Regli beklemek kolay olur. Hemen bu sonuca alışıp güzel günlere odaklanmalı.Sonuc 0 :)
Bu ay da asilama yaptiricaz her sey tamam da ilaclar vs cok yoruyor. Allah hepimizin yardimcisi olsunRegli beklemek kolay olur. Hemen bu sonuca alışıp güzel günlere odaklanmalı.Allah önce size sağlık versin. Bebeler en doğru zamanda gelecek.
Ben de klomen tedavisi oluyorum. 4 aydır. Aşılamaya doğru gisiyor durum. Iğneler bin tane belirti yapiyo gereksiz umutlaniyo insan.Bu ay da asilama yaptiricaz her sey tamam da ilaclar vs cok yoruyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Hayırlısı olsun, umutsuzluk yok biz 7 yıldır bekliyoruz, ikiz bebeklerimi 11 haftalıkken kaybettim , inşallah şimdi aşılama yapılacak. Belki ben de negatifi göreceğim o zaman önümüzdeki ay yeniden başlayacağız. Allah can sağlığı versin, nasipse birgün bebisler gelecekBu ay da asilama yaptiricaz her sey tamam da ilaclar vs cok yoruyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ben de 5 kez klomen tedavisi oldum olmayinca bu ay asilama denemistik. Bu da kismet degilmis simdi bir kez daha asilama denicezBen de klomen tedavisi oluyorum. 4 aydır. Aşılamaya doğru gisiyor durum. Iğneler bin tane belirti yapiyo gereksiz umutlaniyo insan.bi arkadaş 2. Aşılamayı yaptıracaktı yumurtası kendiliğinden çatladı ve gebe kaldı. Umut her zaman var. Senin de öyle olur inşallah.
Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Ben de 5 kez klomen tedavisi oldum olmayinca bu ay asilama denemistik. Bu da kismet degilmis simdi bir kez daha asilama denicez
Ne guzel umut oluyorsunuz hepinize tesekkur ederim. Ben en cok esim icin uzuluyorum o cok uzuluyor olmayinca. Birazdan eve gelince soylicem mecburHayırlısı olsun, umutsuzluk yok biz 7 yıldır bekliyoruz, ikiz bebeklerimi 11 haftalıkken kaybettim , inşallah şimdi aşılama yapılacak. Belki ben de negatifi göreceğim o zaman önümüzdeki ay yeniden başlayacağız. Allah can sağlığı versin, nasipse birgün bebisler gelecek
Amin insallahAllah hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
14 gün olmuş.Aşılama da erken test yanıltır...
Ilaclardan dolayi mi?Aşılama da erken test yanıltır...
Aynen doktorun sana ne zaman yapacağını söylemesi lazım veya cagırması lazım..Ilaclardan dolayi mi?
O bana yap demedi ben kendi kendime yaptimAynen doktorun sana ne zaman yapacağını söylemesi lazım veya cagırması lazım..
Pko yok canim her sey oyle guzel diyorlar ki doktorlar ama gel gor ki tutmuyor bir turluPko gibi bir sorununuz yoksa adet olmadığınız sürece umut vardır yinede dikkat edin anı haraketler e karşı Allah tan umut kesilmez
Yarin regl gunum normalde. Ama progestan jkullaniyordum o da gecikme yapiyor. Ilaci biraktim dun. Kendi kafama gore isler yapiyorumKonu sahibesi canım istersen birkaç gün daha bekle eğer regl olmazsan testi tekrarlarsin
Hayırlısı canım, umudu kaybetmiyoruzKirmizilar geldi kizlar umut artik bir sonraki aya ☺☺
Herkese söylenir bunlar hemen yemen evet ama klişe olsa da yine söylüyorum inan zamanı gelince pat diye oluverir sen de şaşırırsın. Sebep olmasa bile zamani gelmemiş diye geçiyorum ben hayırlısı olsun hakkımız da canmPko yok canim her sey oyle guzel diyorlar ki doktorlar ama gel gor ki tutmuyor bir turlu
Insallah allah hepimizin gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?