• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama AŞILAMASI TUTANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Rukenn65

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
84
48
18
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katildim aşılama yapipta tutan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum

Hosbulduk siz aşılama mi yaptiniz
Evt asilama yaptirdim.1.asilamam tutmadi ilac ile yaptirmistim.2.asilamami igne tedavisiyle yaptirdim tuttu ama kimyasal gebelik yasadim.3.asilamamda şuan oğluma hamileyim. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ins

Rabbim uzun ömürler versin insallah ben de bu ay olacam ama stresten adet olamiyorum her kafadan biseyler çıkıyor keşke kimseye soylemeseydim

Rabbim uzun ömürler versin insallah ben de bu ay olacam ama stresten adet olamiyorum her kafadan biseyler çıkıyor keşke kimseye
Amin canim Allah razi olsun darisi ins en kisa zamanda sana olsun.sorun nedir sizde?bizde sebebsiz infertilite denildi.kimlere söyledin?ben annem ve kiz kardesim haric kimseye söylemedim,esimede ailesine söylememesini söyledim

Sorun eşimde varikosel çıktı amaliyatta olmak istemedi doktor sülük tedavisi önerdi onu yaptik ilaç kullaniyor simdi

Ben kendi aileme söylemedim eşim ailesiyle paylaştı ve birden yayıldı bu bizi çok etkiledi simdi asilamayida duydular sorun sendeki asilama yapiyor doktor dediler en son artık asilama yapmayacağım dedim onlara inan stresten adetim gecikti doktorda ariyor halen olmadin mi diyor

Ben kendi aileme söylemedim eşim ailesiyle paylaştı ve birden yayıldı bu bizi çok etkiledi simdi asilamayida duydular sorun sendeki asilama yapiyor doktor dediler en son artık asilama yapmayacağım dedim onlara inan stresten adetim gecikti doktorda ariyor halen olmadin mi diyor
Ya iste cok yanlis...eşin keşke ailesine bunu söylemeseydide Senide bu duruma sokmasaydi.ben cok kizardim Esim öyle birsey yapsaydi hic hos degil,ailesini en cok esin taniyor sonucta...sende esine sorunun kendisinde oldugunu ailesine söylemesi konusunda israr et en azindan senin üzerine gelmeyi biraksinlar.

Ya iste cok yanlis...eşin keşke ailesine bunu söylemeseydide Senide bu duruma sokmasaydi.ben cok kizardim Esim öyle birsey yapsaydi hic hos degil,ailesini en cok esin taniyor sonucta...sende esine sorunun kendisinde oldugunu ailesine söylemesi konusunda israr et en azindan senin üzerine gelmeyi biraksinlar.
Haklisiniz çok yanlış ama eşimde çok pisman oldu şu an asilamayi yapmiyacagimizi düşünüyorlar en azindan bu konu için hiç aramiyorlar

Aşılama yapilirken agriniz oldu mu nelere dikkat ettiniz
[/QUOTE]
Ben gözümü kapattim bol bol dua ettim,hic düşünmemeye çalıştım. Çünki hersey evlat icindi çok hissetmedim açıkcası.doktorumda rahatlatti epey sanirim kendini kasmamak en Iyi yardim

Haklisiniz çok yanlış ama eşimde çok pisman oldu şu an asilamayi yapmiyacagimizi düşünüyorlar en azindan bu konu için hiç aramiyorlar
Erkekler genelde neler olabilecegini ön göremiyorlar biz kadinlar gibi degiller maalesef.bosver üzme Sen kendini asilamayi yapin hayirlisiyla tutar ins

Back