aşılamayla ilgili lütfen yardım edin

rfn

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
25
0
16
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim ilk 2 sene çocuk yapmadık maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden son bir seneden beri çocuk için uğraşıyoruz ilk 5 ayımız serophone adlı yumurta geliştirici haplarla tedaviye başladık tedaviye yumurtam gelişti fakat olmadı eşimin siperm sayısıda düşük 15 milyon olmadı 3 deneme sonrası aşılamaya geçtik yalnız kaafama takılan sorun şu ganol f 450 75 ml vuruluyorum göbekten ve sadece bir yumurtam gelişmiş bir yumurtayla başarı şansım çok az değilmi normalde bu iğnelerle daha çok yumurta elde ediliyor diye biliyorum doktoruma sorduğumda zaten en düşüğünü bilerek verdim tek olsun diye dedi haklı olabilir ama zten ben yumurtlama hapıyla nadirende olsa 2 yumartam bile oluyordu bizde ssk ve bğkur yok bu iğneler 2 kutu oldu 700 milyon yumurtlama hapı okadar yüksek değildi doktorum neden böyle yaptı anlamadım tamam bu sipermle ancak aşılıma olur biliyorum fakat benim bildiğim bu iğnelerle en fazla 3 yumurta elde edilip aşılama şansını yükseltmek değilmi kusura bakmayın biraz uzun oldu bu arada heralde en geç çarşamba aşılamam olur şimdiden ALLAH herkeze bebek nasip eder inşallah benim gibi dualarımız birbirimize eksik etmeyelim cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

Canım ben konunu yeni gördüm.inş yazdığımı görürsün.aynı soru bendede var.yarın yada öbür gün aşılamam olcak ve tek yumurtam gelişti.iğne ile hemde.benimde hap kullandığım zaman daha çok oluyodu yumurtam anlamadım...sen naptın oldumu aşılaman

Yok canım en az 12 gün olması lazım..sen 14. Günü bekle benimde yarın yada öbür gün aşılamam olcak.ikinci olcak benim.malesef tek yumurtam var inş tutar

merhaba ben asilamaya karar verildiginde doktorum bana aciklama yaparken dediki 1 ve 2 yumurta olursa asilama deniyoruz 2 den fazlasini denemiyoruz .böyle dahasaglikli bir hamilelik olur dedi.ve benim turkiyedeki arkadasim tek yumurtayla ilk denemesinde tuttu .yani ALLAH verdimi oluyor cnm.herseyin hayirlisi.insallah senin icinde hayirlisi olur

merhaba arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim ilk 2 sene çocuk yapmadık maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden son bir seneden beri çocuk için uğraşıyoruz ilk 5 ayımız serophone adlı yumurta geliştirici haplarla tedaviye başladık tedaviye yumurtam gelişti fakat olmadı eşimin siperm sayısıda düşük 15 milyon olmadı 3 deneme sonrası aşılamaya geçtik yalnız kaafama takılan sorun şu ganol f 450 75 ml vuruluyorum göbekten ve sadece bir yumurtam gelişmiş bir yumurtayla başarı şansım çok az değilmi normalde bu iğnelerle daha çok yumurta elde ediliyor diye biliyorum doktoruma sorduğumda zaten endüşüğünü bilerek verdim tek olsun diye dedi haklı olabilir ama zten ben yumurtlama hapıyla nadirende olsa 2 yumartam bile oluyordu bizde ssk ve bğkur yok bu iğneler 2 kutu oldu 700 milyon yumurtlama hapı okadar yüksek değildi doktorum neden böyle yaptı anlamadım tamam bu sipermle ancak aşılıma olur biliyorum fakat benim bildiğim bu iğnelerle en fazla 3 yumurta elde edilip aşılama şansını yükseltmek değilmi kusura bakmayın biraz uzun oldu bu arada heralde en geç çarşamba aşılamam olur şimdiden ALLAH herkeze bebek nasip eder inşallah benim gibi dualarımız birbirimize eksik etmeyelim cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

merhaba önce guzel dileklerin icin tesekur ederim .asilama icin doktor tek yumurta olmasi veya 2 olabilir.Benim doktorum dediki bana 2 den fazla yumurtan buyurse asilama iptal olur dedi.ve saglikli olmaz dedi bana bilmiyorum.insallah hayirlisi neyse rabbim onu nasip etsin

amin canım inş kaç senedir bekliyoruz inş olur

insallah .peki sakincasi yoksa sizde ne gibi problem vardi.bizde esimde superm sayisi yuksek fakat harketsiz .ileri hareket dusuk.fakat ben yurt disinda yasiyorum burdaki doktorlarda hic bir problem yok diyorlar kime inanacagimi sasirdim acikcasi

merhaba ben asilamaya karar verildiginde doktorum bana aciklama yaparken dediki 1 ve 2 yumurta olursa asilama deniyoruz 2 den fazlasini denemiyoruz .böyle dahasaglikli bir hamilelik olur dedi.ve benim turkiyedeki arkadasim tek yumurtayla ilk denemesinde tuttu .yani ALLAH verdimi oluyor cnm.herseyin hayirlisi.insallah senin icinde hayirlisi olur

İnşallah canım allah isteyen herkese versin

Canım ben konunu yeni gördüm.inş yazdığımı görürsün.aynı soru bendede var.yarın yada öbür gün aşılamam olcak ve tek yumurtam gelişti.iğne ile hemde.benimde hap kullandığım zaman daha çok oluyodu yumurtam anlamadım...sen naptın oldumu aşılaman

yazını bende yeni gcrdüm aşılama oldum tamda 14 şubatta inşaallah olur tüm güzel dileklerin için çok teşekkür ederim allah senin yüzünüde güldürür inşallah benim aşılamada bildiğin gibi tek yumurtayla oldu tek sıkıntım aslında sevindim çünkü eşimin sipermi 15milyondan 80 milyona yükseldi keçi boynuzu kürüyle ama bu seferde ileri hızlı sayısı 0 ileri hızlı yavaş çok buda yeter bakalım bidahaki perşembe sonuçlarım belli olacak

Back