Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
selamlar benim aşılamamın 3.günü normal hayatıma devam ediyorum ilk günden veri Şuan için erken biliyorum belirti için bende ilk gün gaz ve kasık ağrısı oldu bugün 3.gün sağ sol kasık ağrım az az oluyor. Ama adetim de yakın 4 gün var sizde durumlar nedir
Merhaba canım bende dün oldum aşılama belirti hemen arama çünkü 8 günde tamamlıyor yerleşme sürecini. Umarım güzel haberler alırız. Nasıldı yumurta boyutu sprm değerleri
Merhaba canım bende dün oldum aşılama belirti hemen arama çünkü 8 günde tamamlıyor yerleşme sürecini. Umarım güzel haberler alırız. Nasıldı yumurta boyutu sprm değerleri
Yıkanmış sperm 2 milyon yumurta boyutunu doktor demedi sormadım da ama klomen vermişti 5 gün kullandım baya büyümüş dedi hemen çatlatma iğnesini vurdu ertesi gün aşılama yaptı sizin nasıldı değerleriniz sizin de ilk aşılamanız mı
Yıkanmış sperm 2 milyon yumurta boyutunu doktor demedi sormadım da ama klomen vermişti 5 gün kullandım baya büyümüş dedi hemen çatlatma iğnesini vurdu ertesi gün aşılama yaptı sizin nasıldı değerleriniz sizin de ilk aşılamanız mı