Belki yerleşme kanamasııdır öyle diyolar. Aşılamanın 8.günü demi, benim 10.günüm Aşılama ertesi günü renkli akıntı oldu bidha olmadı benim de 2. AşılamamBugün 8. Gün daha bugün verdim kanı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılaması tutanlar Yardım
- Konu Sahibi hasrettd
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İlaç kullanıyor musunuz şuanÖyle tabi inşallah hayırlısı olsun gecikmeyi bekleyip tekrar kan vereceğim tabi kanamam tekrar gelip adete dönmezse
Belki de öyledir yerleşme olabilir. Evet 8. Gün aşılamadan bugüne hiç olmamıştı bugün oldu işte oda geçti gelmiyor artıkBelki yerleşme kanamasııdır öyle diyolar. Aşılamanın 8.günü demi, benim 10.günüm Aşılama ertesi günü renkli akıntı oldu bidha olmadı benim de 2. Aşılamam
- 8 Ekim 2022
- 660
- 521
- 33
Merhaba siz aşılamayı nerede yaptırmayı tercih ettiniz? Bende sizin gibi yollardan geçtim ve 2. Kez de aşılama tutmayınca tüp bebek düşünüyoruzKesinlikle tam gununde bir daha kan tahlili yaptirip kafanizi netlestirmis olursunuz size nacizane bir arkadas bir kardes tavsiyesi her ne derseniz benim dusuncem maddi durumunuz varsa bu asilama veya yumurta takibi gibi seylerle vakit harcamayin maddi manevi bu sizi bitirir yasamis biri olarak soyluyorum tüm bunlari...
3yil boyunca bebegim olmadi cok ugrastim herseyi denedim sebepsiz infertilite vardi esim de veya ben de gorunen bi sorun yoktu ama her ay sonuc husrandi 6 ay yumurta takibi klomen tedavisi falan oldum yok olmadi hersey guzeldi ama olumsuzdu sonucum.. 1defa da asilama oldum yine olumsuz olunca psikolojik olarak çökmustum ve en son esime dedim benim dayanack halim kalmadi tüp bebek yaptiralim dedim ve bu sene tup bebek denedik ilk seferde hamile kaldim cok sukur suan diyorum keske bunca yil yipranmadan tup bebek yapsaydik size tavsiyem tup bebek.
Hayır daha gecikmem yok hatta
Kaçıncı gün aşılama yapıldı sizin, bende progestan kullanıyorum doktor günde 3 ağızdan demişti, 7 tane kalmıştı kalanları da artık günde 2 vajinadan yap dediProgestan 1 tane akşam yatarken
Progestan 1 tane akşam
Şimdi şöyle anlatayim adetimin 5. Günü gonal f 100 başladım 8 gün göbekten vurup kontrole gittim ama yumurtam küçük dedi 3 doz da 150 vurulup tekrar gittim 2 tane büyük arkadan büyüyen de 1 tane yumurtam vardı sonra çatlatma vurundum bir gün sonra akşam asilamam yapıldı aşılama yapılmadan önceki gece 1 tane vajinadan fitil olarak progestan koydum sonra aşılamadan sonra her gün 1 tane progestan içiyorum şuan 13 gün iç bitince 1 gün sonra kan ver demişti 4 tane kaldı ilacım 5 gün sonra kanı tekrar vericem adetimi de o gün olmam gerekiyor belki bı kaç gün daha beklerim gecikme diyeKaçıncı gün aşılama yapıldı sizin, bende progestan kullanıyorum doktor günde 3 ağızdan demişti, 7 tane kalmıştı kalanları da artık günde 2 vajinadan yap dedi
Ben konyadayim Ali acar var ismini duymuşsunuzdur baya şehir dışından hastası var baya övülen bı doktor ben son çare ona gittim çünkü yanlış Ameliyat olacaktım ona sordum ve gerek yok öyle bı durumun yok dedi aşılama yaptı tüp bebekte yapıyorMerhaba siz aşılamayı nerede yaptırmayı tercih ettiniz? Bende sizin gibi yollardan geçtim ve 2. Kez de aşılama tutmayınca tüp bebek düşünüyoruz
Hmm bana adetin 3.günü femara ilaca başlamıştım 1 hafta sonrasında çatlatma ile sonrasında aşılama denedik de işte benim pek umudum yok. Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda Rabbim yüzünüzü yüzümüzü güldürsün olumlu sağlıklı sonuçlar versin inşallahProgestan 1 tane akşam
Şimdi şöyle anlatayim adetimin 5. Günü gonal f 100 başladım 8 gün göbekten vurup kontrole gittim ama yumurtam küçük dedi 3 doz da 150 vurulup tekrar gittim 2 tane büyük arkadan büyüyen de 1 tane yumurtam vardı sonra çatlatma vurundum bir gün sonra akşam asilamam yapıldı aşılama yapılmadan önceki gece 1 tane vajinadan fitil olarak progestan koydum sonra aşılamadan sonra her gün 1 tane progestan içiyorum şuan 13 gün iç bitince 1 gün sonra kan ver demişti 4 tane kaldı ilacım 5 gün sonra kanı tekrar vericem adetimi de o gün olmam gerekiyor belki bı kaç gün daha beklerim gecikme diye
İnşallah sonucunuzu haber edersiniz hakkımızda hayırlısı olsun inşallahHmm bana adetin 3.günü femara ilaca başlamıştım 1 hafta sonrasında çatlatma ile sonrasında aşılama denedik de işte benim pek umudum yok. Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda Rabbim yüzünüzü yüzümüzü güldürsün olumlu sağlıklı sonuçlar versin inşallah
Benim daha 10. Günüm tahlil için beklemem lazım regl dönümünde 21.günü normalde , bazı 23ünde oluyordum bazı 27 sine doğru net Bi tarihimde yok beklicem artık ama diyorum ya karın ağrım regl ağrısı gibi aynı bide öyle yerleşme akıntısı gibi bişey olmadıİnşallah sonucunuzu haber edersiniz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Yerleşme herkeste olmuyor ve adet ağrısı gibi ağrılar gebelikte de oluyor nolur üzme kendini sende bak benim değerim 0 olmasına rağmen hala umidim var çok üzüldüm ama hala umidim var niye çünkü daha erken belki geç döllenme olabilir o yüzden daha nerden baksan benim bir haftam seninde 5 6 günün var üzme kendini olumlu düşün olurmuBenim daha 10. Günüm tahlil için beklemem lazım regl dönümünde 21.günü normalde , bazı 23ünde oluyordum bazı 27 sine doğru net Bi tarihimde yok beklicem artık ama diyorum ya karın ağrım regl ağrısı gibi aynı bide öyle yerleşme akıntısı gibi bişey olmadı
İşte olumlu düşünmeye çalışıyorum bende de yaa nasipp öncekinde de böyle ağrım olup tutmadğı için böyleyim birazda. Allah'ım diyorum isteyenlerin kucağını boş bırakmasınYerleşme herkeste olmuyor ve adet ağrısı gibi ağrılar gebelikte de oluyor nolur üzme kendini sende bak benim değerim 0 olmasına rağmen hala umidim var çok üzüldüm ama hala umidim var niye çünkü daha erken belki geç döllenme olabilir o yüzden daha nerden baksan benim bir haftam seninde 5 6 günün var üzme kendini olumlu düşün olurmu
Amin isteyen hakeden herkese nasip etsin rabbimİşte olumlu düşünmeye çalışıyorum bende de yaa nasipp öncekinde de böyle ağrım olup tutmadğı için böyleyim birazda. Allah'ım diyorum isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
peki göğüs ağrınız falan oluyor mu onlar da belirtiymişAmin isteyen hakeden herkese nasip etsin rabbim
Goguslerime dokunamiyorum bile elimden gelse çıkarıp kenara koyucam hayatım boyunca hiç böyle hassas olmamıştı göğüslerim özellikle uçlarıpeki göğüs ağrınız falan oluyor mu onlar da belirtiymiş
İçimden öyle hissediyorum ki sizin ki tutunacak siz gönlünüzü ferah tutun o zamanGoguslerime dokunamiyorum bile elimden gelse çıkarıp kenara koyucam hayatım boyunca hiç böyle hassas olmamıştı göğüslerim özellikle uçları
Ayy çok teşekkür ederim kuzucum inşallah seninde tutacak bende öyle hissediyorum. Siz nerede yaptırdınız nerede yaşıyorsunuzİçimden öyle hissediyorum ki sizin ki tutunacak siz gönlünüzü ferah tutun o zaman
Amin diyelim 1.aşılamı şehir dışında özel bi hastane de yaptırmıştım ama onda öncesinde yumurta geliştrmek için Bi ilaç kullanılmadı hiç çatlatma aşılama ve duphaston kullanmıştım o zaman, bu 2. Aşılama işte devlet hastanesinde yaptırmak istedim tabi sperm yıkama işlemi özel hastanede oldu yine de , doktorum çok ilgili sağolsun keşke en baştan beri o olsaydı doktorum amh değerim 1.20 lerde benim bu aşılama öncesinde de bi 3 ay gıda takviyesi kullandım pro-women diyeAyy çok teşekkür ederim kuzucum inşallah seninde tutacak bende öyle hissediyorum. Siz nerede yaptırdınız nerede yaşıyorsunuz
Bartınlıyım ben siz nerelisinizAmin diyelim 1.aşılamı şehir dışında özel bi hastane de yaptırmıştım ama onda öncesinde yumurta geliştrmek için Bi ilaç kullanılmadı hiç çatlatma aşılama ve duphaston kullanmıştım o zaman, bu 2. Aşılama işte devlet hastanesinde yaptırmak istedim tabi sperm yıkama işlemi özel hastanede oldu yine de , doktorum çok ilgili sağolsun keşke en baştan beri o olsaydı doktorum amh değerim 1.20 lerde benim bu aşılama öncesinde de bi 3 ay gıda takviyesi kullandım pro-women diye