Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Aşılar eksik mi???????

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

nergisayse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
594
4
116
Kırklareli
merhaba kızlar.Dün bir arkadaşım bebeğinin 2. 4. ve 6. aylarda yapılması gereken çocuk felci ve HIB menenjit aşılarının yapılmadığını farketmiş aşı takviminde.Bende aşı takvimine baktım benim oğlumunda çocuk felci ve HIB menenjit aşısı yapılmamış.Hatta bu aşıların 15. ayda 4.dozu yapılması gerekiyor öyle yazıyor aşı takviminde.Yoksa aşılar eksik mi yapıldı? Kafam çok karışık sağlık ocağında da bu aşılarla ilgili birşey söylenmedi.Zaten sağlık ocağındaki hemşiremiz değişti ne sorsam dudak büzüyor.Sizler bebeklerinize bu aşıları yaptırdınız mı?

her hastanenin aşı kartı güncel değil takılmayın siz söylenilen zamanda aşıya götürdüyseniz eksik değildir boşuna üzülmeyin

benim bildiğim 15. ayda aşı yok
ama özel olarak hastaneye felan götürüyorsanız oranın aşı takvimiyle sağlık ocaklarının aşı takvimi pek tutmuyor

evet arkadaşlar aşılarla ilgili bir problem yokmuş.Aşı kartlarını yurt dışındaki aşı kartlarına göre yapılıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…