Amin diyelim1.aşılamı şehir dışında özel bi hastane de yaptırmıştım ama onda öncesinde yumurta geliştrmek için Bi ilaç kullanılmadı hiç çatlatma aşılama ve duphaston kullanmıştım o zaman, bu 2. Aşılama işte devlet hastanesinde yaptırmak istedim tabi sperm yıkama işlemi özel hastanede oldu yine de , doktorum çok ilgili sağolsun keşke en baştan beri o olsaydı doktorum amh değerim 1.20 lerde benim bu aşılama öncesinde de bi 3 ay gıda takviyesi kullandım pro-women diye
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yaş kaçtı peki sizinAmin diyelim1.aşılamı şehir dışında özel bi hastane de yaptırmıştım ama onda öncesinde yumurta geliştrmek için Bi ilaç kullanılmadı hiç çatlatma aşılama ve duphaston kullanmıştım o zaman, bu 2. Aşılama işte devlet hastanesinde yaptırmak istedim tabi sperm yıkama işlemi özel hastanede oldu yine de , doktorum çok ilgili sağolsun keşke en baştan beri o olsaydı doktorum amh değerim 1.20 lerde benim bu aşılama öncesinde de bi 3 ay gıda takviyesi kullandım pro-women diye
27 yaşındayım ben sizHakkımızda hayırlısı olsun inşallah yaş kaçtı peki sizin
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınızBende 10 Kasım da aşılama yaptırmıştım yarın kan vercem heralde bana da dua eder misiniz6 senedir bekliyorum
2327 yaşındayım ben siz
Amin teşekkür ediyorumİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Ben 6 seneden beri de bekliyorum bide
Kaç yıllık evlisin ki sen yanlış tedaviler oldu yazmıştın önceki yazılarda galiba ne gibi yanlış uygulamalar oldu ki
4 yıllık evliyim ilk seneden başladık tedaviye . İlk sene asla olmaz tüp bebek ile bile olmaz dediler ama ikimizde belli bı şey yoktu. Sonra perde var dediler arka arkaya rahim filmi çekildim biri var dedi biri yok dedi biri var gibi girip bakalım dedi kafayı yiyecek duruma gelmiştim Ameliyat olmaktan değil ama yanlış bı şey olur diye başka doktora gittim iyi bı doktora o bunların hiç birinin olmadığını sadece pco olduğunu söyledi tabi bu arada ben hormon ilaçları doğum kontrol hapları kortizonlar şeker ilaçları bı dünya ilaç bı dünya tedaviye girdim hiç birinde 1 tane yumurtam büyümedi hiç yani artık yorulmuştum. Bu doktorum ile yumurta büyüdü aşılama yapıldı bakalım hayırlısı tutacakmi tutmayacak mi bilemiyorumKaç yıllık evlisin ki sen yanlış tedaviler oldu yazmıştın önceki yazılarda galiba ne gibi yanlış uygulamalar oldu ki
Merhaba ben zonguldakta ozel bir hastanede yaptirdim olmadi en son pes edip tup bebek yaptirdim istanbul bahceci umut tüp bebek merkezinde eger tup bebek yaptirirsaniz burayi bir dusunun derim ben cok memnun kaldimMerhaba siz aşılamayı nerede yaptırmayı tercih ettiniz? Bende sizin gibi yollardan geçtim ve 2. Kez de aşılama tutmayınca tüp bebek düşünüyoruz
Yani bunu diyen doktorları anlamıyorum gerçekten bana da zaten çok geç kalmışsın tüp bebek bile Bi ihtimal demişti doktorun biri, doktor gerçekten çok önemli moral motivasyon için öncelikle olmazsa da içimiz başka dese de yapacak bişey yok sağlık olsun huzur olsun inşallah4 yıllık evliyim ilk seneden başladık tedaviye . İlk sene asla olmaz tüp bebek ile bile olmaz dediler ama ikimizde belli bı şey yoktu. Sonra perde var dediler arka arkaya rahim filmi çekildim biri var dedi biri yok dedi biri var gibi girip bakalım dedi kafayı yiyecek duruma gelmiştim Ameliyat olmaktan değil ama yanlış bı şey olur diye başka doktora gittim iyi bı doktora o bunların hiç birinin olmadığını sadece pco olduğunu söyledi tabi bu arada ben hormon ilaçları doğum kontrol hapları kortizonlar şeker ilaçları bı dünya ilaç bı dünya tedaviye girdim hiç birinde 1 tane yumurtam büyümedi hiç yani artık yorulmuştum. Bu doktorum ile yumurta büyüdü aşılama yapıldı bakalım hayırlısı tutacakmi tutmayacak mi bilemiyorum
Ben ilk evlendim 18 yaşındayken ilk ay adet gecikmesiyle gittiğim doktor sadece karından ultrasonla bakarak dedi seni. Asla çocuğun olmaz diye ne hormonlar ne rahim filmi nede eşime dair hiç bı şey yoktu elinde dünyam başıma yıkılmıştı daha yeni evliydim çok kötüydü kesinlikle doktorun da iyisi olması gerekYani bunu diyen doktorları anlamıyorum gerçekten bana da zaten çok geç kalmışsın tüp bebek bile Bi ihtimal demişti doktorun biri, doktor gerçekten çok önemli moral motivasyon için öncelikle olmazsa da içimiz başka dese de yapacak bişey yok sağlık olsun huzur olsun inşallah
Merhaba doktorunuz kimdi acabaMerhaba ben zonguldakta ozel bir hastanede yaptirdim olmadi en son pes edip tup bebek yaptirdim istanbul bahceci umut tüp bebek merkezinde eger tup bebek yaptirirsaniz burayi bir dusunun derim ben cok memnun kaldim
Merhaba prof. Dr ebru öztürk'tü hem güler yüzlü hem cok ilgiliydi son derece memnun kaldimMerhaba doktorunuz kimdi acaba
Teşekkür ederimMerhaba prof. Dr ebru öztürk'tü hem güler yüzlü hem cok ilgiliydi son derece memnun kaldim
Rica ederimTeşekkür ederim
Merhaba benimde çatlatma iğnesinden bir gün önce ve aşılamadan sonra toplam 4 gündür ovülasyon testim pozitif çıkıyor neden aceba kist mi oluştu gebelik mi var noluyor yahuSakin olun endişe edilecek bir durum yok , aşılama sürecinde kullandığınız çatlatma iğnesi bir kaç güm böyle belirtiler yapıyor. Beraberinde gaz sancısı karında şişlik de yaşayabilirsiniz. Progestan hap kullanıyorsanız şuan o da böyle belirtiler yapar . inşallah pozitifle sonuçlanır aşılamanız
Hormon ilaçları ve iğne kullandınığınız için östrojen seviyeniz , progesteron seviyeniz yükseldi haliyle . O nedenle pozitif çöküyordur , negatif düşünmeyin kist oluşması çok düşük ihtimal oluyor aşılama olan kişilerde . Hayırlısıyla pozitif haberler alırsınız inşallahMerhaba benimde çatlatma iğnesinden bir gün önce ve aşılamadan sonra toplam 4 gündür ovülasyon testim pozitif çıkıyor neden aceba kist mi oluştu gebelik mi var noluyor yahu
Hormon ilaçları ve iğne kullandınığınız için östrojen seviyeniz , progesteron seviyeniz yükseldi haliyle . O nedenle pozitif çöküyordur , negatif düşünmeyin kist oluşması çok düşük ihtimal oluyor aşılama olan kişilerde . Hayırlısıyla pozitif haberler alırsınız inşallah
Aşılamamın 5. Günü kasık batması iyi bişeymiBelki yerleşme kanamasııdır öyle diyolar. Aşılamanın 8.günü demi, benim 10.günüm Aşılama ertesi günü renkli akıntı oldu bidha olmadı benim de 2. Aşılamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?