıyı bence boyu kılosuuu..çok haraketlendıler canım o nendele kılo almıyorlarr bu dönemlerddeee sıkma canını

fikriyecım maşallahh bebişinee fayet ıyı bence boyu kılosuuu..çok haraketlendıler canım o nendele kılo almıyorlarr bu dönemlerddeee sıkma canını

sagul canim,dr da cok iyi diyorda ama diyer bebekler 80 cm uzun 11000 gr duyunca acaba benimki kucuk mu ne.Ama yineden soyliyecem en onemlisi saglik/

X