merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim ilk 2 sene çocuk yapmadık maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden son bir seneden beri çocuk için uğraşıyoruz ilk 5 ayımız serophone adlı yumurta geliştirici haplarla tedaviye başladık tedaviye yumurtam gelişti fakat olmadı eşimin siperm sayısıda düşük 15 milyon olmadı 3 deneme sonrası aşılamaya geçtik yalnız kaafama takılan sorun şu ganol f 450 75 ml vuruluyorum göbekten ve sadece bir yumurtam gelişmiş bir yumurtayla başarı şansım çok az değilmi normalde bu iğnelerle daha çok yumurta elde ediliyor diye biliyorum doktoruma sorduğumda zaten en düşüğünü bilerek verdim tek olsun diye dedi haklı olabilir ama zten ben yumurtlama hapıyla nadirende olsa 2 yumartam bile oluyordu bizde ssk ve bğkur yok bu iğneler 2 kutu oldu 700 milyon yumurtlama hapı okadar yüksek değildi doktorum neden böyle yaptı anlamadım tamam bu sipermle ancak aşılıma olur biliyorum fakat benim bildiğim bu iğnelerle en fazla 3 yumurta elde edilip aşılama şansını yükseltmek değilmi kusura bakmayın biraz uzun oldu bu arada heralde en geç çarşamba aşılamam olur şimdiden ALLAH herkeze bebek nasip eder inşallah benim gibi dualarımız birbirimize eksik etmeyelim cevaplar için şimdiden teşekkür ederim