Aşılaması tutanlar Yardım

Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yaş kaçtı peki sizin

Kaç yıllık evlisin ki sen yanlış tedaviler oldu yazmıştın önceki yazılarda galiba ne gibi yanlış uygulamalar oldu ki
4 yıllık evliyim ilk seneden başladık tedaviye . İlk sene asla olmaz tüp bebek ile bile olmaz dediler ama ikimizde belli bı şey yoktu. Sonra perde var dediler arka arkaya rahim filmi çekildim biri var dedi biri yok dedi biri var gibi girip bakalım dedi kafayı yiyecek duruma gelmiştim Ameliyat olmaktan değil ama yanlış bı şey olur diye başka doktora gittim iyi bı doktora o bunların hiç birinin olmadığını sadece pco olduğunu söyledi tabi bu arada ben hormon ilaçları doğum kontrol hapları kortizonlar şeker ilaçları bı dünya ilaç bı dünya tedaviye girdim hiç birinde 1 tane yumurtam büyümedi hiç yani artık yorulmuştum. Bu doktorum ile yumurta büyüdü aşılama yapıldı bakalım hayırlısı tutacakmi tutmayacak mi bilemiyorum

Merhaba siz aşılamayı nerede yaptırmayı tercih ettiniz? Bende sizin gibi yollardan geçtim ve 2. Kez de aşılama tutmayınca tüp bebek düşünüyoruz
Merhaba ben zonguldakta ozel bir hastanede yaptirdim olmadi en son pes edip tup bebek yaptirdim istanbul bahceci umut tüp bebek merkezinde eger tup bebek yaptirirsaniz burayi bir dusunun derim ben cok memnun kaldim

Yani bunu diyen doktorları anlamıyorum gerçekten bana da zaten çok geç kalmışsın tüp bebek bile Bi ihtimal demişti doktorun biri, doktor gerçekten çok önemli moral motivasyon için öncelikle olmazsa da içimiz başka dese de yapacak bişey yok sağlık olsun huzur olsun inşallah

Ben ilk evlendim 18 yaşındayken ilk ay adet gecikmesiyle gittiğim doktor sadece karından ultrasonla bakarak dedi seni. Asla çocuğun olmaz diye ne hormonlar ne rahim filmi nede eşime dair hiç bı şey yoktu elinde dünyam başıma yıkılmıştı daha yeni evliydim çok kötüydü kesinlikle doktorun da iyisi olması gerek

Merhaba benimde çatlatma iğnesinden bir gün önce ve aşılamadan sonra toplam 4 gündür ovülasyon testim pozitif çıkıyor neden aceba kist mi oluştu gebelik mi var noluyor yahu

Merhaba benimde çatlatma iğnesinden bir gün önce ve aşılamadan sonra toplam 4 gündür ovülasyon testim pozitif çıkıyor neden aceba kist mi oluştu gebelik mi var noluyor yahu
Hormon ilaçları ve iğne kullandınığınız için östrojen seviyeniz , progesteron seviyeniz yükseldi haliyle . O nedenle pozitif çöküyordur , negatif düşünmeyin kist oluşması çok düşük ihtimal oluyor aşılama olan kişilerde . Hayırlısıyla pozitif haberler alırsınız inşallah

çook teşekkürler amin

Belki yerleşme kanamasııdır öyle diyolar. Aşılamanın 8.günü demi, benim 10.günüm Aşılama ertesi günü renkli akıntı oldu bidha olmadı benim de 2. Aşılamam
Aşılamamın 5. Günü kasık batması iyi bişeymi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…