aşılamayla ilgili lütfen yardım edin

yazını bende yeni gcrdüm aşılama oldum tamda 14 şubatta inşaallah olur tüm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim allah senin yüzünüde güldürür inşallah benim aşılamada bildiğin gibi tek yumurtayla oldu tek sıkıntım aslında sevindim çünkü eşimin sipermi 15milyondan 80 milyona yükseldi keçi boynuzu kürüyle ama bu seferde ileri hızlı sayısı 0 ileri hızlı yavaş çok buda yeter bakalım bidahaki perşembe sonuçlarım belli olacak

canım 15 milyondan 80 milyona nasıl çıktı? sadece keçiboynuzu kürüyle mi?? we ne kadar sürede bu sayıya ulaştı canım??? bizde 7 aydır bebek istiyoruz olmuyo en son dr gittigimizde 10 milyon çıktı ileri hareket sayısı % 60 yavaş hareketli %40 hareketsiz diye bi şey yazmıyo. dr bize de aşılama dedi... bu konuda biraz cahilim galiba, aşılamanın nasıl oldugunu bile bilmiyorum.. biraz bilgilendirirseniz çok sewinirim kızlar.. umarım hepinizin bebişleri tutmuştur...

Kızlar aşılamam yapıldı ewe gidiyorum...yıkama sonrası sperm sonuçlarını yazıyorum bi bakın...sperm sayısı=7 milyon,motilite=%90,progresif motilite=%4=27,%3=58,%2=5,%1=10 sonuçlar böle kızlar.çok iyi değil galiba doktorum kötü değil dedi.benim iyice umudum gitti bu aydan

Kızlar aşılamam yapıldı ewe gidiyorum...yıkama sonrası sperm sonuçlarını yazıyorum bi bakın...sperm sayısı=7 milyon,motilite=%90,progresif motilite=%4=27,%3=58,%2=5,%1=10 sonuçlar böle kızlar.çok iyi değil galiba doktorum kötü değil dedi.benim iyice umudum gitti bu aydan

hayirli olsun insallah tutar canim.ALLAH kimseyi evlat hasretiyle yandirmasin.en kisa zamanda insalalh guzel haberlerini aliriz.insalalh melegin seninledir

Back