Gebeliğe Hazırlık Aşılamanın 14.günü Erken Gebelik Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu ay da asilama yaptiricaz her sey tamam da ilaclar vs cok yoruyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Ben de klomen tedavisi oluyorum. 4 aydır. Aşılamaya doğru gisiyor durum. Iğneler bin tane belirti yapiyo gereksiz umutlaniyo insan. bi arkadaş 2. Aşılamayı yaptıracaktı yumurtası kendiliğinden çatladı ve gebe kaldı. Umut her zaman var. Senin de öyle olur inşallah.

Bu ay da asilama yaptiricaz her sey tamam da ilaclar vs cok yoruyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun
Hayırlısı olsun, umutsuzluk yok biz 7 yıldır bekliyoruz, ikiz bebeklerimi 11 haftalıkken kaybettim , inşallah şimdi aşılama yapılacak. Belki ben de negatifi göreceğim o zaman önümüzdeki ay yeniden başlayacağız. Allah can sağlığı versin, nasipse birgün bebisler gelecek

Ben de 5 kez klomen tedavisi oldum olmayinca bu ay asilama denemistik. Bu da kismet degilmis simdi bir kez daha asilama denicez

Ne guzel umut oluyorsunuz hepinize tesekkur ederim. Ben en cok esim icin uzuluyorum o cok uzuluyor olmayinca. Birazdan eve gelince soylicem mecbur
Dediginiz gibi Allah saglik versin

Aşılama da erken test yanıltır...

Konu sahibesi canım istersen birkaç gün daha bekle eğer regl olmazsan testi tekrarlarsin

Pko gibi bir sorununuz yoksa adet olmadığınız sürece umut vardır yinede dikkat edin anı haraketler e karşı Allah tan umut kesilmez
Pko yok canim her sey oyle guzel diyorlar ki doktorlar ama gel gor ki tutmuyor bir turlu
Insallah allah hepimizin gonlune gore versin

Konu sahibesi canım istersen birkaç gün daha bekle eğer regl olmazsan testi tekrarlarsin
Yarin regl gunum normalde. Ama progestan jkullaniyordum o da gecikme yapiyor. Ilaci biraktim dun. Kendi kafama gore isler yapiyorum

Pko yok canim her sey oyle guzel diyorlar ki doktorlar ama gel gor ki tutmuyor bir turlu
Insallah allah hepimizin gonlune gore versin
Herkese söylenir bunlar hemen yemen evet ama klişe olsa da yine söylüyorum inan zamanı gelince pat diye oluverir sen de şaşırırsın. Sebep olmasa bile zamani gelmemiş diye geçiyorum ben hayırlısı olsun hakkımız da canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…